2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 15 hafta dolunca cinsiyeti tam gelişmiş oluyo o yüzden zor ama beklersen daha kesin ve emin bi şekilde sonuç alırsın

Delirella cnm guzel habeelerini bekliyr olacagim insallah saglikla atlaticaksiniz icini ferah tut ki onlemi aliniyr ck sukur..merakta birakma emi :)
normaldir canim o kadar stres olur olmaz degil ama sen icini ferah tutmaya calis ❤
Insallah sorunsuz gecer canim.
Allah yardımcın olsun çok kolay ve başarılı geçsin inş
Allah yardımcın olsun canım sorunsuz geçer inş.

Kızlar Allah razı olsun Yarın anestezi sonrası ayılınca yazarım inşallah

Cnm bn dun gittim 14+1di gosterdi sipa kendini oglum olucakmis nasip olursa ❤

Kızlar ya benim sağ tarafımda ağrı desem ağrı degil hareket desem hareket degil boyle saniyelik bisi oluyor geçiyor ama ne olduğunu çözemedim beni rahatsiz eden bisey de degil ama anlamadim

Eklentiler

• 20190528_152707.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 84
[QUOTE="Mavi Rapunzel, post: 60062584, member:

Canım çok sevindim çok şükür rahat bir nefes al ve uyu :) bende bekliyorum hala sonucu bir kaç güne çıkar sanırım. Telefonun başında bekliyorum ariycaklar diye.
Canım inş. Bayram öncesi güzel haberini alirsinda kuzucugunla rahat ve güzel bi bayram geçirirsin
[/QUOTE]

canım bugün aradılar ama yeterli hücreye ulaşamadıkları için çalışamamışlar tekrar kan verdim ama içime bir kuşku doğdu

Canım inş. Bayram öncesi güzel haberini alirsinda kuzucugunla rahat ve güzel bi bayram geçirirsin

canım bugün aradılar ama yeterli hücreye ulaşamadıkları için çalışamamışlar tekrar kan verdim ama içime bir kuşku doğdu
[/QUOTE]
Üzülme canım güzel gelicek inş.sonuclar geç çıksında sıkıntı olmasın içini ferah tut allah büyük

ayrintiliyla 4 boyutlu farkliymis canim ayrintili dedikleri suan girdigimiz ultrasonun aynisi sadece ayrintili olarak organlarina bakiliyomus ve bu bazi devlet hast. Var benim merak ettigim renkli olanda var midir acaba
Ayrıntılı bakılırken mesane boyutu idrar miktarına kadar çok ayrıntılı bakılıyor 6 yıl önce ayrıntılı ultrason raporumu okurken ağzım açık kaldı. Resmen bebek dışarda olsa o kadar ayrıntılı bakılmaz. Kızımın yüzünün de görüntüsünü vermişti doktor ama doğduğunda değişik birşey geldi aynısı değildi

kizlar buraz once doktordan geldim 12+5 doktor kesin erkek demisti pipisini gostermisti. Bugunde gittim cinsyetini gormedim bacak arasinda kordon var dedi. Bi kafam karisti böyle olan varmı??

kizlar buraz once doktordan geldim 12+5 doktor kesin erkek demisti pipisini gostermisti. Bugunde gittim cinsyetini gormedim bacak arasinda kordon var dedi. Bi kafam karisti böyle olan varmı??
Pipi diye gördüğünüz kordon olabilir cnm. Benim doktor da erkek gibi dedi 11. Haftadan beri ama haftası erken ileride netleşecek dedi mesela.

Yarın serklaj olacağım. Operasyon öncesi bakarsa bir ihtimal bilgimiz olur belki ama daha erken sanırım

Duanızda olayım kızlar, yarın operasyonum var
İnşallah güzel geçer ağrısız sızısız canım,ölçümde mi belli oldu ,belirtin filan vardıda öylemi baktı doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…