2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gizli seker?? Doğrudan bebeği etkiliyor. Ayrica her ülkenin sağlık politikası farklıdır . Yıllarca gözlenen durumlara göre. Mesela kalça çıkığı için röntgen de Avrupa'da çekilmiyor çünkü görülme oranı çok çok düşük ama Türkiye'de yüksek. Ya da en basit örneği 20'lik diş Avrupa toplumunda çıkmıyor. Ama Türkler hala ya gömülü ya yarım ya da tam çıkarıyor. Bunlar toplumda görülen durumlara göre yapılan testler.

Eğer çok sorun yaşıyorsanız rapor alın. Hiçbir şey sizden kıymetli değil.

Hadiya bende bir kere sol tarafta oldu böyle kafasını çıkarır gibi karnımın bir tarafı dışarıya çıktı kasılmamıymış çok ilginç yaa ben kafası zannediyordum

Evet canım aklıma gelmezdi kasılmaymış. Önemli olan yatmak uzanmak be bol su içmek. Geçiyorsa sorun yok. Bir de düzenli olmasın. Ah amin inşallah, 6. Aya bile ne kadar zorlu geldim hayırlısıyla 30 şu haftaları da görürüm inşallah erken doğmaz ❤

Bana yüklenmedi diyabetli gibi kendi şekerimi haftada 3 gün, günde 4 kez olmak üzere kendim ölçüp takip ediyorum. Doktorla paylaşıyorum. Bir de hemoglabin a1c değerine bakıyorlar zaten. Doktoruna danış belki böylesine izin verir canım.

Hadiya bende bir kere sol tarafta oldu böyle kafasını çıkarır gibi karnımın bir tarafı dışarıya çıktı kasılmamıymış çok ilginç yaa ben kafası zannediyordum

Aynen ben de kafa ya da popo sanıyordum cnm ama değilmiş. Sitede okumasam doktora sormazdım bile normal geliyordu bana

Her şeyin başı dinlenmek. Hamilelik de kavun karpuza benziyor . Yata yata büyüyecek sanırım

Tane

canim benimde onde gidiyor seker yuklemesi yaptirdim sorun cikmadi sende de illa cikacak diye bisey yok yaptir icin rahat etsin bu arada bende 8 kilo aldim

yaa cok sasirdim demek kasilmaymis o zaman dikkat etmek lazim cok sagol canim bilgilendirdigin icin

Ben New York ta yasiyorum. Burada ki tum dr lar seker yuklemesinin yapilmasi taraftari. Buradaki butun arkadaslarima yapildi. Ben de 2 hafta sonra yaptirtacagim.

Ben de Almanya’da yaşıyorum. Bana da yapıldı. Buradaki tanıdığım bütün hamilelelere de yapıldı.

Takviminde de kasılmaların yaşanabileceği yazıyor:)
Bu kasılmalar ve toplanma hissi nasıl bir şey? Yanısıra ağrı da oluyor mu?

Ben de karnımda yüzen bir balık hissediyorum dışarından görünüyor kımıldaması, elimi koyunca sanki bana dokunuyor gibi hissediyorum. Bu kasılma değil sanırım.

Soluma yatınca da içeriden tekmeleyen bir şey oluyor.

Ama kasılma, toplanma hissi bu değil galiba tam?

Hayır canım bu değil :) kasılma olduğu zaman orası aert oluyor ve bi tümsek oluşuyor yani bebek oradan oraya gezinmiyor sabit duruyor. Sanki kafasını oraya dayamış da orayı geriyormuş gibi. Yani ben hep öyle zannediyordum. Bende hiç yağ yok çok zayıfım o yüzden karnım geriliyor diye düşünüyordum. Bu rahimin kasılmasıymış. Niye kasılıyosa artık :) neyse ki pozisyon değiştirince düzeliyor

Canım bende de 50lik yükleme sınırda çıktı ama 100lük normal çıktı İnşallah senin de temiz çıkar

Kızlar o ara ara olsn kasılmalar normal. Hatta önceki hafta benim çok olunca hemen doktora gittim nst bağlandık ve hiç sancı yoktu. Bir saat içinde periyodik ve 4ten fazlaysa doktora gitmek gerekiyor.

Hmmm, güzel anlattın. Teşekkür ederim. Ben öyle bir şey yaşamadım henüz, yaşadıysam da anlamadım.
Bazen karnımın alt kısmı semsert oluyor çok şaşırıyorum taş var sanki içinde gibi.

bende otuturken oldu şimdi tam göbek geliğin üstü ve altı tümsek gibi şişti dokundum iki yere de semsert olmuştu.Kasılmaların zararı yok değil mi

Ben 25. Haftada çıktım 3 saatlik yola gittim geldim. Tekrar düşünüyorduk bayram için ama bu sefer yol 6 saat, zorlamıyım dedim. 28. Hafta olacak korkuyorum biraz...
erken doğum riskin yoksa doktorunada danis bir sıkıntı olacagini sanmıyorum bende 7saatlik yola geldim annemlere 7gun sonra doncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…