2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cinsiyet ögrenen arkadaslar gözünüz aydın Saglıkla gelsinler inşallah ♥ herkes iyidir umarım ☺ benim böbreklerim agrıyor bu sefer de ne mızmız bişey oldum ben ya
Canım vücudun susuz kalmış olabilirmi benim genelde o zaman bobreklerim ağrırdı önce simdi mecburen zorlayarak içiyorum

Kızlar bugün dr bana kız dedi ama değişir mi sizce çünkü bebiş bacağını falan açmadı yada ben görmedim neye dayanarak diyo dr lar kızı erkekte tamam çıkıntı görüyolarda yani ne bilim içimden bi ses acaba yanıldımı diyor yanlış görmemiştir dimi kendimi kıza alıştırayım mı herkese de söyledik kız diyebide bnm dr kilo boy söylemiyo gelişimi iyi diyo sadece usg fotosu da vermiyo kilomu tansiyonumu ölçmüyo

Devlet’emi gittin canım kızda yanılma payı daha yüksek

Kizlar ben de bugun doktora gittim.Bana iki kere erkek demisti ama bu sefer kesin olarak kiz dedi..Benim de kızım olacak insallah.:))
Hayırlı olsun cnm neye dayanarak erkek demişti bana da %60 erkek dedi ama ben kız hissediyorum cuma başka bir doktora gideceğim bakalimdegisecek mi

ben 24unde gittim canim kontrol suresi dolmadan yine gideyim dedim hem seyahate de cikicaz ozlerim kuzumu gitmeden bi daha goreyim istedim bu arada cinsiyette netlesirse tadindan yenmez
Canim ben de gittim.Ama baska doktora gittik..Bana 11. ve 14. haftada erkek demisti ama megerse kız miş.Biz de bayramdan once netleşsin dedik..Senin belli oldu mu canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…