2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya benim sağ tarafımda ağrı desem ağrı degil hareket desem hareket degil boyle saniyelik bisi oluyor geçiyor ama ne olduğunu çözemedim beni rahatsiz eden bisey de degil ama anlamadim
Geçici bi sertlik gibi mi sibelcim? Sanki bi yumru geliyor gibi mi? Öyleyse işte o bebişin

Merhabalar herkese. Yazılanları takip ediyordum ve bende araniza katıldım 15. Haftam doldu. Doktor cinsiyeti kız gibi gördü bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak. Tahmini dogum tarihi 19 kasım gibi gözüküyor. Herkese şimdiden hayırlı ve sağlıklı bir gebelik süreci dilerim

İnşallah güzel geçer ağrısız sızısız canım,ölçümde mi belli oldu ,belirtin filan vardıda öylemi baktı doktorun
Sağolasın canım

Benim hamilelik sonrası olmadı. Geçen yaz erken normal doğum yaptım. Doğum sonrası kapanmamış rahim yolu. Hamile olup ilk muayeneye gittiğimde doktor vajinal ultrason yaptı öyle öğrendik. Kısalma yok bende uzunluk iyi,sadece kanal geniş

Dikiş için 3 ayın dolması ve genetik testin temiz çıkmasını bekledik. Sırada dikiş inşallah

Ya kızlar bana bu sayfanın bildirimleri gelmiyor hic mesaj yazdığım, takip ettigim konularda da cıkmıyor sizde de oluyor mu

Cinsiyet ögrenen arkadaslar gözünüz aydın Saglıkla gelsinler inşallah ♥ herkes iyidir umarım ☺ benim böbreklerim agrıyor bu sefer de ne mızmız bişey oldum ben ya
Geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin terleyip rüzgar çarpmasın dikkat et Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…