Canım sadece yas mi riskli çıktı bende 34 yaşındayım test sonucuna doktor baktı elimde yok değerler içini ferah tut çünkü burda önemli olan ense kalinligi ve burun kemiği diyorlar inş.saglikla kucağına alırsın prensesini
Kızlar selamlar.
Randevum vardı bugün. Kesin sonuçlar da çıktı şükür. Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Allah , haber bekleyen herkesi sevindirsin inşallah
Gözünaydın canım çok sevindim kac oldu bugün girip bakıyorum çok merak ettim neyseki güzel haberle geldin çok şükür darısı diğer sonuç bekleyenlere inş.saglikla kucağında görmek nasip olsun ❤
Gözünaydın canım çok sevindim kac oldu bugün girip bakıyorum çok merak ettim neyseki güzel haberle geldin çok şükür darısı diğer sonuç bekleyenlere inş.saglikla kucağında görmek nasip olsun ❤
Kızlar selamlar.
Randevum vardı bugün. Kesin sonuçlar da çıktı şükür. Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Kızlar selamlar.
Kızlar selamlar.
Tabi ki paylaşırım ta Haziran sonuna doğru ama olsun canım inşallah hayırlısıyla o günlere gelelimSen nereden buldun o ismi önerildi mi bende bir yerden okudum hatırlayamıyorum öyle not almışım
Canım benim doktorum önerdi fakülteden arkadaşları açmış sanırım o kliniği birde şu ünlü doktorlar varya onları söyledi ama ben Zeki beyi tercih edicem.
Selam kızlar bende 14. Haftamdayım benim 2 li test 1:358 çıktı biraz korkuyorum açıkçası yaştanda oluyormuş malum 35 bayramdan sonra bakalım dr yönlendirecek detaylıya kız dedi cinsiyet için bakalım hayırlısı 16 haftalık oğlumu kaybetmiştim bir 20 li haftaları görsem rahatlıcam sanırım
Selam canım. Kesin sonuçlar da çıktı . Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.
Canım çok sevindim çok şükür rahat bir nefes al ve uyu :) bende bekliyorum hala sonucu bir kaç güne çıkar sanırım. Telefonun başında bekliyorum ariycaklar diye.
Canım çok sevindim çok şükür rahat bir nefes al ve uyu :) bende bekliyorum hala sonucu bir kaç güne çıkar sanırım. Telefonun başında bekliyorum ariycaklar diye.
[/QUOTE]
Canım inş. Bayram öncesi güzel haberini alirsinda kuzucugunla rahat ve güzel bi bayram geçirirsin
Kızlar bütün hayallerim suya düştü epidural normal Doğum yaparım diyordum onunda felç riski varmış ufak bir ihtimalde olsa ihtimal yani canım sıkıldı ya normal Doğumdan oldum olası korkmuşumdur
Kızlar bütün hayallerim suya düştü epidural normal Doğum yaparım diyordum onunda felç riski varmış ufak bir ihtimalde olsa ihtimal yani canım sıkıldı ya normal Doğumdan oldum olası korkmuşumdur
Düşünmüyordum aslında taki bugüne kadar yeğnim hemşire muabbet arasında konu oraya geldi epiduralde felç riski var dedi direk bende şaşırdım kız benim ablamın 2 çocuğundada ben vardım yanında Doğuma girmedim ama ondan öncesi yetti bana açıkçası o gün bugündür çok korkuyorum Doğumdan
Düşünmüyordum aslında taki bugüne kadar yeğnim hemşire muabbet arasında konu oraya geldi epiduralde felç riski var dedi direk bende şaşırdım kız benim ablamın 2 çocuğundada ben vardım yanında Doğuma girmedim ama ondan öncesi yetti bana açıkçası o gün bugündür çok korkuyorum Doğumdan
Hiç korkma canim boyle şeyleri dusunme bununla ilgili soru soranlara da bakalim kısmet zamanın akisina bıraktım de valla ben öyle yapıyorum. Ben de korkuyorum ama düşünmemeye çalışarak ve ölümlü şeyleri dusunerek telkin ediyorum kendimi. Yapacak bisey yok doğuracaz daha fazla içimizde duramaz cocukcagizlar
Henüz hamile olduğumu bilmiyordum. Her zaman giydiğim kıyafetlerin fermuarı-düğmesi kapanmaz oldu. O günden beri hiçbirini giyemiyorum. Çok mutluyum işe de gitmiyorum. Saçlarım beyaz geziyorum yine mutluyum.
Senin de yakında göbişin çıkar kuzu demek ki bünyen böyle. Keyfini çıkar
Selam canım. Kesin sonuçlar da çıktı . Genetik bi problem yok çok şükür. Ultrasonda da her şey gayet iyi şimdilik. Rabbim devamını sağlar inşallah.