2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim troid 3.22 çıktı.50mg kullanıyordum geçen dahiliyeye gittim 75e çıkardı doktor

Her geçen gün artıyor ağrısı gerçekten ben bide ev taşıyacam onun toparlanması derken kolum cok dahs fazlaağriyor
Evet canım senin işin daha zor ev taşıyormuşun bide ben dogru düzgün iş yapamadım kaç gün gece üstüne yatınca bile uykudan uyandırıyor baya ağır bi aşıymış demekki

Kızlar ya 2 gündür gece uyuyamıyorum. Sıcaktan mi bilmiyorum ama dönerken bile zorlanıyorum şimden böyle olan var mı? Of ya ancak klima alayım ben ya acayip yanıyorum hiçbçyle olmazdım
Al bendende o kadar ne uyuyabiliyorum nede dönebiliyorum çok sıcak geliyor terliyorum klimayı açmaya korkuyorum karşısından kalkmam die bütün camlar açık oturup yatıyorum allah yardımcımız olsun

canımm çok sevindim gözünüz aysın, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende rahatla biraz.

Aminn canım inşallah iyi yapmışsın strest yapıp bebeğini etkilememişin Rabbim gönlüne göre versin ❤❤
Cümlemizin canım. Sağolasın ❤
Kuzum benim tansiyon normalde düşük ama 10,5-6,5 gibi. 11-12 şey bana göre yüksek yani. Bakalım doktor bugün ne diyecek
Düşük olsa da sadece kontrol altında tutuluyor diye biliyorum kuzum. Çok yüksek olması asıl sorun. İçini ferah tut sen
Kutsal Alerji ben normalde 20.haftamdayım.yapılıyor dedi çok ısrar etti. Rabbim güzel sonuç nasip etsin inşallah.
Inşallah canım. Hiç korkma sen. Allah 'in izniyle güzel haberler alacaksın. ❤
canımm çok sevindim gözünüz aysın, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende rahatla biraz.
Çok sağol canım. Kuzum süreci rahat atlattım valla. Strese sokmadım kendimi de kızımı da. Çok şükür atlattık inşallah. ❤

Kızlar bebek arabası bakmaya başladınız mı ben çok araştırdım çok zor işmiş gerçekten alacaksanız veya aldıysanız nasıl bir bebek arabası alınmalı

Kızlar bebek arabası bakmaya başladınız mı ben çok araştırdım çok zor işmiş gerçekten alacaksanız veya aldıysanız nasıl bir bebek arabası alınmalı
Almadım canım karar verebilecegimide zannetmiyorum en zor secim o sanırım kafam çok karışık

Almadım canım karar verebilecegimide zannetmiyorum en zor secim o sanırım kafam çok karışık
Aynen canım ben bayadır araştırıyorum hepsinde kötü yorumlar var ama biraz içime sinen wellgro Q5 hatta karar da vermiştim ama şimdi bide Q7 serisi var acaba o mu bu mu diye tekrar kararsızlığa düştüm

Aynen canım ben bayadır araştırıyorum hepsinde kötü yorumlar var ama biraz içime sinen wellgro Q5 hatta karar da vermiştim ama şimdi bide Q7 serisi var acaba o mu bu mu diye tekrar kararsızlığa düştüm
Bende bunlardan düşünüyorum ama kış bebeği puset ne kadar kullanırız bilemedim kimi kullanışlı kimi kullanışsız dio bende kraft in düşünüyorum bakalım kısmet

Canım ben çok araştırdım etrafımda travel sistem kullanan kişiler memnun değil aha doğrusu ilk etapta evet güzel bebek küçükken ama sonrasında puseti çıkart diğerini tak felan zor oluyormuş daha pratik şeyler arıyormuş. Arkadaşım tavsiye etti şimdiki aklım olsa direk baston sistem alırdım dedi bende baston sistem araştırdım. İnstagramda mühendisinoğlu var bilirsiniz belki o çok güzel önerilerde bulunuyor. Pierre cardin in baston sistem bir bebek arabasını önermişti onu alcam inşallah nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…