2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok yok evi tanıması lazım sen kafesin kapağını aç o zaten tüniycek yer buldumu çıkar sıkılınca girer geri kafese eline almaya çalışma kafese elini sokma alışana kadar

Kizlar dun perinatolog randevum vardi.Doktor cok ilgilendi.Baya zaman ayirdi.Cok sukur her seyi normal cikti bebegimin.Bugun de seker yuklemesi yaptirdim.Onda biraz tereddutluydum ama doktor muhakkak yapilmasi lazim dedi.

Kizlar dun perinatolog randevum vardi.Doktor cok ilgilendi.Baya zaman ayirdi.Cok sukur her seyi normal cikti bebegimin.Bugun de seker yuklemesi yaptirdim.Onda biraz tereddutluydum ama doktor muhakkak yapilmasi lazim dedi.
Gözün aydın CNm. Gizli şekerin varsa yüklemede çıkıyor ve böylelikle gebelik diyabet durumuna göre diyetle önlem alabiliyor, kontrol altında tutabiliyorsun.

Farkında olmadığımızda bebeklerin normal bebeklerden daha büyük, daha kilolu olduğu, dışarıdan tosun gibi bebek doğdu gibi görünse de bebeklerin organ gelişimleri normal bebeklerim gerisinde kalabiliyormuş. Normal haftasında doğsa bile küveze alınıyormuş bebekler. O yüzden iyi yapmışsın cnm. Benim doktorum da perinatolog bunları paylaştı şeker yüklemesi hakkında.

Kızlar merhaba, Kasım anneleri detaylı ultrasonunu, Bursa Şevket Yılmaz eğitim araştırma hastanesinde yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı, bilen var mı acaba

Yok yok evi tanıması lazım sen kafesin kapağını aç o zaten tüniycek yer buldumu çıkar sıkılınca girer geri kafese eline almaya çalışma kafese elini sokma alışana kadar
Aynen canım aksam cıkardı eşim hemen alıştı elinden inmedi çok akıllı

Tesekkur ederim canim.Saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah:))Paylastigin bilgiler icin tesekkurler canim.

Kızlar benim 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Bugün daha fazlaydı. Baya arttı.
Korktum biraz. Sizde de oluyor mu?
ya inan bende iki gündür aynı sanki adet olacağım gibi ağrı geliyor korktum bende =(

Nasıl geçti şeker yüklemen bende tereddütteyim hiç yaptırmak istemiyorum çekerli şeyler yiyince midem bulanıyor bide bi şişe şerbet içiriyolar bütün gün bişey yiyemem artık

Kızlar benim 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Bugün daha fazlaydı. Baya arttı.
Korktum biraz. Sizde de oluyor mu?
Az önce oldu bende,eyvah dedim hatta..Ağrı,sancı tarzı biseydi.
Benim de oluyor bi 3 gün önce oldu bi de bu gece bir de karnım genelde akşamüstleri semsert oluyor hep huzursuzum bu hafta benim de 21+6 bugün
Kızlar hiçbir ağrı sancinizi atlamayin. Doktora muhakkak söyleyin. Arkadaşım ve benim agrilarimiz aynıydı. Aaaa normalmiş, dedik. Çevredeki herkes normal dedi. Birimiz erken doğum yaptık birimiz erken doğum riski ile hastaneye yattik. Tabii o ağrılar sancılar öyle adet sancısı gibi değildi benimki doğum sancisiymis da çok şükür doktor fark etti önemsemeden geçmedi.
Siz de nasıl bir ağrı sancı varsa mutlaka doktorunuza anlatın. Asla herkeste var diye düşünmeyin. Ağrı eşiği herkesin farklı.

Nasıl geçti şeker yüklemen bende tereddütteyim hiç yaptırmak istemiyorum çekerli şeyler yiyince midem bulanıyor bide bi şişe şerbet içiriyolar bütün gün bişey yiyemem artık
Canim dinledigim gibi kotu gecmedi.Ictigim sey o kadar tatli degildi bir kere.Elma aromaliydi zaten elmali sodanin 2 tık sekerlisini dusun.Midemi bulandirmadi hic.Gazoz icmis gibi oldum. 1 saat sonra kan veriyorsun.Bekleyip 1 saat sonra bir daha veriyorsun.

Baş dönmesi mide bulantısı halsizlik falan olmadı yani öylemi hep öyle anlatıyolar çevremdekiler de

Kızlar merhaba, Kasım anneleri detaylı ultrasonunu, Bursa Şevket Yılmaz eğitim araştırma hastanesinde yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı, bilen var mı acaba
Valla istambuldayım doktorum kendi yapıyor :)
Sitede bursa perinatolog diye arat canım belki çıkar

Kizlar selam kansızlık problemi yaşayan var mi? İlac kullanmama ragmen düşüyor kan degerim en son 9 çıktı ilacimi degistirip günde 2ye cikardik ama benim gibi olup ekstra bisey yapan var mi merak ettim. Yapan varsa paylasirsa cok sevinirim

Canım kan ilacı tek başına emilimi yüksek olmayabiliyor. İlacın vücutta kalması için c vitamini içeren besinlerle birlikte tüket. Kivi olur, çilek olur. Emilimi arttırıyor bunlar.

D vitamini için de zeytinyağı. D vitaminini zeytinyağı ile birlikte tüketmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…