2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım uyuyodur büyük ihtimalle sen uyuyoken hareket etmiştir ama yine de sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle için rahat etsin
Akşama kadar beklicem canım olmazsa gidicem yarın çikolata yedim hareketlensin diye. Boynunda kordon olduğu için korkuyorum Rabbim korusun evlarlarımızı

Hahaha banlanma gelmemişti aklıma

evet oyle diyorlar ama ben 5li aldim 1 tane, bide instagramdan yaptiracagim isminin yazili oldugu tulum eldiven bere seklinde , 1 tane daha 5li almaliyim sanki gibime geliyor, evet eminonunde uygun yerler var ama az sayida diger yerler magazalarla yarisiyor valla hic bi fark yok toptancilari bulmak lazim

Akşama kadar beklicem canım olmazsa gidicem yarın çikolata yedim hareketlensin diye. Boynunda kordon olduğu için korkuyorum Rabbim korusun evlarlarımızı
benimkininde ayrintilida kordon atki gibiydi ensesinden dolanmis ama doktor bisey demedi sakincali falan diye benimde aklima sormak gelmedi sana sakincali mi dedi doktor?

Amin canım sırt üstü yat bi dinle bakalım hareket var mı olmazsa yerını bekleme kendine stres yapma sağlık ocağına gidebiliyorsan git iki dk dinlesinler kalp atışlarını rahatlarsın

İç zıbın çok işe yarıyomuş canım iç zıbın al bi beş adet ipli yandan bağlamalı olanlardan bide beşli hastane çıkışı al 5 adette ondan ben bu kadar alıcam 0-3 ay için bu kadarı yeter diyolar hızlı büyüyomuşlar

evet zibin cok aldim onu bol bol giyer artik ama 5li hastane cikisindan 5 adet mi al diyosun ? Cok olmaz mi

evet zibin cok aldim onu bol bol giyer artik ama 5li hastane cikisindan 5 adet mi al diyosun ? Cok olmaz mi
Çıtçıtlı üst ve çoraplı pantolon takım da olabilir ama eldivenini ayrı alırsın o zaman iç zıbının üstüne giydirmelik 5 adet iyi olur ne eksik ne fazla bence

Kızlar dün detaylı ya girdim bende çok kötü bir doktora denk geldim de neyse oraları geçeyim. Sadece doktor dedi bu 3 buçuk 4 kilo doğar muhtemelen. Dedim şuan kaç gr 440 dedi. Son adet tarihine göre 20 haftalık ama 1 hafta kadar öndeymiş ultrason da 21+4 çıktı sizinkiler nasıldı kızlar?

Benim 21+2 de 440g çıkmıştı aramızda 4 gün var galiba seninle

sata gore 21+1 ken 21+6 cikti 450 gramdi. 4 kilo mu dogarmis o simdiden belli olmaz ki

sata gore 21+1 ken 21+6 cikti 450 gramdi. 4 kilo mu dogarmis o simdiden belli olmaz ki
Aynen anlamdım ama öyle dedi doktor tabi şuan ki kilosu ile mi alakalı söyledi yoksa abaşka sebepten mi bilmiyorum ama 3 buçuk 4 kilo doğar dedi. Adam doğru düzgün ağzını açmadı ki sadece bunu söyledi neye göre söyledi bilemiyorum

Kızlar, bebek alışverişine başlayan var mı? İlk hamileliğim de, kışın doğacak bu bebelere ne giydiricez biz? Bebek arabası ilk aylarda gerekiyor mu? Ay kafamda bir sürü soru var:)
Valla kendinizi iyi hissediyorken alin bence.. Kis aylarinda dogacaklar sadece kislik dizmek, agustosda yazlik indrimlerden faydalanmak mantikli mantikli.. İlk bir ay 0-56 cm.giyiyolar, tabi standart dogarsa bebis Benim kzim bi ay giyememisti valla hemen
3-6 aya gecmistik hastane cikislarindan giyemedikleri bile oldu inanin.. En kullanisli sey de tulumlar, tek bacaktan acilan cocugu da anneyi de yoruyor da irtadan citcitli olmasina dikkat edin.. bi de aldginiz altlarin lastikleri etek lastgi gbi icten takmali olmasin aman dikkay benim kziim gaz sancisi sandik meger o lastikler acitiyormus cok onemli bilgi..
Cocuk arabasi ilk gunden kullaniliyor aman ihmal etmeyin..

Kotu bi sey deil 4 kilo dogan yegenim cöp bacak su an gayet zayif uzun bir kiz dogum kilosuna hic takilmayin az olmasindan iyidir

Sağol canım çok teşekkürler. Ne alacağımı, kaç tane alacağımı şaşırmıştım ben de.

Hastane çıkışı hastaneden eve gelirken gerekli oluyor değil mi? Niye ismi hastane çıkışı acaba diye düşündüğüm oldu

E bebek sezon sonu outlet falan oluyor internet sitesinde. Orada epey uygun olur. Çocuk kıyafetinde boya kullanımı falan önemli. Mesela baskıların öyle elinizle çok hissedilmesi dokunduğunuz da kumaşın çok farklı olmaması gerekiyor. Çorabın patigin patikli tulumun ayak kısmının içine iyice bakin mesela çıkmış ip olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…