2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağlıkla gelsin prenses boyunu kilosunu söyledi mi canım seninle ayniyiz gerçi ben cuma gidicem tam 17+0 olcak
Canim haftasi 16 hafta 1 gunluk.. Kilosu 142 gram.Canim boyunu da soyledi ama su an aklima gelmiyor desem.Cinsiyetin saskinligi ve bebegi izlemekle mesguldum.Ultrason kagidinda da yazmiyor.Agirligi 142 gram.

Sizinndediginiz belki tarih karıştırmış olabilir.bende dediği tarihten bir kaç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.

Bebeklerinizin cinsiyetini öğrenen arkadaslar hayırlı olsun.ins hepimiz sağlıklı olarak bebeklerimize kavusuruz.doktor 14+4 cinsiyetine erkek dedi bende aileme soran arkadaşlarıma söyledim acaba yanilma olabilir mi ki hemen söylemekte hata minyaptim acaba .ilk hamileliğim de de 14+5 öğrenmiştim.cinsiyetini belki de ondan dolayı kesin diye dusundum

Canim cok sagol amin.Hepimiz saglikla aliriz insallah.Bana 14+6 da erkek dedi.16+1 de kesin kız oldugunu ogrendim.Biz de soylemistik.Pisman olduk..Arayip dun herkese tekrar kiz oldugunu soyledik.

Hayırlı olsun cnm neye dayanarak erkek demişti bana da %60 erkek dedi ama ben kız hissediyorum cuma başka bir doktora gideceğim bakalimdegisecek mi
Sagol canim.Bana 11 .haftada cinsiyeti soyledi ilk ve ben o zaman da sormamistim.Kendisi soyledi.Ve herkes teoki gosterdi.Bu kadar erken cinsiyet soylenmemeli diye.Benim esim zaten erkek istiyordu.Basladi oglum oglum diye sevmeye.
14.hafta tekrar gittik ve yine erkek dedi.Gecen geldiginizde ne demistim dedi ve ben erkek dedim.O zaman erkektir dedi.Biz de soyledik ailelere yakin arkadaslara.Bayram tatili uzum oldugu icin dun bir daha gidelim dedik..Evimize yakin baska bir ozel hastaneye gittik.Benim hamile kalmadan once de ara ara gittigim bir doktordu.Sagolsun cok ilgilendi..Veee "bebiş kız" dedi ve biz şoka girdik.Psikolojik olarak etkilendik acikcasi.Cunku hep erkek hayali kurduk.Allah saglikli versin yanlis anlasilma da olmasin ben kiz istiyordum hatta ama ustune basa basa soyluyorum neredeyse 2 aydir bebege erkek deniliyor biz de kendimizi buna hazirladik.Erkek bebek esyalari,erkek bebek hayalleri hep..Simdi kizimiz kizimiz diye seviyoruz ama doktoruma olan guvenimi kaybettim.Doktoru degistiricem.Yanildigi icin degil yanilacagini bile bile dusuncesizce cinsiyeti bu kadar erken soyledigi icin.

insan çok kötü oluyor cnm ne böyle erkek mi kızmı bence doktoru degisdir

cnm ben kızımı 13 haftada oğlumu 17 haftada bu kucugude 15 haftada öğrendim cumartesi kendi doktoruma gitcem oda erkek derse tamam

Aaa ağzım açık kaldı. 10+2 de bize erkek olma ihtimali daha dediler. 12+2 de erkek dedi. 14+0 da başka bi doktora gittik o da bebek erkek dedi. Biz de kesin mi dedik binde 999 kesin erkek dedi. Hala değişir mi bilemiyorum biz de herkese söyledik

Canım acaba son gittiğin doktor yanılmış olamaz mı? Bacaklarını kapatınca ya da göstermeyince hemen kız diyorlar çünkü. 12+2 de gittiğimde bacaklarını kapattı bizimki bi türlü göstermedi ama ona rağmen hala erkeğe yakın duruyor dedi doktor.

Allahım sana şükürler olsun valla çok sevindim. ben de rapor aldım daha işe gitmicem doğuma kadar

Çok iyiymiş yaa... Her gün işe gitmemek için kendimce bir şeyler üretmekten fenalık geldi... Tabi hiç biri de işe yaramıyor kendimi yine bu masada buluyorum :) Maşallah tadını çıkarın

Erkekse ve doktor havada ifadeler kullanmadıysa çok büyük ihtimalle doğrudur değişmeyecektir canım.. Hayırlı olsun sağlıkla doğsun evladın.

Canim bacaklarini acmisti.O sirada yakinlastirdi. Net bir sekilde kiz oldugu belliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…