2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar aranızda alerjik olanvar mı? 2-3 gundur bende kaşıntı oldu böyle ürtiker gibi...
kaşıntı için doktora git önemli olabilir.
Kızlar Ankara’da yaşayan var mı ? Detaylı için devlete giden
servet ünsal tıp merkezinde alibey var radyolog. ankaranın en iyi radyoloğu . atatürk hastanesinde çalışıyordu şimdi çalışıyor mu bilmiyorum. malum şehir hastanesi oldu. 400 lira imiş özelde fiyatı

Selam kızlar bende 14. Haftamdayım benim 2 li test 1:358 çıktı biraz korkuyorum açıkçası yaştanda oluyormuş malum 35 bayramdan sonra bakalım dr yönlendirecek detaylıya kız dedi cinsiyet için bakalım hayırlısı 16 haftalık oğlumu kaybetmiştim bir 20 li haftaları görsem rahatlıcam sanırım

Canım sadece yas mi riskli çıktı bende 34 yaşındayım test sonucuna doktor baktı elimde yok değerler içini ferah tut çünkü burda önemli olan ense kalinligi ve burun kemiği diyorlar inş.saglikla kucağına alırsın prensesini

Kızlar selamlar.
Randevum vardı bugün. Kesin sonuçlar da çıktı şükür. Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Allah , haber bekleyen herkesi sevindirsin inşallah

nehirnil111

inşallah cnm mutlu haberlerle gel

Hayırlı olsun cnm çok sevindim

Selam canım. Kesin sonuçlar da çıktı . Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Allah , haber bekleyen herkesi sevindirsin inşallah

canım naptın ? merak ettim. İnşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…