Ayy canim supersin valla masallah masallah:))Hem boy var.Hem kilo az.Benim boy 166, 63 ile hamile kaldim.Bulantilarla 2 kilo verdim.61 oldum ilk zamanlar.Şu an 65 kiloyum..75 i bulurum heralde.Iştahim fena acildi..
Benim göbegim cok büyük oglumdada kilolu olmamasina ragmen son aylarda cok büyüktü doktorda sasirmisti benim göbegim hep sivri gidiyor yanlari yok hic belki ondandir 17+2 normalde ultrasonda kac cikar bilmiyorum sali günü randevum
Aaa canim masallah masallah..Benim bu hafta biraz karnin belirginlesmis diyorlar ama hâla hamile oldugum anlasilmiyor.Senin masallah hamile gobuşu oldugu belli.Iste herkesin karin yapisi,rahim farkli..Saglikla sursun canim hamileligin:)
bana bi ay heyt verdiler kanama alanim gecerse tmm lazm degil ama gecmezse ne halt edicem bilmiyrm..kanama yasayip duruyrm sen bi tansiyondan doguma kdr izin alabiliyosun ah ulkem ahh..en iyisini yapmissin cnm umarm bnde bi sekilde yeniden alabilirim rapor fln
Canim cok gecmis olsun.Kanaman devam ederse doktorun rapor verir diye dusunuyorum.Ust uste veremiyorlarsa ayni hastanedeki baska doktordan al canim parca parca.Ya da baska hastaneden bulursun mutlaka rapor veren birini.Benim bir arkadasim oyle yapti.9 ay boyunca dusuk riski var ama doktoru prensip geregi!!!! rapor vermiyormus.Baska hastaneden bir doktor bulmustu..Ondan aliyordu raporu..
Ben hamilelikten once kullandigim kremimi kullaniyorum gunes kremi sebamed 50+ degistirmedim..
Catlak kremi daha kullanmiyorum ama catlak kremi olmasi onemli degil asil onemli olan o bolgelerin nemli olmasi diyorlar.Iyi vir nemlendirici veya dogal yaglar da olabilir.Daha baslamadim ben de kullanmaya tavsiyeleri bekliyorum ben de.
bende kızımda güzelleşmiştim, bu hamileliğinde yüzümde çıban gibi ağrılı sivilceler çıktı, doktor erkek tahmininde bulundu. Kız sivilcelendirir, oğlan güzelleştirir tezi de böylece çürümüş oldu
ben de bu gebelikte çirkinleştim o yüzden kız gibi geliyor bana doktor erkek ağırlıklı olasılık dedi. Netleşmesi için 16 yok bekliyoruz ama bence çok çirkinleştim
Ayy canim supersin valla masallah masallah:))Hem boy var.Hem kilo az.Benim boy 166, 63 ile hamile kaldim.Bulantilarla 2 kilo verdim.61 oldum ilk zamanlar.Şu an 65 kiloyum..75 i bulurum heralde.Iştahim fena acildi..
Bana da öyle istisanasız herkes erkek diyordu herkesin de bir tezi vardı. Yok kızımın alnındaki damar çok belirgin arkası erkekmiş. Öncekinden kusmuşum bu kusturmamış çünkü erkekmiş. Gerçekten hepsi hikaye
Bana da öyle istisanasız herkes erkek diyordu herkesin de bir tezi vardı. Yok kızımın alnındaki damar çok belirgin arkası erkekmiş. Öncekinden kusmuşum bu kusturmamış çünkü erkekmiş. Gerçekten hepsi hikaye
Canim cok gecmis olsun.Kanaman devam ederse doktorun rapor verir diye dusunuyorum.Ust uste veremiyorlarsa ayni hastanedeki baska doktordan al canim parca parca.Ya da baska hastaneden bulursun mutlaka rapor veren birini.Benim bir arkadasim oyle yapti.9 ay boyunca dusuk riski var ama doktoru prensip geregi!!!! rapor vermiyormus.Baska hastaneden bir doktor bulmustu..Ondan aliyordu raporu..
Sagl kuzum yaa hamileligin basindan beri rahat nefes aldiemadi zorlu bi surec..parca parca rapor haklarimi kullandim ancak heyetle gecirebilirim o da devamini verebiliyorlarmi bi fikrim yk bakalim hayirlisi Allahtan devlet memuruyum birakip gidebilecek bi iste degil insallah alabilirim bakalim