2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oh kızlar aşımıda oldum çok korkuyodum ama hiç acı hissetmedim rahatladım bir ay sonra tekrar olacakmışım bir de kanım çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum ama doğal başka kan yapıcı bileniniz varsa söylerse çok memnun olurum

Canım asi ertesi gün ağrı yapıyor diyorlar benim hiç ağrımamıştı inş. Seninde ağrımaz benim doktorum kara uzum cekirdegi tozu ye demişti kan icin ve yükseldi doktoruna bi danış istersen

Canım insallah ağrımaz ama ertesi gün veya bi kaç saat sonra ağrımaya başlıyo bende öyle oldu ertesi gün baya arttı bir hafta sürdü ağrısı

Canım asi ertesi gün ağrı yapıyor diyorlar benim hiç ağrımamıştı inş. Seninde ağrımaz benim doktorum kara uzum cekirdegi tozu ye demişti kan icin ve yükseldi doktoruna bi danış istersen
İnşallah ağrımaz canım. Peki bu kara üzüm çekirdeği tozunu nerden alıcam aktarlardan mı

Canım insallah ağrımaz ama ertesi gün veya bi kaç saat sonra ağrımaya başlıyo bende öyle oldu ertesi gün baya arttı bir hafta sürdü ağrısı
Peki ağrıyoken naptın ilaç içtin mi hemşirem içebilirsin ağrırsa dedi inşallah ağrımaz da

O kadar ciddi bir ağri değil. Kolunun üzerine yatmişsinda tutulmuş gibi yada çok iş yapmişsinda sertleşmiş gibi.
Hmm o kadarsa sorun yok sonuçta anneyiz o kadar acıya katlanırız evellallah Allah başka dert vermesin cümlemize

Arkadaslar merhaba ilk kiziimda kullanilmis bezleri toplayip her gun duzenli bosaltsak da cop kokusu olmustu, cop kutusu arasyrmasina girdim e bebekte buldum burda kullanan bilen var mi acaba ?
Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda

aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? aşı oldunuz mu öncesinde indirect coombs testi yapılıyomuş sanırım

Peki ağrıyoken naptın ilaç içtin mi hemşirem içebilirsin ağrırsa dedi inşallah ağrımaz da
Bana da parol iç bitane çok ağrırsa dedi ama ben içmek istemedim canım içmedim sol kolumu pek kullanmadım normal dururken aşırı değil ama kaldırınca falan çok ağrıyor bi kaç gün kolunu yorma iş falan yapma ağrırsa tabi bazılarının ağrımıyormuş insallah ağrımaz seninde

O kadar ciddi bir ağri değil. Kolunun üzerine yatmişsinda tutulmuş gibi yada çok iş yapmişsinda sertleşmiş gibi.
Kişiden kişiye değişiyor demekki canım ben gece üstüne dönünce ağrıdan uykudan uyanıyodum baya ağrıdı kolunu kullanamazsan yukarı kaldırmazsan sabit durursa pek sorun yok ama insan unutup birden kaldırınca çok kötü oluyo bir hafta sürdü benimki insallah ikinci doz o kadar ağrımaz

aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? aşı oldunuz mu öncesinde indirect coombs testi yapılıyomuş sanırım
Evet ben testi yaptırdım negatif cıktı ama yine de 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak canım bide doğumdan hemen sonra yapılacak

Daha ağrım yok inşallah ağrımaz herkesin ağrımayabiliyomuş bünye meselesiymiş çok teşekkür ederim canım uyarıların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…