servet ünsal tıp merkezinde alibey var radyolog. ankaranın en iyi radyoloğu . atatürk hastanesinde çalışıyordu şimdi çalışıyor mu bilmiyorum. malum şehir hastanesi oldu. 400 lira imiş özelde fiyatı
Selam kızlar bende 14. Haftamdayım benim 2 li test 1:358 çıktı biraz korkuyorum açıkçası yaştanda oluyormuş malum 35 bayramdan sonra bakalım dr yönlendirecek detaylıya kız dedi cinsiyet için bakalım hayırlısı 16 haftalık oğlumu kaybetmiştim bir 20 li haftaları görsem rahatlıcam sanırım
Selam kızlar bende 14. Haftamdayım benim 2 li test 1:358 çıktı biraz korkuyorum açıkçası yaştanda oluyormuş malum 35 bayramdan sonra bakalım dr yönlendirecek detaylıya kız dedi cinsiyet için bakalım hayırlısı 16 haftalık oğlumu kaybetmiştim bir 20 li haftaları görsem rahatlıcam sanırım
Canım sadece yas mi riskli çıktı bende 34 yaşındayım test sonucuna doktor baktı elimde yok değerler içini ferah tut çünkü burda önemli olan ense kalinligi ve burun kemiği diyorlar inş.saglikla kucağına alırsın prensesini
Kızlar selamlar.
Randevum vardı bugün. Kesin sonuçlar da çıktı şükür. Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Allah , haber bekleyen herkesi sevindirsin inşallah
Kızlar selamlar.
Randevum vardı bugün. Kesin sonuçlar da çıktı şükür. Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Selam canım. Kesin sonuçlar da çıktı . Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.