2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben normal doğumun en sanssizlarindan olabilirim. Enfeksiyon kaptim. Dikislerim açıldı. 21 gün hastanede yattım. Enfeksiyon bitince dikişler yenilendi falan.... Çok çok zor bir süreç geçirdik ama çok şükür iyiyiz ve hala Allah izin verirse her şeyin doğal akışına uygun gitmesini istiyorum.

İnşallah ikincide yaşamazsın öyle şeyler

Kızlar ben normalde de çok sinirli biriyim ama hamile kaldığımdan beri daha da sinirli olmaya başladım her şeye bağırıp çağırıyorum öyle böyle deyil bebeye zarar vericem diye çok korkuyorum kendimi bi türlü sakinleştiremiyorum böyle durumlar yaşayan oldu mu daha önceki hamileliklerinde ve şimdi bebeklerin durumu nasıl diye merak ediyorum çok huzursum(

Kızlar 17 haftalik hamileyim dün gece karnimimin ici bir bezi sıkar gibi kasildi ne olduğunu anlayamadım sizce bu normal mi

Allah kimseyi bunaltmasın. imtihan dünyası herkesin ayrı ayrı derdi var. en önemlisi sağlık ve huzur. o olduğu sürece kendi işi olmasada çalışılır para kazanılır. Allah rızkınızı artırsın. eşinin işlerini yoluna koysun.

bünye meselesi. kimi çok mutlu, kimi sinirli , kimi sabırlı, kimi tahsmmülsüz olurmuş. bebeğe zararı olacaksa kolik bebek olur diye düşünüyorum . d vitamini ölçtürdün mü. o 40 tan aşagıda olunca sinirlilik yapıyo.

Kullanıyorum d vitamini 15 gündür şindilik sakinleşmedim Kızım da kolikdi Allah korusun ya bu da kolik olursa uyuyamayınca daha çok deliriyorum Rabbim yardımcımız olsun

Benim detaylim da salı günü.Özel hastanenin radyoloji bölümünde yapılacak

Kızlar benim ki de 2 temmuzda ama bu hafta normal kontrol e gitmeyi planladim bir ay oldu sonuçta. Haftaya da aynı hastanenin radyoloji bölümüde randevum var.detaylı için önce kendi dr uma giriş yaptırıp istem gerekiyormus bende bu haftadan giderek aylık kontrol ve ilaç yazımı nı da planladım. Ben hareketi çoktandır hissediyorum ama sekiz on gündür elime dokunacak kadar kuvvetli artık dışarıdan da hissediliyor.çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…