Oh kızlar aşımıda oldum çok korkuyodum ama hiç acı hissetmedim rahatladım bir ay sonra tekrar olacakmışım bir de kanım çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum ama doğal başka kan yapıcı bileniniz varsa söylerse çok memnun olurum
Oh kızlar aşımıda oldum çok korkuyodum ama hiç acı hissetmedim rahatladım bir ay sonra tekrar olacakmışım bir de kanım çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum ama doğal başka kan yapıcı bileniniz varsa söylerse çok memnun olurum
Canım asi ertesi gün ağrı yapıyor diyorlar benim hiç ağrımamıştı inş. Seninde ağrımaz benim doktorum kara uzum cekirdegi tozu ye demişti kan icin ve yükseldi doktoruna bi danış istersen
Canım asi ertesi gün ağrı yapıyor diyorlar benim hiç ağrımamıştı inş. Seninde ağrımaz benim doktorum kara uzum cekirdegi tozu ye demişti kan icin ve yükseldi doktoruna bi danış istersen
Arkadaslar merhaba ilk kiziimda kullanilmis bezleri toplayip her gun duzenli bosaltsak da cop kokusu olmustu, cop kutusu arasyrmasina girdim e bebekte buldum burda kullanan bilen var mi acaba ?
Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda
ayrintiliya kadar gittigi doktorlarin hepsi kesin kiz demis ama ayrintilida erkek oldugu anlasilmis arkadasta dogal olarak hala saskin biraz alismakta zorlaniyor kendini kiza alistirmis bunca zaman
Bana da parol iç bitane çok ağrırsa dedi ama ben içmek istemedim canım içmedim sol kolumu pek kullanmadım normal dururken aşırı değil ama kaldırınca falan çok ağrıyor bi kaç gün kolunu yorma iş falan yapma ağrırsa tabi bazılarının ağrımıyormuş insallah ağrımaz seninde
Kişiden kişiye değişiyor demekki canım ben gece üstüne dönünce ağrıdan uykudan uyanıyodum baya ağrıdı kolunu kullanamazsan yukarı kaldırmazsan sabit durursa pek sorun yok ama insan unutup birden kaldırınca çok kötü oluyo bir hafta sürdü benimki insallah ikinci doz o kadar ağrımaz
Bana da parol iç bitane çok ağrırsa dedi ama ben içmek istemedim canım içmedim sol kolumu pek kullanmadım normal dururken aşırı değil ama kaldırınca falan çok ağrıyor bi kaç gün kolunu yorma iş falan yapma ağrırsa tabi bazılarının ağrımıyormuş insallah ağrımaz seninde