ben zaten tuzlu şeyleri hiç sevmem hatta yemekleri evlendiğimden beri hep az tuzlu yaparım
örn; yemeklerin yanına salatalara ekstra tuz bile eklemek aklıma gelmez, ama benim normalde de maalesef vücudum su tutar, regl dönemlerinde de öyleydi şişkinlik hep olurdu; vücut yapısı böyle
Bu ara bunları fazla kaçırdım canım. Ondan bence de. Perşembeydi randevum, doktorum pazartesiye almış. Gidince söylerim mutlaka. Dikkat etmek lazım ama tutamadım ağzımı
Canim ben de gittim.Ama baska doktora gittik..Bana 11. ve 14. haftada erkek demisti ama megerse kız miş.Biz de bayramdan once netleşsin dedik..Senin belli oldu mu canim?
yok canim cuma gunu gidicem insallah bizde hep kiz hissediyorduk erkek dedi kesin degilmis insallah netlesir artik bizimde banada 14. Haftada erkek dedi
Hadi 11 neyse de 14+6 baya ileri bir hafta canım ya nasıl karıstırmış ay ben sinir oldum senin yerine. Banada 14+3 te erkek dedi iki doktor bende de yanıldı ki
Biz de o zaman kesin ogreniriz diye gittik ve gecen geldiginizde de erkek dediysem erkektir dedi.Bir de 3 boyutlu renkli ultrasonu vardi onla bakip soyledi.Hayirlisi olsun ne diyeyim.Kizimiz saglikla gelsin insallah.
Çok erken haftalarda söylemişler cinsiyetleri benim drum en erken 16. Haftada söylerim dedi yanılma payı çok oluyor çünkü dedi. Bayramdan sonra 16. Hafta sonu olacak kontrolüm var görebilirse bizde öğreniriz inşallah.
Kızımda ikili test için ultrason yapan dr kemik yapısı kıza benziyor ama net bir bilgi değil demişti sonra kendi durumda kesin kız demişti ama hangi hafta söylemişti hatırlamıyorum.
geç düşük ve erken doğumlar genelde 20. haftadan sonra oluyormuş, eğer böyle bir durum varsa daha da erken saptanmalı ki olası müdahale serklaj gibi belli bir haftaya kadar yapılabiliyor, 5. ay çok geç bunlar için.
ben en son muayenemde ölçüm istedim mesela, şükür 3.5 çıktı
Ya canım bana iki farklı doktor bacak arası göstererek söyledi ikişer defa baktılar hatta. Bende gördüm belliydi ama yine de içime bi şüphe düştü gerçi ben pek kimseye söylemedim ama yine de insan alısıyor
Canım geçen hafta %60erkek dedi ama sonradan rezil olabiliyoruz dedi bu hafta başka bir doktora randevu aldım hep kız hissettim tabi önemli olan sağlıkli ve hayırlı olmasi
Canım geçen hafta %60erkek dedi ama sonradan rezil olabiliyoruz dedi bu hafta başka bir doktora randevu aldım hep kız hissettim tabi önemli olan sağlıkli ve hayırlı olmasi
Canim ben de hep kiz hissediyorum.Hamile kalmadan iki ay once gormustum kiz di.Ruyalarimda hep kiz bebek gormustum.Iki gun once de bir ruya gordum.Doktorum erkek diyordu o yuzden bilincalti bebek erkekti ama bacagini aciyor ve bakiyorum kiz. Benimkinin de kiz oldugu ortaya cikti sonunda:))Saglikla gelsin bebeklerimiz.
Canim ben de hep kiz hissediyorum.Hamile kalmadan iki ay once gormustum kiz di.Ruyalarimda hep kiz bebek gormustum.Iki gun once de bir ruya gordum.Doktorum erkek diyordu o yuzden bilincalti bebek erkekti ama bacagini aciyor ve bakiyorum kiz. Benimkinin de kiz oldugu ortaya cikti sonunda:))Saglikla gelsin bebeklerimiz.
Kızlar aşırı acıkıyorum böyle giderse çok kilo almaktan korkuyorum şimdiden 77 oldum artık bi dur demek istiyorum ama her geçen gün daha da acıkıyorum sanki yavaştan geceleri bile acıkmaya başladım acaba bi ben mi böyleyim
geç düşük ve erken doğumlar genelde 20. haftadan sonra oluyormuş, eğer böyle bir durum varsa daha da erken saptanmalı ki olası müdahale serklaj gibi belli bir haftaya kadar yapılabiliyor, 5. ay çok geç bunlar için.
ben en son muayenemde ölçüm istedim mesela, şükür 3.5 çıktı
Kızlar aşırı acıkıyorum böyle giderse çok kilo almaktan korkuyorum şimdiden 77 oldum artık bi dur demek istiyorum ama her geçen gün daha da acıkıyorum sanki yavaştan geceleri bile acıkmaya başladım acaba bi ben mi böyleyim