Oh kızlar aşımıda oldum çok korkuyodum ama hiç acı hissetmedim rahatladım bir ay sonra tekrar olacakmışım bir de kanım çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum ama doğal başka kan yapıcı bileniniz varsa söylerse çok memnun olurum
Gecmis olsun canim korkutmak istemem ama agrisi ertesigun basliyor benim 4. Gun gecmisti tamamen. Kac cikti kanin ? Benimde 9a düşmüş ilaci degistirdik bende keciboynuzu pekmezi tuketmeye basladim agustosta tekrar kan vericem bakalim ise yaramadiysa burdan bi arkadas kuru uzum cekirdegi tozu onerdi bide onu deneyecegim
Gecmis olsun canim korkutmak istemem ama agrisi ertesigun basliyor benim 4. Gun gecmisti tamamen. Kac cikti kanin ? Benimde 9a düşmüş ilaci degistirdik bende keciboynuzu pekmezi tuketmeye basladim agustosta tekrar kan vericem bakalim ise yaramadiysa burdan bi arkadas kuru uzum cekirdegi tozu onerdi bide onu deneyecegim
Benim de 10 a düşmüş canım bir iki hafta sonra tekrar gel dedi bakalım çok düşük dedi de senin ki daha düşükmüş benim diğer kan değerlerim de düşük ondan heralde tedirgin oldu hemşire bana da bi burda bi arkadaş söyledi ama önce kendi dr sonuçları atıcam ve ona sorucam öyle bi takviye alıcam doğal olsada bilemiyorum şeker yükselir falan diye de korkuyorm
Benim de 10 a düşmüş canım bir iki hafta sonra tekrar gel dedi bakalım çok düşük dedi de senin ki daha düşükmüş benim diğer kan değerlerim de düşük ondan heralde tedirgin oldu hemşire bana da bi burda bi arkadaş söyledi ama önce kendi dr sonuçları atıcam ve ona sorucam öyle bi takviye alıcam doğal olsada bilemiyorum şeker yükselir falan diye de korkuyorm
Onlar sterilizasyonlarina guveniyor yaptirmiyormus. Türkiye'de yapılıyor. Şart mı derseniz, tetanoz aslında toprakta olan bir şey. Gül'ün dikeninden, elimizde yara varken elledigimiz topraktan bile bulaşabilir. Sadece paslı aletlerden değil yani.
Ben tam dozu tamamladim bir 20 yıl falan koruyacak. Bakalım hayırlısıyla Allah sağlık şifa versin
Öyle ciddi ilaclik bir ağrı degil. Üstüne yatmayin güneşe maruz kalmasın ağır kaldırmayın yeter, çok ağrı yapmaz. Yalnız kas içine yapıldığı için kası agritiyor. O da hamken dambıl kaldırıp kolu yormuş gibi. Bazen bu ağrı şiddetli oluyor bazen hafif. Ben ilk gebelikte başlayıp 5 doz bitiridm :))
Öyle ciddi ilaclik bir ağrı degil. Üstüne yatmayin güneşe maruz kalmasın ağır kaldırmayın yeter, çok ağrı yapmaz. Yalnız kas içine yapıldığı için kası agritiyor. O da hamken dambıl kaldırıp kolu yormuş gibi. Bazen bu ağrı şiddetli oluyor bazen hafif. Ben ilk gebelikte başlayıp 5 doz bitiridm :))
Kızlar günlük ped çok faydalı oluyor bu dönemlerde çok fazla idrara çıkılıyor zaten hijyenik olmak zorlaşıyor günlük ped kullanın ya da çamaşırlarınızın ağlarını ütüleyin ve sık sık değiştirin inşallah faydasını görürsünüz
2. Detaylı ultrason 5. Ayda olduğundan bebeğin 20 cm 300 grama ulaşması yani artık görünmeyecek kadar küçük olmaması sebebi ile yanılma olduğunu düşünmüyorum. Kilosu çok olmasa da boyu gayet uzun organları da büyümüş oluyor
Benim.cok ciddi bel ağrım var bu gebelikte. Bazen ayağımın üstüne basamiyorum. Yatakta hareket edemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum.
Kasık ağrısı arada gelip gidiyor. Bu haftalarda bebek büyüdüğü için kasiklara başı yapıp bağları ve kasları etkilermiş. Kasık ağrısı normal sayılıyor. Ama ne derece ağrı.
Bence sen beni bizi ciddiye alma. Muhakkak doktoruna danış. Korkutmak değil niyetim ama senin özel durumun var. Her ağrın sancın önemli. Ben de mesela çok dinliyorum kendimi. Artık doktor bıktı. Çünkü sütyen ağzı yanan misali...