2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mustafa taş canım zerrin abulda iyi bir doktor onada yollar önce birkez muayene olmuştum.
Peki orda doğum fiyatı ne kadar
Evet zerrin hanım çok iyi ben çok memnunum çok güzel ilgileniyor bilgili bi doktor. Doğum fiyatı 3 binmiş canım acı badem de 8 bin heralde dimi

En güzel kiloyla ben hamile kalmışım :) Boy 1.77 Kilo 53 :) tabi şuan 58 buçuk :)
Ayy canim supersin valla masallah masallah:))Hem boy var.Hem kilo az.Benim boy 166, 63 ile hamile kaldim.Bulantilarla 2 kilo verdim.61 oldum ilk zamanlar.Şu an 65 kiloyum..75 i bulurum heralde.Iştahim fena acildi..

Aaa canim masallah masallah..Benim bu hafta biraz karnin belirginlesmis diyorlar ama hâla hamile oldugum anlasilmiyor.Senin masallah hamile gobuşu oldugu belli.Iste herkesin karin yapisi,rahim farkli..Saglikla sursun canim hamileligin:)

Kızlar çatlak kremi tavsiyeniz var mı? Kullanıp memnun kaldığınız markalar neler. Birde güneş kremi önerisinde bulundu mu doktorlarınız. Yüzümüzü güzel korumamız lazımmış

Canim cok gecmis olsun.Kanaman devam ederse doktorun rapor verir diye dusunuyorum.Ust uste veremiyorlarsa ayni hastanedeki baska doktordan al canim parca parca.Ya da baska hastaneden bulursun mutlaka rapor veren birini.Benim bir arkadasim oyle yapti.9 ay boyunca dusuk riski var ama doktoru prensip geregi!!!! rapor vermiyormus.Baska hastaneden bir doktor bulmustu..Ondan aliyordu raporu..

Kızlar çatlak kremi tavsiyeniz var mı? Kullanıp memnun kaldığınız markalar neler. Birde güneş kremi önerisinde bulundu mu doktorlarınız. Yüzümüzü güzel korumamız lazımmış
Ben hamilelikten once kullandigim kremimi kullaniyorum gunes kremi sebamed 50+ degistirmedim..
Catlak kremi daha kullanmiyorum ama catlak kremi olmasi onemli degil asil onemli olan o bolgelerin nemli olmasi diyorlar.Iyi vir nemlendirici veya dogal yaglar da olabilir.Daha baslamadim ben de kullanmaya tavsiyeleri bekliyorum ben de.

aynen :) oğlanda çirkinleştim herkes kızmı dedi ama erkek çıktı tezlerin çoğu hikaye

aynen :) oğlanda çirkinleştim herkes kızmı dedi ama erkek çıktı tezlerin çoğu hikaye
ben de bu gebelikte çirkinleştim o yüzden kız gibi geliyor bana doktor erkek ağırlıklı olasılık dedi. Netleşmesi için 16 yok bekliyoruz ama bence çok çirkinleştim

Ayy canim supersin valla masallah masallah:))Hem boy var.Hem kilo az.Benim boy 166, 63 ile hamile kaldim.Bulantilarla 2 kilo verdim.61 oldum ilk zamanlar.Şu an 65 kiloyum..75 i bulurum heralde.Iştahim fena acildi..
Valla bu halimle bile kilo muhabbeti yapmaya başladı herkes piskolojimi bozdular

Bana da öyle istisanasız herkes erkek diyordu herkesin de bir tezi vardı. Yok kızımın alnındaki damar çok belirgin arkası erkekmiş. Öncekinden kusmuşum bu kusturmamış çünkü erkekmiş. Gerçekten hepsi hikaye

aynen öyle birtek şey vardı tuhaf erkekse solda olurmuş benim solda halada orda hareket yoğun ama bence buda hikaye :))) aksini söyleyende vardı

Kızım kaş ortası mavi damarlı peşi erkek oldu oğlumda yok peşi kız şuanda

Sagl kuzum yaa hamileligin basindan beri rahat nefes aldiemadi zorlu bi surec..parca parca rapor haklarimi kullandim ancak heyetle gecirebilirim o da devamini verebiliyorlarmi bi fikrim yk bakalim hayirlisi Allahtan devlet memuruyum birakip gidebilecek bi iste degil insallah alabilirim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…