2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben de bu gebelikte çirkinleştim o yüzden kız gibi geliyor bana doktor erkek ağırlıklı olasılık dedi. Netleşmesi için 16 yok bekliyoruz ama bence çok çirkinleştim
Hamileliğiniz bulantıli halsiz bitkin geçiyorsa bu ister istemez insanın yüzüne yansıyor soluk görünüyor ve cirkinleştiğini düşünüyor benim ilk zamanlar bulantım yoktu eşim geo diyordu daha bi guzellestin erkek diyordu tam doktorumun cinsiyet tahmininde bulunduğu hafta bulantı ve kusmalar başladı ben bi kötü görünüyorum su aralar sormayın halimi bizede doktor erkek dedi bakalim

Kilo her zaman zarar işte sırtıma ağrı oluyo bu iyi günlerimiz bir de

Günaydın kizlar kuzenim icin birsey soracagim size kendisi de hamile, istanbul anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir perinotolog var mi ? Ozel hastane olmasi tercihimiz cunku devlet suan bayramdan sonraya randevu veriyor bileniniz varsa paylasin lutfen

memorial atasehır resul Arısoy var ..isterseniz bir araştırın

Yok canım ben kilo da vermedim bulantı da yaşamadım öyle. Yine de renksizim.16.haftayı bekliyorum kesinlik için :)

Yok ya o hamilelikten cnm şu an ağrılar :)

Medipol koşuyolu’nda Hakan bey var ama sadece detaylı yapıyor diye biliyorum normal hasta alıyor mu sorulması lazım.

Yok canım ben kilo da vermedim bulantı da yaşamadım öyle. Yine de renksizim.16.haftayı bekliyorum kesinlik için :)

Yok ya o hamilelikten cnm şu an ağrılar :)

Medipol koşuyolu’nda Hakan bey var ama sadece detaylı yapıyor diye biliyorum normal hasta alıyor mu sorulması lazım.

memorial atasehır resul Arısoy var ..isterseniz bir araştırın
kizlar cok tesekkur ederim

Canım 2 li testte perinatoloğa mı göründünüz? Bize hiç öyle bir şey dememişti doktorumuz. Kendis muayene etti ve kan verdim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…