Evet canım senin işin daha zor ev taşıyormuşun bide ben dogru düzgün iş yapamadım kaç gün gece üstüne yatınca bile uykudan uyandırıyor baya ağır bi aşıymış demekki
Kızlar ya 2 gündür gece uyuyamıyorum. Sıcaktan mi bilmiyorum ama dönerken bile zorlanıyorum şimden böyle olan var mı? Of ya ancak klima alayım ben ya acayip yanıyorum hiçbçyle olmazdım
Al bendende o kadar ne uyuyabiliyorum nede dönebiliyorum çok sıcak geliyor terliyorum klimayı açmaya korkuyorum karşısından kalkmam die bütün camlar açık oturup yatıyorum allah yardımcımız olsun
Selam kızlar. Beni hatırlayanlar bilir. Kızımın ense kalınlığı 5.08 çıkmıştı. CVS yapıldı falan. Genetik temiz çıkmıştı şükür. Ayrıntılıya da girdim bu hafta. Onda da her şey çok güzel şükür. Sadece PRUV diye bi şey var . Açıklaması biraz karmaşık. Kafanızı karıştırmak istemem. Özetle bebeğin iki kordonu vardır ve birinden temiz kan geliyormuş birinden kirli kan çıkıyormuş. Benimkinin yönleri farklı işte. Doktor ense kalınlığı için ya basit bi nedene dayanıyordur demişti ya da ciddi bir nedene. Bu PRUV da o ödeme yol açabilen bi durum. Çok büyük olasılıkla ödemin nedeni bu. Ve PRUV bebekte başka bir sorun görünmediği için basit bir neden olarak kabul ediliyor. Doğumla ortadan kalkacak haliyle kordonla alakalı bi sorun olduğu için. Binlerce şükür. Inşallah bi sorun çıkmadan sağlıkla sona ulaşabilirim.
Aynen canım ben bayadır araştırıyorum hepsinde kötü yorumlar var ama biraz içime sinen wellgro Q5 hatta karar da vermiştim ama şimdi bide Q7 serisi var acaba o mu bu mu diye tekrar kararsızlığa düştüm
Aynen canım ben bayadır araştırıyorum hepsinde kötü yorumlar var ama biraz içime sinen wellgro Q5 hatta karar da vermiştim ama şimdi bide Q7 serisi var acaba o mu bu mu diye tekrar kararsızlığa düştüm
Bende bunlardan düşünüyorum ama kış bebeği puset ne kadar kullanırız bilemedim kimi kullanışlı kimi kullanışsız dio bende kraft in düşünüyorum bakalım kısmet
Bende bunlardan düşünüyorum ama kış bebeği puset ne kadar kullanırız bilemedim kimi kullanışlı kimi kullanışsız dio bende kraft in düşünüyorum bakalım kısmet
Canım ben çok araştırdım etrafımda travel sistem kullanan kişiler memnun değil aha doğrusu ilk etapta evet güzel bebek küçükken ama sonrasında puseti çıkart diğerini tak felan zor oluyormuş daha pratik şeyler arıyormuş. Arkadaşım tavsiye etti şimdiki aklım olsa direk baston sistem alırdım dedi bende baston sistem araştırdım. İnstagramda mühendisinoğlu var bilirsiniz belki o çok güzel önerilerde bulunuyor. Pierre cardin in baston sistem bir bebek arabasını önermişti onu alcam inşallah nasip olursa