2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar ben bir şey soracağım dışarıda giyebileceğimiz hamile tayt öneriniz var mı? mothercare'den aldım ama iç gösteriyor iade almıyorlarmış bende bebişe bişeyler alıcam.

Oyy yesinler sağlıcakla gelsin prenses
Kızlar fetal dna temiz çıktı ve bebegimiz kız
Gözünaydın canım çok şükür sevindim temiz çıkmasına da prensesine de
Kızlar rüyalarımda hep erkek bebek vardı kucagımda hep erkek diye hissettim beni kim görse erkek karnın daki dedi hep kız diyen olmadı doktor bugun kız dedi hayırlısı saglıklıaı olsunda
Canım aslında anneler hisseder derler ama demek ki yanılma olabiliyor Bir de rüyada ne görürsen tersi çıkıyor ama onu doğrulamış oldun
Selam kızlar Bir erkek te bizden
Sağlıcakla gelsin paşa inşallah
Hanimlar kiz bebekmis benim bebegim
Bir prenses daha sağlıcakla gelsin kuzu
Bacak arasında bir şey yoksa büyük ihtimal kızdır canım doktorlar kız gördüklerinde temkinli yaklaşıyor erkek cinsel organı belki geç gelişiyordur diye
Canım ben avrupa yakasındayım ama anadolu yakası bağdat caddesinde zeki şahinoğluna randevu aldım nasipse oraya gideceğim yorumlar güzeldi bir araştırın isterseniz fetüs tanıda görev alıyor doç.dr ayrıca cumartesileri de orada

Amin cok sagol canım Bilmem ki hala kız hissi tasımıyorum nedense

Sen hangi konudasin canımKasım kız bebek ayı herhalde o kadar çok sıkıntı yaşadım ki ben benim için bu günler mucize canım ya
Çok şükür canım süreçler zor ama tatlı Ekim annelerindeyim ben ama tarih olarak önde de olabilir buraya da takılıyorum

[QUOTE

Canım ben avrupa yakasındayım ama anadolu yakası bağdat caddesinde zeki şahinoğluna randevu aldım nasipse oraya gideceğim yorumlar güzeldi bir araştırın isterseniz fetüs tanıda görev alıyor doç.dr ayrıca cumartesileri de orada
[/QUOTE]

canım bende Temmuzda gidicem Zeki Bey'e gittiğinde deneyimlerini paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…