2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy canim ne kadar belirginmis.Beni de doktorum.hastanenin radyoloji bolumune gonderdi.Ayrintili orda yapildi.Bir de perinatolog dan randevum var 3 tammuzda.Ben de renklide gorsem keske..Masallah.Saglikla gelsin insallah.:))
Sağ ol canım inşallah..Görürsün sende merak etme

Kızlar bişey sorucam özelde yüzünü renkli göstermiyorlar neden
Bana doktorum gostermisti.Renkli ultrasonu vardi.Ama o zaman cok kucuk oldugu icin bir sey anlamamistim.Simdi doktorumu degistirdim.Bu doktorun renkli ultrasonu yok.Kullandiklari cihaza bagli canim.Ozelde de var bazi hastanelerde.

Bana doktorum gostermisti.Renkli ultrasonu vardi.Ama o zaman cok kucuk oldugu icin bir sey anlamamistim.Simdi doktorumu degistirdim.Bu doktorun renkli ultrasonu yok.Kullandiklari cihaza bagli canim.Ozelde de var bazi hastanelerde.
Bebeği incelemek için siyah beywz olanı makbulmüş. Renklisi makyaj yani :)

Dogrudur canim.Sonucta hangisi daha iyi bilgi veriyorsa doktorlar onu kullaniyordur.Bize de renkli daha belirgin geliyor.:))
Biz fotojeniklik bakıyoruz onlar damar detay bakıyor :) ben doktoruma keşke hep renklide baksanız demiştim, bizim için detayı siyah bryaz veriyor dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…