2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gitcem canım en kısa zamanda. Sen kaç mg kullanıyosun
hamile kalmadan 100mg kullanıyodum hamile olduğunu öğrendim hemen dahliyeye gittim degerim çok az oynamış 125 verdi 7inci haftadan beri değişmedi dozu daha dün gittim aynen devam dedi ayda bir yaptır tahlilini bana doktorum öyle soylemisdi

Az önce amniyosentez yaptılar. Dr çok ısrar etti. Biz de vardır bir bildiği diye tamam dedik.Detaylı taramam olumlu geçti. Herşey iyi çıktı. Pap smear da yaptılar. Biraz canım yandı. İnşallah bebeğim etkilenmez.

Bebeğin yukarıda cnm smear rahim ağzından çubukla örnek alma işlemi sorun yok

Evet canım ayda bir yaptırıyorum ben 75mg kullanıyorum biraz arttırmak lazım benimde o zaman ilk başlarda normaldi demekki artık az geliyor

Benim de ilk hamileliğim o yüzden herşeyi oğlumla öğreniyorum ve tecrübe ediyorum belki dediğin gibidir ama ne biliyim acıması normal mi acaba 19+4 haftadayım sen kaçtasın canım
21 +3 olduk bizde ilk hissettiğim zamanlar acı şeklinde değil de mide ezilmesi gibi bulantı gibi değişik bi his oluyordu şimdi kıpırdamalari mutluluk veriyor

21 +3 olduk bizde ilk hissettiğim zamanlar acı şeklinde değil de mide ezilmesi gibi bulantı gibi değişik bi his oluyordu şimdi kıpırdamalari mutluluk veriyor
Acısada çok mutlu oluyorum sürekli hareket etsin hissedeyim istiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Rabbim korusun sizi canım. Doğumdan sonra rahat edeceğiz inşallah. Sakım stres yapma. Bunları bilmemek öğrenmemek daha kötü. Bilelim ve ona göre tedbirlerimizi alalım inşallah. Sorunsuz bi şekilde hepimiz kucağımıza alacağız inşallah.
Benim tansiyon hep 12 -7 dolaylarinda. Düşüklük olmadı hiç.
İnşallah canım,basit bişey olmasına sevindim.Sağlıkla dogsunlar da bişey istemeyiz artık.Takvimin yakışmış
Sağolasın canım. Aynen. Çekeriz her şeyi biz. Yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza. Yapayım dedim Artık takvimi
Gözünaydın canım basit bişey olmasına sevindim takvimde yapılmış sağlıkla gelsin prenses ❤
Allah razı olsun canım. Ayrıntılıda güzel şeyler duyrsam yaparım demiştim kendi kendime :) nasip oldu şükür.
Insallah saglikli bir sekilde bebegine kavusursun canim..
Cümlemiz inşallah canım. Sağolasın.
Gözün aydın canım sevindim inşallah herşey istediğin gibi gider bebişini sağlıkla kucağına alırsın Allah kimseyi korktuguna uğratmasın bundan sonra tadını cıkar hamileliğinin stres yapma
Amin canım amin. Zor bir süreç. Sabırla ve dua ile sağlıkla gelsin bebişler inşallah. Rahat geçirdim bu süreci kuzum. Kötü bi şey çıkacağına inanmadım hiç . sağlıkla devam eder hepimizinki inşallah.
çok sevindim canım inşallah sağlıkla aliriz kucağımiza
Amin canım. Inşallah. Sağoalsın :)
Kızlar ya 2 gündür gece uyuyamıyorum. Sıcaktan mi bilmiyorum ama dönerken bile zorlanıyorum şimden böyle olan var mı? Of ya ancak klima alayım ben ya acayip yanıyorum hiçbçyle olmazdım
Hem sıcaktan hem de göbüşler , bebişler büyüdü. Ben de zorlaniyorum aynı şekilde. Allah yardımcımız olsun :)
Etkilenmez canım. Güvenli bi yerde o , annesi. Taraman güzel çıkmış. Stres yapma sakın. Her şey iyi olacak inşallah. Ben de CVS yaptırdım. Stresli bi an. Geçti gitti şükür.
Yalnız 21 de amniyosentez yapılıyor mu ki yaa.
Tetanoz aşısı yaptıran var mı
Pazartesi yaptıracağım nasipse.

Aminn canım inşallah iyi yapmışsın strest yapıp bebeğini etkilememişin Rabbim gönlüne göre versin ❤❤

Kuzum benim tansiyon normalde düşük ama 10,5-6,5 gibi. 11-12 şey bana göre yüksek yani. Bakalım doktor bugün ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…