Canim benim de oyle inan ki.. Her dk pit pit olmuyor bazen de oluyor ki disardan gorunuyor gunde 6 saat uyanikmis bu minnaklar her zaman hissedemiyoruz onu da.. Ama benim hissettigim belli hareketleri var.. Her zaman karnin onunde deil allta ustte hatta belimin arkasinda oynuyor
Ben kullandım ilk kızımda. Bebek bezlerinin diğer gıda artıkları vs ile aynı yere atılmasını doğru bulmadığım için almıştım. İyi ki de almışım. Hiç koku yaymıyordu.
Bizde de var. Düzenli olarak indirect coombs testi yaptırıyor doktorum. Gebelik boyunca 3 kez. İlk kızımda 10 haftada kanama olmuştu önlem amaçlı iğne yapmışlardı. Doğumdan sonra da kızımın kan grubu pozitif olunca yine yaptılar iğneyi.
Canim benim de oyle inan ki.. Her dk pit pit olmuyor bazen de oluyor ki disardan gorunuyor gunde 6 saat uyanikmis bu minnaklar her zaman hissedemiyoruz onu da.. Ama benim hissettigim belli hareketleri var.. Her zaman karnin onunde deil allta ustte hatta belimin arkasinda oynuyor ☺
Kızlar, bebek alışverişine başlayan var mı? İlk hamileliğim de, kışın doğacak bu bebelere ne giydiricez biz? Bebek arabası ilk aylarda gerekiyor mu? Ay kafamda bir sürü soru var:)
ben basladim canim hatta cogu bitti diyebilirim ufak tefek işin süsü sayilabilecek seyler ve dolabi ile sifonyeri kaldi, uzun kollu zibin ustune uzun kollu tulum veya alt ust takim corap bere yeterli olur sanirim evin isisina gore degisir tabi, bebek arabasinida aldik bence lazim olur
Kızlar, bebek alışverişine başlayan var mı? İlk hamileliğim de, kışın doğacak bu bebelere ne giydiricez biz? Bebek arabası ilk aylarda gerekiyor mu? Ay kafamda bir sürü soru var:)
Ben bugün ebebek mağazasına gidicem,yavaştan başlamak lazım.Çoğu şeyimiz kızımdan kalma var benim,Beşik,puset, ana kucagi,salıncak,oto koltuğu falan almicam hepsi var
ben basladim canim hatta cogu bitti diyebilirim ufak tefek işin süsü sayilabilecek seyler ve dolabi ile sifonyeri kaldi, uzun kollu zibin ustune uzun kollu tulum veya alt ust takim corap bere yeterli olur sanirim evin isisina gore degisir tabi, bebek arabasinida aldik bence lazim olur
Ayy, hayırlı olsun:)
Biz de beşik, yatak, yatak minderi, zıbın, şifonyer aldık. Battaniye aldık. Uyku tulumu da aldık ama ilerleyen aylarda kullanır bence. Büyük eşyalarla başladım, küçüklere doğru ilerliyorum.
Bebek arabası kafamı çok karıştırdı bir sürü model var. Kanguru da almayı düşünüyorum taşımak için.