2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim decavit ilacım bitmiş dr a sormadan alıp içmeye devam edeyim mi reçetesiz veriyorlar dimi

Canım sağlık ocakları devit3 falan veriyor da decavit veriyorlarmı bilmiyodum ben hiç ordan almadım eğer öyleyse çok iyi
evet veriyorlar bana daha geçen gün verdiler drun yazdıgıyla aynısıydı decavit yani. birde demir ilacı verdiler ücretsiz

Genetik hastalıktan bahsetmedimi doktor genetik hastalıklarda görülüyor dedi
Merhaba, kalpte ekojenik odak mı görüldü ilk mesajını okuyamadım ama öyle anlıyorum.. Benim kızımda da görülmüştü, iki yerde. kalsiyum birikmesi gibi bişey demişti doktorum. gnetik bozukluğu olan bebeklerde yüzde 80 oranında görülüyor dedi ama tersi doğru değil.. yani bu var diye bebek sağlıksız demek değil. ASLA.. Eğer ikili dörtlü testler normal, diğer organlarda problem yoksa üzerinde durmaya bile değmez.. Kendiliğinden geçip gidecek.. Kızımda olduğu gibi.

Kızlar detaylı ultrasyon 22. haftaya kadar mı bakılıyor? Doktorum bana 2 hafta sonra git dedi 23. haftaya denk geliyor.

Maşallah. Plasenta bir çokk kişide sorunsuz bebek büyüdükçe yukarı çıkıyormuş ama benim de kanalı kapatmıyor ama aşağıda buna rağmen kanama yaptı. Çok yorma kendini canım.

Hayırlı olsun canım güzel geçsin sonuna kadar inşallah

Kuzuların anneleri :)

Son birkaç gündür boşluklarımda hafif ağrı var, terliyorum sonra üzerimde kuruyor çarpıyor mu acaba yaz günü. Sizde de var mı?

Gözün aydın çok sevindim canım..

Kızlar detaylı ultrasyon 22. haftaya kadar mı bakılıyor? Doktorum bana 2 hafta sonra git dedi 23. haftaya denk geliyor.
Benim de

Hadi hayırlısı canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin renklide yüzünü gösterdimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…