2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bütün hayallerim suya düştü epidural normal Doğum yaparım diyordum onunda felç riski varmış ufak bir ihtimalde olsa ihtimal yani canım sıkıldı ya normal Doğumdan oldum olası korkmuşumdur
Kendini korkutma canm herkes nasıl doğuruyorsa bizde öyle dogururuz insallah Allah bi kolaylık verir düşünme bile şimdiden kendini öyle şartlandrma

Kızlar bütün hayallerim suya düştü epidural normal Doğum yaparım diyordum onunda felç riski varmış ufak bir ihtimalde olsa ihtimal yani canım sıkıldı ya normal Doğumdan oldum olası korkmuşumdur
Canım benim yaa bende suni sancı ile dört doğum yaptım son ikisinde epidural de oldu çünkü suni sancı çok sıkıntı. Ama benim Eltim yanımda gül gibi sancı çekti hastaneye gitti sancı odasına bile girmeden direk doğuma gitmiş hemen doğmuştu bebek. O yüzden ben çok isterim ilk defa da kendi sancım gelsin çünkü bu sancı beş dakikada bir gelip bir iki dakika arası sürüyor ve diğer sürede anne dinleniyor ama suni sancı giriyor ve gitmiyor o yüzden kendim sancım gelsin diye beklemeyi çok istiyorum bu sefer çok çok daha kolay pozitif düşün inşallah herşey güzel olsun birde abla ile kıyaslama kendini acı eşiği herkeste farklıdır o sürece girince öyle hızlı ilerliyor ki herşey sonunda kucağına aldığın bebek ve yaşadığın huzur her şeyi unutturuyor

Korkmayın cnm ya. Benim erken doğumda açılmam bile olmamıştı zamanında da gelmeyince, sancı öldürmüyor kuzum sonra doğum bir anda oluyor zaten. Bu gebelik de normal olsun istiyorum ama zor görünüyor bu kez...

Cok tatlisiniz:))Hamileliginizin keyfini cikariiyorsunuz.Insallah hep boyle gecer,saglikla kucaginiza alirsiniz..:))Valla hevesleniyorum ben de.Ilk hamileligim..Nedense hep karnim ciksin istiyorum ama bir yandan da iyi demekki karnim cok buyumeyecek diyorum.Zaten annemin de oyleymis.Doguma giderken 6 aylik gibiydim diyor.Ben de ona cektim heralde:)

Selam canım. Kesin sonuçlar da çıktı . Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Allah , haber bekleyen herkesi sevindirsin inşallah
çok sevindim cnm çok mutlu oldum peki neden ensesi kalın çıkmış o kadar uzuldun

Fiyatı da uygun geldi bana o kadar övülen birinin daha yüksek bekliyordum

Canım nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun Rabbime korkulu düşünceler geride kaldı bundan sonrası daha da güzel olacak sağlıklıca al kucağına kuzum

cnm kaybın için üzüldüm Allah bebeşini sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah.Benimde yaş riski yüksek önemli olan burun kemiği ense kalınlığı diyor doktorlar sıkma caınnı

kızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl benim bazen göğüs uçlarım gergin oluyor bazen yumuşak sabah baktım küçülmüşler içime kurt düştü telaş yaptım sağlık ocağına gittim fetal duploor ile baktırdım bebişimin kalp atışına cok şükür atıyordu.Hareketerini hissetmiyorum hala o yüzden pimpirikleniyorum ya

Sorma canım tek belirti göğüslerde oda dediğin gibi gün gün değişiyor hissetmeyince panikliyosun ama böyle oluyor demekki aynısı bende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…