2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ikili test temiz çıkınca 3 LP yapmayabiliyorlar. Yaptıracak mısın yine de

Gozunaydin canim:))

Kızlar biraz önce müzik açıktı bende acaba limonata içsem hareket eder mi diye düşünürken elimi kasığıma koydum bir baktım vurdu galiba müziğe tepki verdi :))))
Maşallah Bu haftalar zor geçiyor ne yapıyor hareket ediyormu sağlıklımı diye merak ediyorsun tedirginlik oluyor insanda

Kızlar selam.
Banada bildirim gelmiyor sayfamızdan kendim buluyorum arada giremediğim de oluyor malum yoğun günler.
Yaaaa bu arada benim bile kafam karıştı acaba bebeğim kız olabilir mi diye gerçi bir arkadaş usg paylaşmıştı aynen o şekilde hem pipi hem testis gördük kordonu da ayrıca gördük ama arkadaşları dinleyince acayip kasıldım söylemese miydim kimseye diye

Bosch kullanıyorum çook memnunum tavsiye ederim

Canım bende dün gittim yüz üstü yatmış doktor ne yaptıysa kalkmadı senmi inat benmi dedi ama benimki daha inat çıktı biseyler ye de git canım
ya zaten o inatları beni bitiriyor 12 haftalıkken bende de öyle olmuştu karnıma vura vura acıdı ama bana mısın demedi, çikolata yemeyi düşünüyorum aslında birisi vişne suyu demiş ama benim midem çok yanıyor bilemedim.

Benimde karnıma çok vurdu bak şimdi nasıl kalkcak bak şimdi nasıl kalkcak morarcak sandım ama kalkmadı nasıl çocuğun var böyle dedi elini kulağına götürdü sanki duymasin die yavrum cikolata vereyim ye öyle gel dedi ama korktum yine kalkmicak diye doktor bu sefer morartirdi bence cikolata ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…