2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın arkadaşlar, aranızda bebeğinin hareketlerini hisseden var mı? Hissetmek için daha erken mi ve hissediyorsanız bunlar nasıl hareketler. Çok soru sordum :)
Ben bu hafta net hişssetmeye başladım hatta sessiz bir ortamda sırt üstü uzandığımda gözümle bile kıpırtısını görebiliyorum. Çok ufak dokunuşlar baloncuk patlaması gibi :) İlk gebelikse eğer 20-22 arasında tam olarak emin olursun bebek olduğuına

Gunaydin kizlar icinizde 3lu test sonucundan anlayan var mi ? Hcg , afp ve e3 degerleri gorunuyor sadece risk orani vs yazmiyor doktora da 12sinde gidecegim biraz tedirgin oldum nette arastirinca.
Hcg = 36737
Afp = 43.02
E3 = 1.98
Nette afp icin 2 nin ustundeyse riskli falan diyo bu arada 17+4 te verdim kanı

Kızlar dün çamaşırınızda sizin de ıslaklık oluyor mu demistim birkac arkadaş evet yazmıştı. Bugün doktora gittim ve idrar yolu enfeksiyonu cikti. Akıntı normal diyip akışına bırakmamak gerekiyormus smdi anladım.

Ben daha gecen hafta yaptırdım idrar testi her ayda yaptırıyorum ama Allaha şükür çıkmadı hiç akıntı da hep oluyor ama aşırı değil

Sonucun elindeyse tablo fln olacak orda. ordan anlaşılıyor

mom değerlerinin olması lazım yorum için canım

Canım bence doktorunu ara sonuçların sonucunu sana söylesin. Ben de 4lü tarama yaptırdım benimde afp değerim yüksek çıkmış doktorum aradı sıkıntı yapma gel ultrasonla tekrar bakalım dedi. Gittim çok şükür birşey çıkmadı. Bu afp değeri bazen yüksek çıkabiliyormuş sebebini sorduğumda bizde bilmiyoruz ama bazen yüksek çıkabiliyor dedi. Bence randevu tarihini bekleme ara ve tekrar ultrasonla muayene ol.

Sonucun elindeyse tablo fln olacak orda. ordan anlaşılıyor
mom değerlerinin olması lazım yorum için canım
kizlar cok tesekkur ederim evet sonucumun grafik halini buldum cok sukur risk yok denecek kadar az, afp nin mom degerine cevrilmis hali 0.84.
Down sendromu 1:7280
Ntd 1:51800
Trisomi 1:99000
Riskler bu sekilde yaziyor ve 3 hastalik icinde negatif diyor cok sukur allaha bir kac dakika icinde aksiyon yasadim resmen

Hiç bir problem yok:) Maşallah

Afp değeri düşük olduğunda problem oluyor zaten canım. Hcg nin yüksekliği afp ve ue3 ün düşüklüğü riski artırıyor.

kızlar selam, yarın kontrolüm var özel muayenehanesine gidiyorum hastane tercihini bana bırakmıştı hepinizin bildiği gibi yenidoğan bakım ünitesi vs detayları konuşacağım ama sizlerin de aklında olan sormam gerekenler var mı? fikirlerinizi iletir misiniz?

Aynilarini yaşıyorum dua etsem bile o korku var ya 2 gündür fenalalık geçiriyorum bu gün dk.a gittim sakinkeştirici yazdı işimiz Allaha kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…