2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sağlıklı olsun cnm peki sasirdinmi

ay ciddi ciddi degisebiliyor cinsiyet banada erkek gibi ama kesin degil dedi ben ister istemez alistirdim kendimi erkege gecmis olsun canim

ay ciddi ciddi degisebiliyor cinsiyet banada erkek gibi ama kesin degil dedi ben ister istemez alistirdim kendimi erkege gecmis olsun canim
Okuyunca ben de dusundum canim aynisini..Benim doktorum da erkek ama kesin degil dedi..Benimki de kıza dönmesin:))) Kiz erkek onemli degil de insan kendini alistiriyor.Bana da iki gidisimde erkege benziyor deyince biz oglumuz olacak diye hazirladik kendimizi..Yine de temkinkiyim.Hicbir sey almadim.Bu gidisimizde kesin ogreniriz insallah.:))

Bana da kesin değil ama 11. Haftadan beri erkek diyor. Daha bir kere oğlum diye seslenmedim ben hala kız olabilir diye bekliyorum eşim ailelerimize erkek dedi bu seferde diye. Bayram sonrasında netleşmesini ümit ediyorum

bize ilk defa tahminde bulundu bayramdan once netlessin diye cuma gunu tekrar gidicem canim sen ne zaman gideceksin bende unisex seyler aldim bu zamana kadar beyaz zibinlar falan, zaten doktor hazirlik yapmayın dedi

Bana da kesin değil ama 11. Haftadan beri erkek diyor. Daha bir kere oğlum diye seslenmedim ben hala kız olabilir diye bekliyorum eşim ailelerimize erkek dedi bu seferde diye. Bayram sonrasında netleşmesini ümit ediyorum
valla ben bekleyemedim bayram sonrasini cuma yine gidicem

Sorma canım tek belirti göğüslerde oda dediğin gibi gün gün değişiyor hissetmeyince panikliyosun ama böyle oluyor demekki aynısı bende var
aynen canm insan tedirgin oluyor hemşire hanıma sordum değişebilir dedi ona cok bakma dedi 18-19 haftada iğne yapılcakmış tekrar gel dedi sizi sağlık ocağı hemşiresi arıyıp cağırdı mı hiç

bize ilk defa tahminde bulundu bayramdan once netlessin diye cuma gunu tekrar gidicem canim sen ne zaman gideceksin bende unisex seyler aldim bu zamana kadar beyaz zibinlar falan, zaten doktor hazirlik yapmayın dedi
Canim ben en son 16 sin da gittim.Simdi bayramdan once gidersem erken mi olur diye dusunuyorum.Bayram tatili de uzun..Acaba bayramdan once gitsem de netlesse mi diye de dusunuyorum.Karar veremedim acikcasi.Sen kac gun sonra gittin canim?

Canim sen ne zaman gitmistin en son??Ben de bayramdan once gitsem mi diye dusunuyorum.

Evet canım şaşırdım kıza alıştırmışım kendimi. Ama eşim mutlu oldu.

Bizim de kız gibi ama net değil demişti
erkeklerde oğlan olunca yüzleri gülüyor nedense ben basında oğlan dedim eşim kız sonra öğrendik oğlumuz olacağını bir gülümseme suratında anlatamam hani kiz bekliyorum sen dedim oğlanı duyunca çok sevindisağlıklı dogsunlarda

Canim ben en son 16 sin da gittim.Simdi bayramdan once gidersem erken mi olur diye dusunuyorum.Bayram tatili de uzun..Acaba bayramdan once gitsem de netlesse mi diye de dusunuyorum.Karar veremedim acikcasi.Sen kac gun sonra gittin canim?
ben 24unde gittim canim kontrol suresi dolmadan yine gideyim dedim hem seyahate de cikicaz ozlerim kuzumu gitmeden bi daha goreyim istedim bu arada cinsiyette netlesirse tadindan yenmez

Gözünüzaydın. Ne testi yaptırdınız?

aynen canm insan tedirgin oluyor hemşire hanıma sordum değişebilir dedi ona cok bakma dedi 18-19 haftada iğne yapılcakmış tekrar gel dedi sizi sağlık ocağı hemşiresi arıyıp cağırdı mı hiç
Benim doktorum sağlık ocağına kayıt yaptırma dedi en sana soylicem ne zaman gitceni dedi ben biraz paniğim doktor bildiği icin kafanı karistirmasinlar orda başka bişey soyleyipte dedi 20 haftadan sonra git cem

Canım ben en 20 si de gittim cuma yine gitcem gelme dedi görmem lazım dedim tamam gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…