2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım öylede yaşadığım yerde bir tane hemşire var oda kan dahi alamıyo damarımı yırtmıştı en son kan aldığında korkuyorum bu yüzden

Canim benim bir dusugum olmustu gebeligin neden etkilendgini bilmiyoruz su an dedi tetanoz asini yaptirma dedi doktorum ben yaptirmiyorum
Bende doktoruma sorayım o zaman olmazsa o hastanede yaptırırım hiç istemiyorum sağlık ocağında vurulmayı

Kızlar benim iki gündür karnım çok gergin en ufak su içsem bile patlıcak gibi oluyorum benim gibi birşey yaşayan var mı ? Kasılma mı bağırsakla mı alakalı tecrübesi olanlar belki bilir

Kızlar benim iki gündür karnım çok gergin en ufak su içsem bile patlıcak gibi oluyorum benim gibi birşey yaşayan var mı ? Kasılma mı bağırsakla mı alakalı tecrübesi olanlar belki bilir
ikiside degil mideyle alakali canim siskinlik cok sık goruluyor hamilelikte donem donem yokluyor

İlk dozu hangi ara oldun ki
İlk hamilelikte baslamiatim. 2016 temmuz
2016 Ağustos
2017 Mart
2018 Mart
Ve son olarak 2019 temmuz. Normalde bu da Mart'ta olacaktı da 20. haftanın geçmesini bekledik. Aslında gebelikte zor oluyor diye tamamlamak istemiştim ama son dozdan önce gebe kaldım

Tamamen bunyeyle alakalı diye düşündüm hep ama... Birincide benim de seninki gibiydi. İkinci biraz daha acıdı derken ben devam ettim. 3 ağrılı oldu. 4'ü hepatit ile aynı anda yaptırdım ve ikisi birlikte o dönem bünyem kaldırmadı sanırım ateş falan yaptı boynuma kadar tutuldu. Şimdi 5. doz ilk gün için fena değildi bakalım hayırlısı :)

Ben daha bugün oldum 1. Yi 1 ay sonra bidaha olcam ve 2 doz olcak başka yapilmicak dendi
İstersen devam edebilirsin. 5 doza tamamlarsan doğurganlık boyunca bir daha hiç ihtiyaç duyulmuyor. 3 yıl falan sürüyor 5 doz yapılması . Benim bu sondu. Allah'ın izniyle en az 20 sene ihtiyaç yok bir daha

Canım arkadaşının crp kaçtı benim hep 1 civarında çıkıyor antibiyotik de düşürmedi üç hafta önce de kanamam olduğu için endişeleniyorum. Ama belli bir miktar normal sayılıyor

Allahım ben de bu gebelikte sandım hepsini

Canım arkadaşının crp kaçtı benim hep 1 civarında çıkıyor antibiyotik de düşürmedi üç hafta önce de kanamam olduğu için endişeleniyorum. Ama belli bir miktar normal sayılıyor
Canım yok öyle değil 5e kadar normal zaten. Arkadaşım 30'larda gitti ilaca cevap vermedi düşmedi 50'ye çıktı.

Allahım ben de bu gebelikte sandım hepsini
Ya işte öyle yazınca çok normal. Bu gebelikte bir tane oldu bitti işte son dozdu çok şükür. Asi olmadan bir gün önce falan asi muhabbetinde yazmıştım sanırım o yüzden uzun uzadıya aciklamadim

Doktor adet tarihiyle hesaplama tutmadı kendi doktorum değildi oda kendi doktorunuz bakar dedi yorum yapmadi
Benimde tutmuyor nolmuş yani 1 hafta hep geri gözüküyor doktorun dediği sorun olursa ben söylicem sen boşuna dert etme. 1 hafta ileri 1 hafta geri bunlar önemli değil dedi. Kendine dert etme yani tek dert kilo olsun

Canım yok öyle değil 5e kadar normal zaten. Arkadaşım 30'larda gitti ilaca cevap vermedi düşmedi 50'ye çıktı.
Yok canım referans aralığı 0-0.5 olan benim. Yani 11, 12 çıkıyor düşün benim. Ama arkadaşının yükselmiş baya. Önceden var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…