2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizimde kan uyusmazligi var canım test negatif çıktı ilk gebeliğim doktor yapilmicak demişti ama ilerleyen haftalarda tekrar test yaparmı bilmem
geçen hafta leke geldi doktor ama doktor kanama alanı göremedi iğneyi normalde 2.haftada vurulcaktım ama şimdi vurulman lazım önlem amaçlı dedi

Arkadaslar merhaba ilk kiziimda kullanilmis bezleri toplayip her gun duzenli bosaltsak da cop kokusu olmustu, cop kutusu arasyrmasina girdim e bebekte buldum burda kullanan bilen var mi acaba ?
Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda

Ben kullandım ilk kızımda. Bebek bezlerinin diğer gıda artıkları vs ile aynı yere atılmasını doğru bulmadığım için almıştım. İyi ki de almışım. Hiç koku yaymıyordu.

aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? aşı oldunuz mu öncesinde indirect coombs testi yapılıyomuş sanırım

Bizde de var. Düzenli olarak indirect coombs testi yaptırıyor doktorum. Gebelik boyunca 3 kez. İlk kızımda 10 haftada kanama olmuştu önlem amaçlı iğne yapmışlardı. Doğumdan sonra da kızımın kan grubu pozitif olunca yine yaptılar iğneyi.

geçen hafta leke geldi doktor ama doktor kanama alanı göremedi iğneyi normalde 2.haftada vurulcaktım ama şimdi vurulman lazım önlem amaçlı dedi
Anladım canım bende önce vursak olmazmi die sormuştum sorun yokken vurmuyoruz dedi kanama olunca vuruluyormus kimisi yapılıyor diyor benimde kafam karışık allah yardımcımız olsun

Anladım canım bende önce vursak olmazmi die sormuştum sorun yokken vurmuyoruz dedi kanama olunca vuruluyormus kimisi yapılıyor diyor benimde kafam karışık allah yardımcımız olsun
doktora sordum aşı 12 hafta koruyomuş o yüzden 28i bekliyolarmış ben şimdi vurulunca doğuma yakın tekrar vurulmam gerekicekmiş

Kızlar devlet hastanesine gittim akıntılarım için doktor fitil verdi idrar testi yapmadi gebelikte sık akıntı normaldir dedi.Ben de fitili kullanma konusunda kararsızım bizim kız 530 gram olmuş bana fazla gibi geldi ya iri bir bebek olcak galibanir dedevlette ayrıntılı için perinatolojiye gönderiyorlar sizin detaylılar perinatoloje demi yapıldı

doktora sordum aşı 12 hafta koruyomuş o yüzden 28i bekliyolarmış ben şimdi vurulunca doğuma yakın tekrar vurulmam gerekicekmiş
Sağol canım bunu bilmiyordum belki o zaman test yapıp asiyida yapar sağlıkla kucağımiza alalım inş.

Maşallah kizcene benim kendi doktorum yapıyor canım her gittiğimizde inceliyor kalbine falan bakiyor ben başka bir doktora gitmedim

Bnm kızım niye seyrek hareket edıyor pıt pıt

Evet, ben bir de internetten araştırıp doktoru soru yağmuruna tutuyorum. İnsanın bir de kaybı olunca her şeydeyden nem kapıyor. Zaten bu haftalar korkutuyor beni istemsizce. Doktor randevum ta 1 hafta sonra canım detaylı yapılacak hem. Öyle dehşet bir ağrı değil sancı gibi de değil geçen yıl malum yaşadım nasıl olduğunu ama sağ kaşık sağ bel eş zamanlı ağırınca endişelendim biraz. Sadece bende mi oluyor başkaları da yaşıyor mu aynı haftalarda aynı durumu diye. Haklısın

peki yan etkileri oluyormu?

Kabuzlığı arttırdığı söyleniyor ben rutinde kabız olduğum için anlamadım. Bebeğe zararı yok. Olsa 34 e kadar zaten doktor kullandırmaz canım. Gittiğim doktor perinatolog Prof. Allah’ın izni ile doktoruma güveniyorum

Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür bir sorun görmedi doktor. 21.haftada bebişleriniz kaç kiloydu acaba boyu kaç cm di

Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür bir sorun görmedi doktor. 21.haftada bebişleriniz kaç kiloydu acaba boyu kaç cm di
Hatırlamıyorum ben ama banu çiftçinin uygulaması var hafta hafta gr kilo gelişim vs var hem yazılı hem videolu ben memnunum oradan takip ediyorum bir indir istersen seversin :)

Hatırlamıyorum ben ama banu çiftçinin uygulaması var hafta hafta gr kilo gelişim vs var hem yazılı hem videolu ben memnunum oradan takip ediyorum bir indir istersen seversin :)
O program bende yüklü canım oraya göre normal çıkıyoda bazen oradaki ölçüler gerçeği yansıtmayabilir diye düşündüm çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…