2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım öylede yaşadığım yerde bir tane hemşire var oda kan dahi alamıyo damarımı yırtmıştı en son kan aldığında korkuyorum bu yüzden
Anlıyorum seni canım ama senin ve evladının sağlığı için maalesef çekmen gerekiyor bir de aile hekiminden hemşirenden memnun değilsen değiştirebilirsin sağlık ocağını
Evet yapıyla da alakalı olabilir kişinin vurması ya da o gün ki durumunla da alakalı acı çeksem de vurduracağım yapacağız yani mecbur

Kızlar 22+4 bebek 435 gr biraz zayifmi acaba ya kafama takildi
Canım her bebek farklı tıp ki bizim gibi o yüzden kıyaslama doğru olmaz bir problem olsa doktorun söyler ki genelde son 2 ay dikkat ediliyor diye biliyorum az çok hatta son ay çünkü şuanda aşağı yukarı hep bu civarda kilolar

slm arkadaslar benım gebelıgımın basından berı mantar rahatsızlıgım basladı, fıtıl kullandıgımda hersey yolunda gecıyor bır hafta dolmadan tekrar baslıyor 2 kutu fıtıl bıtırdım ama bır turlu kurtulamadım bıde ıdrar yolu enfeksıyonun basından berı arttı 2 defa ılac tedavısı gordum ama devamlı yenılıyor sımdı ıdrar kulturu verdım sonucu beklıyoruz ama mantardan bıktım resmen basına gelen varmı ... bebekte bır problem yok ama ıdrar yolu enfeksıyonu tehlıkeye sebeb olabılırmıs... içim hic huzurlu degıl hamıle kaldıgımdan berı bır oh dıyemedım hep huzursuzum dr yolunda desede hersey huzurum kactı aklım devamlı seyımde gezıyorum

Canım benim kanama olunca antibiyotik verildi sonra donaxyl fitil ve fitili düzgün kullanamadım kireç gibiydi alerji gibi oldu önce sonra kaşıntı ile mantar başladı çok fenaydı geçen hafta. Gyno travogen verdi bir de canesten krem. Biraz kaşıntı var ama baya azaldı. Akıntı bende hep vardı. Senin kan değerleri nasıl çıkıyor canım

Karadut pekmezi karadut şurubu da için mutlaka. Bir de taharet suyuna birkaç damla sirke damlatma iyi geliyormuş.

Karadut pekmezi karadut şurubu da için mutlaka. Bir de taharet suyuna birkaç damla sirke damlatma iyi geliyormuş.
cnm pekmezı ılk defa duydum ıyımı gelıyor .. sırkeyı yapıyorum arada
canım 10 haftalıkken benımde kanamam oldu 1 hafta yattım . gyno fıtılden ıkı paket bıtırdım kullandıgım aman cok ıyı sıfır akıntı bıtınce bır haftaya tekrar yenılıyor kremıde aynı gyno .akıntım su gıbı ısıyor gıbı rengıde baya koyu sarı cok nadır beyaz peynır gıbı oluyor. kan degerlerım ıyı cıkıyor d vıtamınım harıc

Yaşadığım yer çok küçük bir yer devlet hastanesi yok sadece sağlık ocağı var ondada hemşire bir tane zaten başka bir ilçeye yöneltebiliyorsam öyle olabiliyorsa çok mutlu olurum çünkü acısından çok yapamıyorlar kemiğe kasa vurur diye korkuyorum

İlçe olayını bilemiyorum canım bizim ilçede bir kaç tane olduğu için e devletten değiştirebiliyoruz istersen gir bir dene belki değişiyordur

İlçe olayını bilemiyorum canım bizim ilçede bir kaç tane olduğu için e devletten değiştirebiliyoruz istersen gir bir dene belki değişiyordur
e devletten ıstedıgın saglık ocagına gecebılıyorsun oturdugun yer onemlı degıl cnm,istersen gecmek ıstedıgın saglıkocagına gıdıpte degıstırebılırsın

Canım kaşıntı yoksa kokulu değilse belki normal akıntıdır. Benim kızımın hamileliğinde de çok akıntım olurdu

O sirke dokunmuyorsa her tuvaletten sonra yap bence. En azından pet şişeye içme suyu içine bir iki kapak sirke köy her tuvalet sonrası peceteyle dök en son onunla sil.
Karadut ben memnun kaldım. Bir defa iye oldum çok şiddetli ben geç fark ettim doğrudan idrar kana dönmüştü. Sabaha kadar karadut surubunu sulandirdim bol su içtim. Etki etmişti. Şimdi hergun bir bardak içiyorum. Antiseptik özelliği var. İdrar kanalini temizliyormus.

Yalnız ben bunu yaptığımda hamile değildim. Karadut bildiğim kadarıyla dokunmaz ama sen yine çok içme günde bir bardak iki bardak geçme.

İdrar yolu enfeksiyonuna kızılcık da inanılmaz iyi geliyor
kuşburnu da iyi geliyor. Ama kasılma yapıp doğumu hızlandırıyor. Aslında bitkisel olanlar hep risk. İyi incelemek gerek. Belki gebelikte dokunan şeyler olur.

kızlar dün akşam detaylıya girdim cok şükür herşey normaldi sadece 3kez yüzünü göstermedi bize yarım saat bir saat aralıklarla sürekli yürüdüm dolaştım çikolata yedim falan en son girişte gösterdi artık kendini daha doğmadan yordu bizi bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…