2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar dünden beri oğlum çok şiddetli tekmelemeye başladı bazen karnım yırtılcak gibi hissediyorum canım yanıyo ama yine de çok güzel bi duygu böyle mi oluyo herkeste kilo alamadım hiç acaba derim gerildiği için mi böyle

Selam kızlar. Beni hatırlayanlar bilir. Kızımın ense kalınlığı 5.08 çıkmıştı. CVS yapıldı falan. Genetik temiz çıkmıştı şükür. Ayrıntılıya da girdim bu hafta. Onda da her şey çok güzel şükür. Sadece PRUV diye bi şey var . Açıklaması biraz karmaşık. Kafanızı karıştırmak istemem. Özetle bebeğin iki kordonu vardır ve birinden temiz kan geliyormuş birinden kirli kan çıkıyormuş. Benimkinin yönleri farklı işte. Doktor ense kalınlığı için ya basit bi nedene dayanıyordur demişti ya da ciddi bir nedene. Bu PRUV da o ödeme yol açabilen bi durum. Çok büyük olasılıkla ödemin nedeni bu. Ve PRUV bebekte başka bir sorun görünmediği için basit bir neden olarak kabul ediliyor. Doğumla ortadan kalkacak haliyle kordonla alakalı bi sorun olduğu için. Binlerce şükür. Inşallah bi sorun çıkmadan sağlıkla sona ulaşabilirim.

Benim ilk hamileligim nedenini acikcasi bilmiyorum ama benim de oğlum disardan görülecek şekilde kendini gösteriyor artık günde 3 4 defa hissediyorum bazen şiddetli oluyor belki yediklerimize tepki veriyordur

Benim ilk hamileligim nedenini acikcasi bilmiyorum ama benim de oğlum disardan görülecek şekilde kendini gösteriyor artık günde 3 4 defa hissediyorum bazen şiddetli oluyor belki yediklerimize tepki veriyordur
Benim de ilk hamileliğim o yüzden herşeyi oğlumla öğreniyorum ve tecrübe ediyorum belki dediğin gibidir ama ne biliyim acıması normal mi acaba 19+4 haftadayım sen kaçtasın canım

Amin canım inşallah

Yarın benim de kontrolüm var tedirginim biraz
Böbrekte kum endişesi diye nefrologa gittim geçen gün tam oh be diyeceğim temiz çıktı diye bu kez ç idrarda şeker buldular, endokriniye sevk ettiler. Bir de gebelik zehirlenmesi şüphesi dedi doktoruma danışacağım. Rabbim hepimizin bebeklerin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tansiyonunuz nasıl kızlar ? Bu dönemde düşük olması gerekiyormuş . Ölçen var mı hiç

Doktora danış canım. Benim ilkinde 22. De bile hafifti tekmeyi bırak baloncuk gibiydi. Ama zayıf değildim senin gibi belki farkı budur

Benim büyük tansiyon 12 lerde geziyor küçük de 7 de normalde tansiyonum yüksektir hep zaten tuzu kestirdi dr ve düzenli sabah akşam ölçtürüyorum

Doktora danış canım. Benim ilkinde 22. De bile hafifti tekmeyi bırak baloncuk gibiydi. Ama zayıf değildim senin gibi belki farkı budur
Detaylıya gidince söyliycem canım kilo alamıyorum halbuki çok da yiyorum ama niye kilom artmıyo anlamıyorum bazen yarım kilo alıyorum sonra bir gün sonra bir kilo veriyorum

İnşallah canım,basit bişey olmasına sevindim.Sağlıkla dogsunlar da bişey istemeyiz artık.Takvimin yakışmış

Daha can acitacak kadar olmadı bizim tekmeler.Belki de dediğin gibi deriyle ilgilidir.Sor doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…