2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım hormonsal değerlerde yüksek çıktı bayramdan sonra dr organlara bakıp detaylıya yönlendirecek hayırlısı

Gözünaydın canım çok sevindim kac oldu bugün girip bakıyorum çok merak ettim neyseki güzel haberle geldin çok şükür darısı diğer sonuç bekleyenlere inş.saglikla kucağında görmek nasip olsun ❤

Allah razı olsun canım. Bin şükür Rabbim e. Hepimize nasip olsun inşallah

Çok sevindim canımmm gözün aydınn çok şükür

Gözün aydın canım artık rahat bi uyku çek

Tabi ki paylaşırım ta Haziran sonuna doğru ama olsun canım inşallah hayırlısıyla o günlere gelelimSen nereden buldun o ismi önerildi mi bende bir yerden okudum hatırlayamıyorum öyle not almışım

Canım benim doktorum önerdi fakülteden arkadaşları açmış sanırım o kliniği birde şu ünlü doktorlar varya onları söyledi ama ben Zeki beyi tercih edicem.

Canım içini ferah tut Allahım yardımcımız olsun
Canım çok sevindim çok şükür rahat bir nefes al ve uyu :) bende bekliyorum hala sonucu bir kaç güne çıkar sanırım. Telefonun başında bekliyorum ariycaklar diye.

[QUOTE="Mavi Rapunzel, post: 60062584, member:

Canım çok sevindim çok şükür rahat bir nefes al ve uyu :) bende bekliyorum hala sonucu bir kaç güne çıkar sanırım. Telefonun başında bekliyorum ariycaklar diye.
[/QUOTE]
Canım inş. Bayram öncesi güzel haberini alirsinda kuzucugunla rahat ve güzel bi bayram geçirirsin

Kızlar bütün hayallerim suya düştü epidural normal Doğum yaparım diyordum onunda felç riski varmış ufak bir ihtimalde olsa ihtimal yani canım sıkıldı ya normal Doğumdan oldum olası korkmuşumdur

Kızlar bütün hayallerim suya düştü epidural normal Doğum yaparım diyordum onunda felç riski varmış ufak bir ihtimalde olsa ihtimal yani canım sıkıldı ya normal Doğumdan oldum olası korkmuşumdur
Kizzz niye akisina bırakmıyorsun hic dusunme boyle şeyleri ya daha çok zaman var :)

Kizzz niye akisina bırakmıyorsun hic dusunme boyle şeyleri ya daha çok zaman var :)
Düşünmüyordum aslında taki bugüne kadar yeğnim hemşire muabbet arasında konu oraya geldi epiduralde felç riski var dedi direk bende şaşırdım kız benim ablamın 2 çocuğundada ben vardım yanında Doğuma girmedim ama ondan öncesi yetti bana açıkçası o gün bugündür çok korkuyorum Doğumdan

Hiç korkma canim boyle şeyleri dusunme bununla ilgili soru soranlara da bakalim kısmet zamanın akisina bıraktım de valla ben öyle yapıyorum. Ben de korkuyorum ama düşünmemeye çalışarak ve ölümlü şeyleri dusunerek telkin ediyorum kendimi. Yapacak bisey yok doğuracaz daha fazla içimizde duramaz cocukcagizlar

Benim gobegim de cok hafif cikti ama hâla disardan bakinca hamile oldugum belli degil.
Henüz hamile olduğumu bilmiyordum. Her zaman giydiğim kıyafetlerin fermuarı-düğmesi kapanmaz oldu. O günden beri hiçbirini giyemiyorum. Çok mutluyum işe de gitmiyorum. Saçlarım beyaz geziyorum yine mutluyum.
Senin de yakında göbişin çıkar kuzu demek ki bünyen böyle. Keyfini çıkar

Selam canım. Kesin sonuçlar da çıktı . Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Allah , haber bekleyen herkesi sevindirsin inşallah
Gözün aydın canm gerçekten cok sevindim hep aklımdaydın dua ediyorum Rabbim saglıklı kucağına almayı da nasip eder insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…