2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
20 22 cnm ben 22 giecem
19-23 arası ne zaman istersen yaptırabilirsin.Ben 19+6 da yaptırdım
Benim doktorum 21-22 öneriyor 21 de yapacağız cnm.
Ben de o zamanlarda biliyorum kızımda da öyle yaptırdım nedense şindi deyişik zamanlar önerdiler
Benim.de yarin sabah şimdiden çok stres yaptım.ins.kotu birşey çıkmaz üçlü test sonucunu da yarin alacam bakalim hakkımızda ne ise o hayırlısı olsun.
İyi düşünelim canım inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz

Hanımlar bu tatanoz aşısı şart mı ya ben yaptırmak istemiyorum açıkcası sağlık ocağındaki hemşireler kan dahi alamıyolar (benim bağlı olduğum sağlık ocağı) çok sorun yaşadım bu konuda bi de bu aşı ağrılı oluyomuş çok korkuyorum bi cesaretle gittim aşı olmaya dediler bebeğin iyice tekmelediğinde gel tekmeliyo kuvvetlice hemde ama gitmek istemiyorum

Evet baston+puset alabilirsiniz oto koltuğuna geçene kadar

Kadıköy'de Zeki Şahinoğlu var 400 TL dediler detaylı ücreti onu da düşünebilirsin ben 2 hafta sora gidicem.
Ben gittim 420 TL ve aşırı memnun ayrıldık anlatımına her detaya bakmasına bayıldım Beylikdüzünden gittik ta ama değdi sonuna kadar muhteşem bir insan güleryüzlü samimi tatlı dilli ve bu işte uzman özellikle belliydi ağzımız açık her ayrıntıyı dinledik

Aşı olmalısın canım ben vurdurdum herkes ağrıyor dedi ben bir şey hissetmedim 2.gün hafif dinlersem kendimi anca duydum ağırlığını kolumun ama o kadar hafif vurdular ondan mı bilmem ama ağrısa da değer doğum yapacağız nasipse bunlar ne ki

ay bunu duyduğuma çok sevindim valla bende 17 Temmuz gibi randevu alıcam benim doktorum yönlendirdi Zeki bey'e. senin adına da çok sevindim

Canim benim bir dusugum olmustu gebeligin neden etkilendgini bilmiyoruz su an dedi tetanoz asini yaptirma dedi doktorum ben yaptirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…