2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gunaydin arkadaşlar rahatsızlanan arkadaşlara gecmis olsun.gercekten hamile olunca aklımıza gelmeyen rahatsızlıklar günyüzüne çıkıyor.

Süt yerine yoğurt ya da ayran tuketsen yine de aynı rahatsızlığın devam eder mi.yogurt sutten daha çok faydalı derler

Arkadaşlar tetanoz asisini doktorunuz oneriyor mu?Ben bir doz oldum.Bir doz yeterli mi?Ikinci dozun zamani da geldi.Onu da olmam gerekiyor mu??
Ben ilk.cocugumda aşıların hepsini yani beş tanesini yatırmıştım bir daha tetentetanoz aşısı olmayacağım diye.tekrar hamile olup aşı zamani gelince doktora sormuştum gerek yok yaptırma dedi

Alternatif var canım. Badem de çok iyi bir kalsiyum desteği sunuyor süt ürünü kullanmadan. Çerez gibi yiyebilirsin veya suya koyup 1 gece bekletip badem sür yapıp ister içersin ister yoğurt yaparsın. İlle hayvansal süt tüketmene gerek yok.

Günaydın kızlar..Gorseldeki bebek bugün itibarı ile başaşağı dönmüş.Bi heyecanlandım sanki

Gözün aydın. Benim ki hep yatıyor sanki. Sol tarafımda genelde kafasını sağ tarafımda tekmelerini hissediyorum çünkü

Canım dün detaylıya gittiğimde sordum doktora. Aile sağlığı merkezi aradı gelin yapalım tetanozu diye. Doktorum 30. Haftada yapacağız erken dedi. Ben yaptırmıyorum şu an. İlk doz 30. Haftada.
benim ilk doza doktor 20+4de yaptır dedi beni sağlık ocağı erken cağırdı 18 haftalıkken yaptırdımm diğeri 1 ay sonra demişti

Bu arada kaç yaşlardasınız ? Hangi şehirlerdesiniz ? Ben 37 yaşındayım. Eskişehir.
Bebek konusunda biraz geç kaldık ama maddi manevi oturtmak gereken şeyler vardı. Sonra baktım hemencecik de olmuyor. Olmayacak herhalde dedim o ara hamile olduğumu öğrendim.

Sağolasın canım bilmiyordum deniycem teşekkürler

26. Haftada yani 25 + 4 te yaptırdım. Kan , idrar ve idrar kültürü istedi. Kan , ilk haftalar yapılan testle aynıydı canım. Şeker açlık tokluk şeklinde bakıldı , evet.
Rabbim şifa versin. Beterinden korusun inşallah. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Canım 28. Haftadan sonra daha belirleyici olıyormuş takma kafana❤
Yok canım, takmıyorum. Kafa bi hafta önde. Doktor babaya benzediği içindir dedi. Benim kafa minik. Eşimin büyük
Suyla ilgili başka bi şey demedi canım. 2 kiloya yakın aldığım için hızlı kilo alımına bağlı şekerle alakalı olabilir dedi. Ama şeker çıkmadı. Bana günlük 30 dk yürü diyor. 3.5 -4 litre su iç dedi. Bebeğin suyu fazla diye sakın suyu azaltmaya kalkma daha kötü olur dedi.
Bizimki haftaya uyumlu her şey. Kafa bi hafta önde. Bacaklar da bi haftaya yakın Geride. Kafanın büyük olmasını babaya benziyor olmasına bağladı. Benim kafam küçük eşiminki büyük çünkü. Ben önemli bi durum görmedim. Doktor da bi şey demedi zaten. Bi şey olmaz kuzum

Canım doktor tüm kan değerlerime, idrar ve idrar kültürüne de baktı. Önce nomal kan verdim. Aç karnına. Sonra idrar verdim. Sonra da şekeri içip 1 saat bekleyip tokluk şekeri için yine kan verdim.
Ayrıntılı da yüzde kaç oranla net bi şey söylenir bilmem ama down da bazı şeyler var. Onları görerek de varsa söyleyebilir. Mesela parmaklar kısa. Kemik mı kıkırfak mı ne yokmuş. Burnu küçük zaten falan. İçini ferah tut. Az bi ihtimal bile olsa söylerdi bence.
kızlar tekrar tahlil yaptırdım kum dokumuşum yarın bobreklerime baktırcam çok kötü birşeymiş kum dokmek
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Gözün aydın canım. 24. Hafta doğanı bile yaşatan var canım. Rabbim ne derse o. Sıkıntı olmaz bence. Ama vakitlice doğar inşallah.
Geçmiş olsun canım.
İdrar kültürümde üreme çıktı benim de. Bakalım doktor ne verecek. Akıntım var diye giriş vermişti bi de.
gozun aydin cnm hersey Allahdan boyle cikip hicbir saglik sorunu olmayan bebeklerde var ayrintilin nasildi orda bir sıkıntın cikmismiydi
Sağol canım. Yok, ben sorun etmiyorum zaten. Kafa bi hafta önde . Eşime benzediği için diye düşünüyor doktor . Ayrıntılı güzeldi canım. Sadece kordonla alakalı bi sorun çıkmıştı. O da önemli bi sorun değil dedi doktor.
Arkadaşlar tetanoz asisini doktorunuz oneriyor mu?Ben bir doz oldum.Bir doz yeterli mi?Ikinci dozun zamani da geldi.Onu da olmam gerekiyor mu??
Yap defi canım. 1. Dozu yaptım. 2 yi sormayı unuttum. Ama kadın doğumcu arkadaşım 2 yi de yaptır dedi.
Günaydın kızlar..Gorseldeki bebek bugün itibarı ile başaşağı dönmüş.Bi heyecanlandım sanki
Günaydın. Valla benim dönmüyor. Her zaman toto aşağıda. Doktor döner dedi ama bakalım.
Benim yaş 32. İstanbuldayım. Sağlıkla gelsinler canım. Şükür ki olmuş ne güzel

En çok merak ettiğim konuya geliyorum hep aklımda ama unutuyorum.
Bu kutsal olan ne alerjisi? Kimin alerjisi?

Ne kdar önde bebeğiniz yani ne kadardan sonra risk deniliyor şeker riski?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…