2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben tam sınırdayken farketmişim biraz fazla evhamlıyım ama bazen işe yarıyor lökosit değerim 12 ydi ve az bakteri yazıyordu.İnşallah artmayıp azalmıştır
evet cnm basinda yakaladim ama ilacım bitti 5gun sonra bugün idrar tahlilin tekrarlandı lokosit 49 cıktı kum çıktı yarın kültür yaptıracam birde bobreklerime bakilcak doktorum tatilde malesef devletteki doktor hic ilgilenmedi bende üroloji gittim sağolsun bakti

cnm 21haftada progestani kesdi doktorum rahim ağzım 5cm dedi gerek yok dedi şimdi enfeksiyon beni mahvetti kendi doktorum olsa tatildeymiş devletteki hiç umursamadı bende üroloji gitti idrar kültürü ve ultroson istedi bakalım yarın yaptıracam cumada tatile cikcam nasıl olacak bilmiyorum

ilacın bittikçe 3gun sonra tekrarla zaten şikayetlerin azalmazsa anlarsın progestani kullan benim21haftada doktorum kesti kendi doktorum ne derse onu yap cnm

cnm bende sordum onu ikiliyi devlete yaptırdım sadece ensesi ve kana bakti ayrintiliya ozelde yaptirdim bana dediki zaten 3bebekden 2sini anlıyoruz bazı down bebekler hiç belirti vermezmiş dediği oydu ayrintili temizse korkma

gecmis olsun cnm bol bol yat dinlen

gozun aydin cnm hersey Allahdan boyle cikip hicbir saglik sorunu olmayan bebeklerde var ayrintilin nasildi orda bir sıkıntın cikmismiydi

şeker yüklemesi yatırmıyorsan cnm makina al eczaneden açlık tokluk şekerine bakarsın benim doktorum karşı olduğu için bana makina aldırdı hafyada 3gun açlık ve tokluk şekerine bakıyorum sonra yazıp ona goturuyorum

ilacın bittikçe 3gun sonra tekrarla zaten şikayetlerin azalmazsa anlarsın progestani kullan benim21haftada doktorum kesti kendi doktorum ne derse onu yap cnm
Benim kendi doktorum progestan vermemişti başka sebepten acilde göründüğüm doktor progestan kullan dedi o yüzden kullanmadım progestanı
Antibiyotiğe rağmen artmış mı lökosit 49dan az mıydı önceden ?

Ben tam sınırdayken farketmişim biraz fazla evhamlıyım ama bazen işe yarıyor lökosit değerim 12 ydi ve az bakteri yazıyordu.İnşallah artmayıp azalmıştır
Canım en büyük şifa su gerçekten

Bir de benim de idrarda kum çıkmıştı nefroloji doktoruna gittim ikinci kez tahlil istedi temiz çıktı. Gebelikte çıkabiliyor. Bir daha test yaptır temiz çıkar inşallah bol su iç canım.

Tatilde de enfeksiyon olasılığı ılan her şeyden kaç. WC lere dikkat :)

kullanma ozaman cnm basda 22cikti antibiyotik bitti ertesi gün yaptırdım 2di aradan 4gun gecdi tekrar yaptırdım 49 cıktı şimdi idrar kültürü yaptıracam on göre tedavi verecek doktor ama bende sikayet hiç bitmemişti süreklidrar çıkmaktan sıkıldım

Sağol canım . İnsan bazı şeyleri yaşadıkça öğreniyor. Paylaşmak istedim o yüzden.

Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza zamanında kavuşmayı nasip etsin ❤ İnşallah
Çok iyi yapmışsın. Az önce düşündüm. Bu senin yazdığını ilk gebeligimde okumuş olsaydım bu haftalarda... O kasılma sancı başlar başlamaz kosardim doktora. Etraftaki herkes doğum yaklaştıkça sancılar kasilmalar normal, demişti. Normal sanmıştım. Ama bunu okusam hemen giderdim doktora. Ve mg baslansa hemen belki hiç yasamayacaktim onları....

Ben de doktorumun tecrübesine güveniyorum yükleme yapalım mı dedi su fazla olunca ben istemedigimi söyleyince o zaman makine al 2.saat tokluk takibi yapalım dedi. 1 hafta boyunca günde 2 defa ölçüm yaptım yazdım götürdüm 1 defa yüksek çıktı sadece. Hba1c baktıracağım. Açlık şekerim normal çıkıyor onda sorun yok zaten ona da bakıyorum arada. Takibe devam dedi. 2 defa yüksek çıkarsa yükleme yapmamız gerekebilir dedi doktorum. Gerekirse diyetisyene gidip gebelik şekeri çıkmış gibi diyete başlarım az çok neyin tetiklediğini de çözüyorum zaten çıkan değerlerden. Şanslıymışsın sen de doktor bakımından.

Öyle canım. İnsan acıyla deneyimliyor ne yazık ki. Benim kramptan oldu başkasında başka bir şey tetikleyebilir. Dikkatli olmak doktora danışmak lazım. Kaldı ki kasığımda ki sızı çok değildi, doktorun tepkisine göre yüksekmiş ben hissedememişim. Risk almaya gerek yok, en kötü kontrol edilmiş oluruz

Hba1c ye ben de baktırıyorum arada, 3 ayın ortalama şeker değerini veriyor. Normalde doktorum şeker yüklemesi yaptırıyor ama insülin direncim var diye cihaz al kontrol edelim dedi, Endokrinoloji doktoruna sevk etti. Yükleme yapmadan, haftada birkaç gün cihazla ölçüm yapıp ayda 1 de Endokrinoloji doktoruna görünüp süreci devam ettireceğiz. Bu arada şeker ölçüm cihazları ucuz, pahalı bir ürün değil.

Hamişler aranızda bademcik taşıyla başı dertte olan var mı benim gibi. Süt içmeyi bırakmıştım sırf artırıyor diye ama dr illa içmen gerek dedi oda artırdı dr gittim bişey yapamam diyor gargara bile vermedi hamileyim diye ağrı çekiyorum ya

Allah korusun kız kordon dolanması bu haftalarda oluyormuki
canım dolanma değil bacak arasından geçip yüzüne gelmişti kordon ben hareket az olunca öyle yorumladım.Kordon dolanmasının zararı yokmuş kordonun yapısı kaygan jel gibiymiş boğazına dolansada yne de Allah korusun sorun olmazmış sadece doğum şeklini engelliyor mecbur sezeryan oluyorsun

Arkadaşlar tetanoz asisini doktorunuz oneriyor mu?Ben bir doz oldum.Bir doz yeterli mi?Ikinci dozun zamani da geldi.Onu da olmam gerekiyor mu??

Canım dün detaylıya gittiğimde sordum doktora. Aile sağlığı merkezi aradı gelin yapalım tetanozu diye. Doktorum 30. Haftada yapacağız erken dedi. Ben yaptırmıyorum şu an. İlk doz 30. Haftada.

Aa çok geçmiş olsun çözülür inşallah en kısa zamanda bakalım benim neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…