Canım şimdi ki aklım olsa almazdım ben dişiler çok pis oluyo birde iki kuş kur yapıyor birbirine yem tükürüyorlar heryer batıyo tek kuş temiz olur ama yine de sen bilirsin
Anladım canım evet Bizim ki de yavru iki aylık bende öyle yaklasmıyorum da zaten daha tam alışamadı korkuyo yazık ötmüyor bile dogru düzgün bir haftada anca alışırmış eve
Hiç kafese koyma benim kuşum ilk gün evi gezdi ikinci gün yanıma geldi üçüncü gün elimden yemek yedi ama kuşun karakteriyle alakalı bu kafese koyma sakın evi tanımadan alışmazmış
Tetanozda artık tecrübelenmisim.
Kızlar aşıyı yatmadiginiz tarafa yaptırın ve o kolu iki üç gin unutun. Kaşları calistiracak hiçbir şey yapmayın. Gece de kazara o tarafa dönmemek için önlem alın. İlk doz normaldi üçüncü çok kötüydü boynum bile tutulmuştu. dördüncü zaten HCB ile aynı gün yapılmıştı çok hastalanmistim.
Bunda çok şükür çok ağrım yok. Üçüncü gun. Yukarıdakilere dikkat ettim, iyiyim.
Kızlar aşıyı yatmadiginiz tarafa yaptırın ve o kolu iki üç gin unutun. Kaşları calistiracak hiçbir şey yapmayın. Gece de kazara o tarafa dönmemek için önlem alın. İlk doz normaldi üçüncü çok kötüydü boynum bile tutulmuştu. dördüncü zaten HCB ile aynı gün yapılmıştı çok hastalanmistim.
Hiç kafese koyma benim kuşum ilk gün evi gezdi ikinci gün yanıma geldi üçüncü gün elimden yemek yedi ama kuşun karakteriyle alakalı bu kafese koyma sakın evi tanımadan alışmazmış
Bana da iki üc gün kafesten cıkarma iki üc tün kafeste dursun alışsın öyle cıkar dediler bende cıkarmıyodum dur cıkarıyım o zaman şimdi canım cok sessiz duruyor zaten daha bugun ötmeye basladı üç gündür ötmüyordu bile
Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum.cok.kotü bir ağrısı var .benimde beş asi tam olduğu için yatırmayacam.simdi iyiki hepsini yaptirmisim diyorum.o ağrıyı düşündükçe
Bu arada arkadaşlar duş alırken bebeklerinizle konuşmayı unutmayın.nasil derseniz hadi bebeğim banyo yapalım diye konuşursanız eğer doğduğunda bebeğimiz banyo yaptırırken ağlamıyor.yillar önce arkadaşlarım demişti.inanmamistim ama bir kaç kere de uyguladım.sonuc oğlum doğunca banyo yaparken hiç ağlamadı.belki de tamamen tesadüf ama tekrar deniyecem
Bu arada arkadaşlar duş alırken bebeklerinizle konuşmayı unutmayın.nasil derseniz hadi bebeğim banyo yapalım diye konuşursanız eğer doğduğunda bebeğimiz banyo yaptırırken ağlamıyor.yillar önce arkadaşlarım demişti.inanmamistim ama bir kaç kere de uyguladım.sonuc oğlum doğunca banyo yaparken hiç ağlamadı.belki de tamamen tesadüf ama tekrar deniyecem