2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olabilir canım benimde randevuma daha var iki gündür korktum bende bişi mi oldu diye de makalelerde de yazıyor normal diye

Ya doktorda hesaplayamadı adet tarihinle uyumlu değilsin dedi ama kendi doktorun ilgilenir dedi

Kızlar az önce yukarıda bahsedilmiş kuşlarla ilgili benim senelerdir kuşum var hamileliğim sırasında da hiç ayrı durmadım hergün gagasından öpmüşümdür size multivimani soracaktım benim arkadaşım gebeliğinde hiç kullanmamış şimdi ben omepa vm kullanıyorum ama bilemiyorum da aklıma takıldı. Netten bakayım dedim bir blog yazısına denk geldim. Çok iyi değil vs. Bilemedm siz ne düşünüyorsunuz

Benim de değildi ölçüleri vs geriydi en son iki hafta önce gittim. Bugün detaylı var bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur
Ben ovulasyon testi kullanmıştım. Adetimin 20 ya da 21 günü yumurtladım ondan mı bilemiyorum ama rahat olmaya çalışıyorum bu arada buradaki isimler çok değişmiş ben yeni kurulduğu zamanlar buradaydım inşallah evlatlarımızı kucağımıza sağ sağlim alırız

Bir de bakıyorum hamilelikte ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiyor. Bahsettiğim arkadaşım ne detaylı ne şeker yüklemesi ne takviye hiçbir şey yapmadı bebeği çok tatlı bir maşallah

Başın sağolsun
Allah buna mutlu, sağlıklı, uzun bir ömür versin.
Öncekinde yapmamışlar mıydı canım idrar ve kan testini?

Doktorun hiç hoş davranmamış
bence seni rahatlatması lazımdı.
Sana bunu yapmaya hakkı yok. Ağlamana sebep olmamalıydı. Hamile bir kadına böyle davranmamalıydı. Çok kızdım.
Ayrıca bu senin kararın, ona ne?
Canım, ben de ikili testime devam etmedim aynı korkulardan. Stres olmıyım boşuna diye. Ben de yıllardır çocuk istiyordum, anca oldu. Ultrasona girdim, kan testinde orta seviye risk çıktı, testlere devam etmedim. İlerlemedim, amniyosenteze kadar gidecekti yolum belki de istemedim. Bebeğimde sorun varsa da aldırmayı düşünmüyorum diye.

Ama ayrıntılı ultrasonda farklı düşünüyorum. Doğum sonrası hemen müdahale edilebilecek bir problemi tespit edebiliyorlar diye yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırmasam içim rahat etmeyecek gibi.

Kızlar bebeklerin kiloları bu aylarda standart olur. Hepimizin ki 3 5 Gr farkla aynidir. Allah izin verirse 28'den sonra kilo alacaklar. Özellikle 32'den sonra yediğimiz ictigimize göre sekillenecek. Şimdilik dert etmeyin. Ayrıca ultrasonun da hata payı var. Kilo ölçümü doğrudan tartma gibi değil. Karın ölçüsüne göre bir değerle hesaplanıyor. Mesela dikkat edin erken doğum yapanların hep bebeklerinin kilosu aynıdır.

Başın sağolsun ☹
Allah buna mutlu, sağlıklı, uzun bir ömür versin.
Öncekinde yapmamışlar mıydı canım idrar ve kan testini?
Sağol canım.
İlgili haftadan önce yapmışlardı cnm ilk 3 ayın içerisinde yani. Ama 5.5 aylık iken kaybettik ne yazık ki...

Şimdi doktorum bu sebepten 24. Haftaya kadar 2 haftada 1 ekstra bakacağız diyor

Riskli gebelikti. Ense sınırda çıkmıştı. Yaş riskim vardı. Çok ısrar etti. Biz de kabul ettik. 5 günü de atlattık çok şükür.

Öncelikle herkese merhaba. Araniza yeni katıldım. Nasip olursa ben de Kasımda anne olucam bir oğlum olacak insallah. Sizlere birsey danışmak istiyorum. Doktorumuzla elimizde olmayan sebeplerden ayrilmak zorunda kaldik. Ve kendisinin muayenehanesine gidiyorduk. Cok da memnunduk. Suanda 19+5 gunluk hamileyim. Ve bundan sonraki süreçte hangi doktora veya hangi hastaneye guvencegimi bilmiyorum. Sizden ricam İstanbul Avrupa yakasinda onerebileceginiz doktor ve hastane neresi olabilir? Bundan sonraki süreçte oraya bağlı kalip bir daha değişiklik olmadan doğumu gerçekleştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şunu da belirteyim ilk gebeliğim ve cok tecrubesizim bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…