Aynen ben de öyleyim 2 gündür çok fenayımKızlar ya 2 gündür gece uyuyamıyorum. Sıcaktan mi bilmiyorum ama dönerken bile zorlanıyorum şimden böyle olan var mı? Of ya ancak klima alayım ben ya acayip yanıyorum hiçbçyle olmazdım
Hormonlardan kızlar valla havalarda çok sıcak ama dikkat edin cereyanda kalmayın serinleyelim diyeAynen ben de öyleyim 2 gündür çok fenayım
hamile kalmadan 100mg kullanıyodum hamile olduğunu öğrendim hemen dahliyeye gittim degerim çok az oynamış 125 verdi 7inci haftadan beri değişmedi dozu daha dün gittim aynen devam dedi ayda bir yaptır tahlilini bana doktorum öyle soylemisdiGitcem canım en kısa zamanda. Sen kaç mg kullanıyosun
Bebeğin yukarıda cnm smear rahim ağzından çubukla örnek alma işlemi sorun yokAz önce amniyosentez yaptılar. Dr çok ısrar etti. Biz de vardır bir bildiği diye tamam dedik.Detaylı taramam olumlu geçti. Herşey iyi çıktı. Pap smear da yaptılar. Biraz canım yandı. İnşallah bebeğim etkilenmez.
smearde yanmaz canım amiyosentezde acımasın cnmAz önce amniyosentez yaptılar. Dr çok ısrar etti. Biz de vardır bir bildiği diye tamam dedik.Detaylı taramam olumlu geçti. Herşey iyi çıktı. Pap smear da yaptılar. Biraz canım yandı. İnşallah bebeğim etkilenmez.
canım gebelikte kantoran yağı zararlı diye duymuştumÇatlamasın diye ilk aydan beri kantoron yağı sürüyorum hiç çatlak yok görünürde acaba iç organları saran zarda mı bi sıkıntı var anlamıyorum ki dr gidince soracağım
Evet canım ayda bir yaptırıyorum ben 75mg kullanıyorum biraz arttırmak lazım benimde o zaman ilk başlarda normaldi demekki artık az geliyorhamile kalmadan 100mg kullanıyodum hamile olduğunu öğrendim hemen dahliyeye gittim degerim çok az oynamış 125 verdi 7inci haftadan beri değişmedi dozu daha dün gittim aynen devam dedi ayda bir yaptır tahlilini bana doktorum öyle soylemisdi
Ben yaptırdımTetanoz aşısı yaptıran var mı
Ben yaptırdımTetanoz aşısı yaptıran var mı
değerin kaç cıktı cnmEvet canım ayda bir yaptırıyorum ben 75mg kullanıyorum biraz arttırmak lazım benimde o zaman ilk başlarda normaldi demekki artık az geliyor
21 +3 olduk bizde ilk hissettiğim zamanlar acı şeklinde değil de mide ezilmesi gibi bulantı gibi değişik bi his oluyordu şimdi kıpırdamalari mutluluk veriyorBenim de ilk hamileliğim o yüzden herşeyi oğlumla öğreniyorum ve tecrübe ediyorum belki dediğin gibidir ama ne biliyim acıması normal mi acaba 19+4 haftadayım sen kaçtasın canım
Canım bende çok araştırdım çok faydalı hiç çatlak olmuyormuş çevremdede kullananlar var zararını gören yok zeytinyağlı zaten karışımcanım gebelikte kantoran yağı zararlı diye duymuştum
3,77 cıktı bu sefer normalde 2,50 nin altındaydı hepdeğerin kaç cıktı cnm
Acısada çok mutlu oluyorum sürekli hareket etsin hissedeyim istiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin21 +3 olduk bizde ilk hissettiğim zamanlar acı şeklinde değil de mide ezilmesi gibi bulantı gibi değişik bi his oluyordu şimdi kıpırdamalari mutluluk veriyor
Ben yaptırdım 2 gün önce kolum da ağrı oldu yaaTetanoz aşısı yaptıran var mı
Rabbim korusun sizi canım. Doğumdan sonra rahat edeceğiz inşallah. Sakım stres yapma. Bunları bilmemek öğrenmemek daha kötü. Bilelim ve ona göre tedbirlerimizi alalım inşallah. Sorunsuz bi şekilde hepimiz kucağımıza alacağız inşallah.Amin canım inşallah ❤
Yarın benim de kontrolüm var tedirginim biraz
Böbrekte kum endişesi diye nefrologa gittim geçen gün tam oh be diyeceğim temiz çıktı diye bu kez ç idrarda şeker buldular, endokriniye sevk ettiler. Bir de gebelik zehirlenmesi şüphesi dedi doktoruma danışacağım. Rabbim hepimizin bebeklerin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tansiyonunuz nasıl kızlar ? Bu dönemde düşük olması gerekiyormuş . Ölçen var mı hiç
Sağolasın canım. Aynen. Çekeriz her şeyi biz. Yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza. Yapayım dedim Artık takvimiİnşallah canım,basit bişey olmasına sevindim.Sağlıkla dogsunlar da bişey istemeyiz artık.Takvimin yakışmış
Allah razı olsun canım. Ayrıntılıda güzel şeyler duyrsam yaparım demiştim kendi kendime :) nasip oldu şükür.Gözünaydın canım basit bişey olmasına sevindim takvimde yapılmış sağlıkla gelsin prenses ❤
Cümlemiz inşallah canım. Sağolasın.Insallah saglikli bir sekilde bebegine kavusursun canim..
Amin canım amin. Zor bir süreç. Sabırla ve dua ile sağlıkla gelsin bebişler inşallah. Rahat geçirdim bu süreci kuzum. Kötü bi şey çıkacağına inanmadım hiç .Gözün aydın canım sevindim inşallah herşey istediğin gibi gider bebişini sağlıkla kucağına alırsın Allah kimseyi korktuguna uğratmasın bundan sonra tadını cıkar hamileliğinin stres yapma
Amin canım. Inşallah. Sağoalsın :)çok sevindim canım inşallah sağlıkla aliriz kucağımiza
Hem sıcaktan hem de göbüşler , bebişler büyüdü. Ben de zorlaniyorum aynı şekilde. Allah yardımcımız olsun :)Kızlar ya 2 gündür gece uyuyamıyorum. Sıcaktan mi bilmiyorum ama dönerken bile zorlanıyorum şimden böyle olan var mı? Of ya ancak klima alayım ben ya acayip yanıyorum hiçbçyle olmazdım
Etkilenmez canım. Güvenli bi yerde o , annesi. Taraman güzel çıkmış. Stres yapma sakın. Her şey iyi olacak inşallah. Ben de CVS yaptırdım. Stresli bi an. Geçti gitti şükür.Az önce amniyosentez yaptılar. Dr çok ısrar etti. Biz de vardır bir bildiği diye tamam dedik.Detaylı taramam olumlu geçti. Herşey iyi çıktı. Pap smear da yaptılar. Biraz canım yandı. İnşallah bebeğim etkilenmez.
Pazartesi yaptıracağım nasipse.Tetanoz aşısı yaptıran var mı
Aminn canım inşallah iyi yapmışsın strest yapıp bebeğini etkilememişin Rabbim gönlüne göre versin ❤❤Rabbim korusun sizi canım. Doğumdan sonra rahat edeceğiz inşallah. Sakım stres yapma. Bunları bilmemek öğrenmemek daha kötü. Bilelim ve ona göre tedbirlerimizi alalım inşallah. Sorunsuz bi şekilde hepimiz kucağımıza alacağız inşallah.
Benim tansiyon hep 12 -7 dolaylarinda. Düşüklük olmadı hiç.
Sağolasın canım. Aynen. Çekeriz her şeyi biz. Yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza. Yapayım dedim Artık takvimi
Allah razı olsun canım. Ayrıntılıda güzel şeyler duyrsam yaparım demiştim kendi kendime :) nasip oldu şükür.
Cümlemiz inşallah canım. Sağolasın.
Amin canım amin. Zor bir süreç. Sabırla ve dua ile sağlıkla gelsin bebişler inşallah. Rahat geçirdim bu süreci kuzum. Kötü bi şey çıkacağına inanmadım hiç .sağlıkla devam eder hepimizinki inşallah.
Amin canım. Inşallah. Sağoalsın :)
Hem sıcaktan hem de göbüşler , bebişler büyüdü. Ben de zorlaniyorum aynı şekilde. Allah yardımcımız olsun :)
Etkilenmez canım. Güvenli bi yerde o , annesi. Taraman güzel çıkmış. Stres yapma sakın. Her şey iyi olacak inşallah. Ben de CVS yaptırdım. Stresli bi an. Geçti gitti şükür.
Yalnız 21 de amniyosentez yapılıyor mu ki yaa.
Pazartesi yaptıracağım nasipse.
Kuzum benim tansiyon normalde düşük ama 10,5-6,5 gibi. 11-12 şey bana göre yüksek yani. Bakalım doktor bugün ne diyecekRabbim korusun sizi canım. Doğumdan sonra rahat edeceğiz inşallah. Sakım stres yapma. Bunları bilmemek öğrenmemek daha kötü. Bilelim ve ona göre tedbirlerimizi alalım inşallah. Sorunsuz bi şekilde hepimiz kucağımıza alacağız inşallah.
Benim tansiyon hep 12 -7 dolaylarinda. Düşüklük olmadı hiç.
Sağolasın canım. Aynen. Çekeriz her şeyi biz. Yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza. Yapayım dedim Artık takvimi
Allah razı olsun canım. Ayrıntılıda güzel şeyler duyrsam yaparım demiştim kendi kendime :) nasip oldu şükür.
Cümlemiz inşallah canım. Sağolasın.
Amin canım amin. Zor bir süreç. Sabırla ve dua ile sağlıkla gelsin bebişler inşallah. Rahat geçirdim bu süreci kuzum. Kötü bi şey çıkacağına inanmadım hiç .sağlıkla devam eder hepimizinki inşallah.
Amin canım. Inşallah. Sağoalsın :)
Hem sıcaktan hem de göbüşler , bebişler büyüdü. Ben de zorlaniyorum aynı şekilde. Allah yardımcımız olsun :)
Etkilenmez canım. Güvenli bi yerde o , annesi. Taraman güzel çıkmış. Stres yapma sakın. Her şey iyi olacak inşallah. Ben de CVS yaptırdım. Stresli bi an. Geçti gitti şükür.
Yalnız 21 de amniyosentez yapılıyor mu ki yaa.
Pazartesi yaptıracağım nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?