Orda hastaneye yazılıyormuşsun bebek doğunca bebek yardımı oluyormuş bende tam bilmiyorum canm öğrenirsen sevinirim valla sağol şimdidenamin inşallah sağol kuzum. =) tam olarak bilmiyorum canım ama öğrenirim yazarım sana elbette.ama bildiğim kadarı ile burada belli bir süre çalışman olman lazım yardım için. direkt bebeğe yapılan yardımı öğrenirim. bide annelik parası var yani hani ben şu an çalışıyorum 2 yıl boyunca yine maaş almaya devam edeceğim bunu biliyorum. dr den bolniçen yani rapor alıyorsun veriyorsun iş yerine.
Canim ben kötüydüm zaten ama gecen haftadan beri kesildi kusmalarim. Telefonumu degistirdim o ara baya karisiklik oldu benim numaramin üzerine esimin nosu nu gecirmisler benimki kullanilmaz olmus geri actirmak icin beklememiz lazimdi bi hafta falan o ara iphone a giris yapamadim numarama gelen kodu istiyor no kapali app filanda yükleyemedim öyle bi 10 gün sinir bozucu sekilde gecti simdi hersey yolunda . Merak ettigin icin tesekkür ederimYaaa ben bayadır seni görmüyorum merak ettim hatta gecen seni sormuştum kızlara burda olmana sevindim her şeyin yolunda olmasına da :)
tamam canım soracağım arakadaşlarıma. ama sen burada hiç çalışmadın dimi bir de burada sigortan olayın oldu mu daha önceOrda hastaneye yazılıyormuşsun bebek doğunca bebek yardımı oluyormuş bende tam bilmiyorum canm öğrenirsen sevinirim valla sağol şimdiden
Yok canım çalışmadım sadece vatandaşlığını aldımtamam canım soracağım arakadaşlarıma. ama sen burada hiç çalışmadın dimi bir de burada sigortan olayın oldu mu daha önce
Orda doğdum göç geldik biztamam canım soracağım arakadaşlarıma. ama sen burada hiç çalışmadın dimi bir de burada sigortan olayın oldu mu daha önce
tamamdır canım yazarım ben sana öğrenip. hadi iyi gecelerYok canım çalışmadım sadece vatandaşlığını aldım
Ya evet bn de bulantı çoktu hatta kilo verdin hastanede yattın diye hatırlıyordum ondan girmeyince de acaba bulantılar daha da coğaldı mi diye düşünmüştüm. Çok şükür bebiş de sen de iyimissin :)))Canim ben kötüydüm zaten ama gecen haftadan beri kesildi kusmalarim. Telefonumu degistirdim o ara baya karisiklik oldu benim numaramin üzerine esimin nosu nu gecirmisler benimki kullanilmaz olmus geri actirmak icin beklememiz lazimdi bi hafta falan o ara iphone a giris yapamadim numarama gelen kodu istiyor no kapali app filanda yükleyemedim öyle bi 10 gün sinir bozucu sekilde gecti simdi hersey yolunda . Merak ettigin icin tesekkür ederimBulantilar gecince doktora gitmistim ayin 14 üydü iyiyim hersey yolundami bakalim dedim. Iyi görünüyordu simdi tekrar sali gidecegim. Normalde ayda bir ama ben iki kez gitmis olacagim
Aynen bende acibadem maslak bülent tıraş ta tedavi oldum iki embriyo konmuştu ikiside tuttu ama biri 8 haftalıkken gelişimi durdu. Maslak acibademde artık gebe takibi yapmadığı için evime yakın diye altunizade acibadem e yönlendirdi bizi drum çok tatlı bir bayan ama malum çok pahalı.. tedavi de dediğin gibi com fazla masrafımız oldu bizimde bir de biri ölü iki kese var hala bende o yüzden ikili test falan da yapılamıyor bana dna testi yapılacakmış bi anormallik var mı diye bakmak için. Ris devam ettiği için bizde acibadem e devam ediyoruz ama maddi olarak artık yetişemiyoruz. Çamlıca medipol e bakacağım tavsiye için teşekkür ederim. Aynıyız evet 25 şubatta transfer olmuştumBenimki de tüp bebek. Şişli Memorial'da tedavi gördüm. Bizimkiler 7. hafta kalp atışını gördükten sonra takip etmiyorlar. 3 yıl kadar tedavilerde uğraştık. Bu süreçte gebelikte takip için gidebileceğim doktor da araştırdım bi taraftan. Hem iyi bir doktor olsun hem de uygun fiyatlı olsun istedik. Hah şu iyiymiş dediğim doktorlar zaman içinde ya pahalı özel hastanelere transfer oldu ya da özel muayenehane açtı. Etraftan doğum yapanlardan da doğum yaptığı doktordan çok memnun kalanları görmedim özel muayenehane doktorları haricinde. Son süreçte Çamlıca Medipol açıldı. Şu an için hem muayene hem doğum ücretleri gayet uygun. Hastane de güzel temiz. Doğum yapanlar da memnun. Ordaki doktorlardan en tecrübeli görüneni tercih ettim ben. Sedef hanım. Bi akrabamız da Elif hanıma gidiyor onun doğumu daha yakın o da memnun. Doktorla birbirimizi doğuma kadar daha iyi tanıyalım diye de takiplere orda devam etmek istiyorum. Bir aksilik olursa da aklımda bikaç özel yer var. Tedavi süreci baya uzun ve masraflı oldu bizim o yüzden mümkün olduğunca ekonomik olsun istiyorum.
Bu arada seninle de günümüz aynıymış :)
Eser Evrim Yoğurtçuoğluna ben de 1 defa gitmiştim tedavi süreçlerinde tahlil yaptırmak için. Hakkında güzel yorumlar vardı ve ilgili hoş bir doktordu. Umut Tiryaki de araştırmalarımda karşıma çıkan bir isimdi gitmeyi düşünüyordum ona da. Ama bizim süreç uzayınca olumsuz yorumlar da gördüm hastane de el değiştirdi bu süreçte özellikle hastane ile ilgili idi olumsuz yorumlar. Dediğim gibi Medipol bir şans oldu. Doğum için de konuştuk ama doğum paketi veya fiyat sabitleme gibi bir şeyi kabul etmiyorlar. Muayene ücretinin de ne zamana kadar bi şekilde olacağı belli değil. Doğum için normal 1250 zorunlu sezeryan 1550 isteğe bağlı 2000 li bişeydi epidural +500 falan o şekilde. Fiyat artışı olsa da makul yüzdelerde olacağını söylediler. Bakcaz artık. İstersen sen de bir dene. Çamlıca hisarda ne kadar doğum fiyatı?gordum canim ve 50 lirayi gorunce şok oldum ben devlette eser evrim yogurtcuogluna gidiyorum en basindan beri hatta gebelik dusunmeye basladigimda da ona gitmistim, ozelde de camlica hisar hastanesine gidiyorum umut tiryaki ozyurt muayene ucreti 85 lira, camlica medipolde dogum ne kadarmis peki
Normal 1250 çok uygunmuş ya benim doktorum 3 bin normal sezeryan hepsi aynıymış bideEser Evrim Yoğurtçuoğluna ben de 1 defa gitmiştim tedavi süreçlerinde tahlil yaptırmak için. Hakkında güzel yorumlar vardı ve ilgili hoş bir doktordu. Umut Tiryaki de araştırmalarımda karşıma çıkan bir isimdi gitmeyi düşünüyordum ona da. Ama bizim süreç uzayınca olumsuz yorumlar da gördüm hastane de el değiştirdi bu süreçte özellikle hastane ile ilgili idi olumsuz yorumlar. Dediğim gibi Medipol bir şans oldu. Doğum için de konuştuk ama doğum paketi veya fiyat sabitleme gibi bir şeyi kabul etmiyorlar. Muayene ücretinin de ne zamana kadar bi şekilde olacağı belli değil. Doğum için normal 1250 zorunlu sezeryan 1550 isteğe bağlı 2000 li bişeydi epidural +500 falan o şekilde. Fiyat artışı olsa da makul yüzdelerde olacağını söylediler. Bakcaz artık. İstersen sen de bir dene. Çamlıca hisarda ne kadar doğum fiyatı?
Hmm inşallah sorun çıkmaz. Benim embriyolarıma genetik tarama yapıldı ve sağlıklı tek embriyo transfer edildi. Hata payı %1 olduğu için sorun çıksa da müdahale de ettirmeyeceğim için tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyordum. Ben pgtli deyince takip doktorum da tarama testlerine gerek yok o zaman dedi direk. Ben kan sulandırıcı kullandığımdan özellikle bebeği besleyen damarları görmek için ultrason kısmını yaptırdım. Diğer ölçümler de normal çıktı şükür.Aynen bende acibadem maslak bülent tıraş ta tedavi oldum iki embriyo konmuştu ikiside tuttu ama biri 8 haftalıkken gelişimi durdu. Maslak acibademde artık gebe takibi yapmadığı için evime yakın diye altunizade acibadem e yönlendirdi bizi drum çok tatlı bir bayan ama malum çok pahalı.. tedavi de dediğin gibi com fazla masrafımız oldu bizimde bir de biri ölü iki kese var hala bende o yüzden ikili test falan da yapılamıyor bana dna testi yapılacakmış bi anormallik var mı diye bakmak için. Ris devam ettiği için bizde acibadem e devam ediyoruz ama maddi olarak artık yetişemiyoruz. Çamlıca medipol e bakacağım tavsiye için teşekkür ederim. Aynıyız evet 25 şubatta transfer olmuştum
Hangi hastane sizinki?Normal 1250 çok uygunmuş ya benim doktorum 3 bin normal sezeryan hepsi aynıymış bide
25 şubat transfer günüm 4.gün embriyolariydi son adet tarihimi benimde 11 şubat saydılar transferden 14 gün öncesi baz alınırmışHmm inşallah sorun çıkmaz. Benim embriyolarıma genetik tarama yapıldı ve sağlıklı tek embriyo transfer edildi. Hata payı %1 olduğu için sorun çıksa da müdahale de ettirmeyeceğim için tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyordum. Ben pgtli deyince takip doktorum da tarama testlerine gerek yok o zaman dedi direk. Ben kan sulandırıcı kullandığımdan özellikle bebeği besleyen damarları görmek için ultrason kısmını yaptırdım. Diğer ölçümler de normal çıktı şükür.
Benim transferim 1 martta oldu. Dondurulmuş 5.gün embriyosu naturel siklusla o ayki yumurtanın gelişimi takip edilerek ilaçsız yapıldı. Son adet tarihim 11 Şubat ilk kontrollerde bununla uyumlu idi. Seninkini neye göre hesapladın?
Şimdi medipol e baktım da dr. Elif hanım için güzel yorumlar var ama genel anlamda çok olumsuz yorum var.. özellikle doğum fiyatları herkese farklı söyleniyor diye bir söylenti var iyi bi yer bulmak çok zor Allah yardımcımız olsunHangi hastane sizinki?
Normalde medipoller pahalı ama bu hastane yeni açıldığı için bu fiyatlar açılış kampanyasından dolayı ve ne zamana kadar geçerli belli değil.
İyi bari iyi denk gelmişHangi hastane sizinki?
Normalde medipoller pahalı ama bu hastane yeni açıldığı için bu fiyatlar açılış kampanyasından dolayı ve ne zamana kadar geçerli belli değil.
Özel hastaneler hep öyle zaten farklı fiyat söylüyorlar tanıdığın falan varsa indirim yapıyolar. Pazarlık yapılan hastaneler bile var hastane değil de sanki manavŞimdi medipol e baktım da dr. Elif hanım için güzel yorumlar var ama genel anlamda çok olumsuz yorum var.. özellikle doğum fiyatları herkese farklı söyleniyor diye bir söylenti var iyi bi yer bulmak çok zor Allah yardımcımız olsun
canım valla Sofya da yaşıyorum ben burada annelik izni iki yıl ve çalıştığın süre boyunca doğuma kadar izin alabiliyorsun bende izin aldım.
bende simdi sen diyince camlica medipolu arastirdim da orasiyla ilgilide sikayetler vardi dedigin gibi hastaneyle ilgili, odeme yaparken farkli fiyat cikariyorlarmis sanirim, camlica hisarda normal dogum 1200 lira canimEser Evrim Yoğurtçuoğluna ben de 1 defa gitmiştim tedavi süreçlerinde tahlil yaptırmak için. Hakkında güzel yorumlar vardı ve ilgili hoş bir doktordu. Umut Tiryaki de araştırmalarımda karşıma çıkan bir isimdi gitmeyi düşünüyordum ona da. Ama bizim süreç uzayınca olumsuz yorumlar da gördüm hastane de el değiştirdi bu süreçte özellikle hastane ile ilgili idi olumsuz yorumlar. Dediğim gibi Medipol bir şans oldu. Doğum için de konuştuk ama doğum paketi veya fiyat sabitleme gibi bir şeyi kabul etmiyorlar. Muayene ücretinin de ne zamana kadar bi şekilde olacağı belli değil. Doğum için normal 1250 zorunlu sezeryan 1550 isteğe bağlı 2000 li bişeydi epidural +500 falan o şekilde. Fiyat artışı olsa da makul yüzdelerde olacağını söylediler. Bakcaz artık. İstersen sen de bir dene. Çamlıca hisarda ne kadar doğum fiyatı?
En son ayin 11i cumartesi günü sabahtan aksama kadar kusmustum o kadar kötüydüm ki 3. kez hastaneye yatacagim heralde diye düsünüyordum ama pazar günü öyle kötü degildim o gün tek bi kez cikardim ondan sonrada hic kusmadim biraz koku hassasiyeti hala var. Salida doktora gitmistim hemen o zamandan beri iyiyim bir yada iki kez daha öyle sabah kalkinca acliktan heralde cikardim ama sükür eskisi gibi degil 82 ile baslamistim 75 e dogru düsmüstüm simdi geri aldim bile 4-5 kilosunu. Kilo almaktan korkuyorum bide burda oruc cok gec aciliyor tutmuyorum ama beraber yedigimiz icin saat gec oluyor 1-2 saat gecmeden yatiyorsun hep ö sebeple aldim baya geriYa evet bn de bulantı çoktu hatta kilo verdin hastanede yattın diye hatırlıyordum ondan girmeyince de acaba bulantılar daha da coğaldı mi diye düşünmüştüm. Çok şükür bebiş de sen de iyimissin :)))
Erciyes kartalda kime gidiyorsun canim zerrin avulmu??İyi bari iyi denk gelmişBen kayserideyim canım hastanede Erciyes kartal hastanesi. İstanbul da fiyatı uygun olmasına şaşırdım o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?