2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
emilimi azaltmamak icin sabah ac karnina icip 2 saat bisey yemiyorum, digerini de gece yatmadan icip yatiyorum. İlactan sonra bi kasık limon suyu icsem olur mu acaba kiviyi hic sevmem cilekte mevsimi gecti sanirim goremiyorum markette pazarda

emilimi azaltmamak icin sabah ac karnina icip 2 saat bisey yemiyorum, digerini de gece yatmadan icip yatiyorum. İlactan sonra bi kasık limon suyu icsem olur mu acaba kiviyi hic sevmem cilekte mevsimi gecti sanirim goremiyorum markette pazarda
C vitamini içeren herhang bir şey olur cnm sa kaşık az bence miden sağlam ise en azından yarım limon suyu belki

C vitamini içeren herhang bir şey olur cnm sa kaşık az bence miden sağlam ise en azından yarım limon suyu belki
cokta saglam diyemem ama bi iki kere deneyebilirim birde keciboynuzu özü aldim bugun ona baslayacagim insallah faydasini gorurum

Bir de bakıyorum hamilelikte ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiyor. Bahsettiğim arkadaşım ne detaylı ne şeker yüklemesi ne takviye hiçbir şey yapmadı bebeği çok tatlı bir maşallah
Kızım da bende çok rahattım hiç vitamin vs kullanmadim seker yüklemesini de doktorum yapmadi gerek yok dedi bunda doktorlar habire ilaç veriyorlar gına geldi en son kansızlık oldu bende d vitamini damlası ve kan ilacı kullanmaya başladım multivitaminde verdi almadım ne gerek var bu kadar ilaca eskiler bu kadar ilaç mı içiyormuş. Bu hamileliğimde da şeker yüklemesi yapmalayabilirim

Bende kan ilaci içiyorum gece içiyorum öncesinde süt ürünleri tüketmiyorum bende emilim için ayrıca emilim artsın diye yarim domates yiyorum domates suyu da olur c vitamini onda da var nette okudum gün içinde de d vitamini damlamı kullanıyorum genelde bi kaşık çorba ile alıyorum ilaçlar artık midemi bulandırıyor çünkü

kan degerim 10ken bende 1 iciyordum simdi 9a düşmüş doguma kadar bu sekilde duserek devam ederse sıkıntı büyük o yuzden gunde 2ye cikardik. Demir eksikligin var mi seninde ? Ben d.vitamini kullanmiyorum kan ilaci, omega3 ve magnezyum

Canım benim senelerdir düşüktür kanım hep 9 çıkardı doktorum demir verdi ve kuru üzüm cekirdegi tozu ye dedi aktardan aldım bi kavanoz kahve gibi bisey 11 e yükseldi doktoruna danış canım izin verirse tuket

Ya acaba tarifler misiniz nasıl sancılardı? Ben çok korkuyorum da erken doğumdan.Benim sancım bağırsak problemimden oluyor wcye çıkınca geçiyor ama bu haftaiçinden beri hergün akşamüstü karnım semsert oluyor kasılma şeklinde değil ama bu sürekli sert çok yemişim gibi şişkinlik gibi karnım gergin.Doktora randevum normalde haftaya ama aklıma takılıyor huzursuz oluyorum

Canımm Allah senden binlerce kez razı olsun inşallah beni çok rahatlattın Yarın randevum var inşallah sağlıklı haberler alırız hepimiz

Benimki demir eksikliğine bağlı kansızlık sanırım
Ferritin 4.4 çıktı gebeliğimin başında 12 idi
Demir bağlama kapasitem 366 cıktı normal değerden yüksek , gebeliğin başında 304 tu sınırların içinde yani
Demir bağlama kapasitesi yüksek olup ferritin düşük olursa kansızlık anlamına geliyormuş nette öyle okudum
25-hidroksi vit.d gebelik başında 14.74 du normalden gene düşük ama şuan 22.22 gene düşük ama daha iyi
Bu sebeplerden kan ilacı ve devit3 9 damla kullanıyorum inşallah düzelir değerler kan ilacını doğumdan sonrada kullanabilirmişim dr öyle dedi.

yaa cok tesekkur ederim super yukselmis masallah peki nasil kullaniyorsun o tozu ?

ay ben hic bilmiyorum degerlerimi sadece kani soyledi oda 9mus e nabiza da girmemis sonucu hangi kan ilacini kullaniyorsun peki

yaa cok tesekkur ederim super yukselmis masallah peki nasil kullaniyorsun o tozu ?
Canım balla karistirabilirsin pekmezle ben bunları yiyemedigim icin ceyrek muzla 1 çay kaşığı uzum tozunu iyice ezip karistirdim hergun yedim 1 hafta sonra düzenli yemedim umudum yoktu çünkü benim kanım yükselmezdi ama ondan ama demir ilacından ise yaradı doktoruna danış canım yinede benim doktorum tavsiye etmişti

Kızlar benim sulu akıntım oluyor ya böyle beyaz geliyor kenarları ıslak tedirgin oluyorum her akşam 1.5 saat yürüyüşe çıkıyoruz bugün başka bir ıslaklık daha vardı korktum açıkçası bu tarz akıntısı olan var mı doktora gitmeyelimiyim

Yani çok farklıydı. Öyle adet sancısı gibi değil içerde bir yerde yolunda gitmeyen bir seydi. Açıkçası sancıyi tarifledigim herkes kendini dinlemeye ve olmasa da bunu hissetmeye başladı. O yüzden çok ayrıntılı anlatmayayim. Ama tarifim üzerine doktor hemen vajinal ultrasona alıp yatış verdi. Kasılma ile birlikte yanma ağrı sancı garip bir durumdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…