2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar merhaba bu hafta 23. haftayı tamamladım bebek hareketlendi ama pek nadir oynuyor. sizlerde durum nedir ne sıklıkta hissediyorsunuz??

Canım ilk gebelik ise belki her hareketi hissetmiyorsun.
Pek nadirden kastın günde kaç kez ?

Bir de bebek hareketleri 28. Haftadan sonra sayılmaya başlıyor diye biliyorum

Kızlar bu mide ekşimesine ne iyi geliyor. Yanıyorum çok fena.. Var mı önerisi olan.? Gavıskon tarzı bişi kullanmaya başlayan var mı aranızda sizler ne durumdasınız ::/

Renie çiğneme tablet canım. Ben kullanıyorum doktor verdi. İlaçsız rahatlamıyor kötü olunca ne yazık ki

Kızlar bu mide ekşimesine ne iyi geliyor. Yanıyorum çok fena.. Var mı önerisi olan.? Gavıskon tarzı bişi kullanmaya başlayan var mı aranızda sizler ne durumdasınız ::/
[/QUOTE]
Salatalık bana çok iyi geliyor rahatlıyorum

Normal gunluk nasilsam öyle canım sağ salim bitirelim şu hamileliyi tedirginlik yordu

Salatalık bana çok iyi geliyor rahatlıyorum
[/QUOTE]
Benim de aynen:/

kızlar merhaba bu hafta 23. haftayı tamamladım bebek hareketlendi ama pek nadir oynuyor. sizlerde durum nedir ne sıklıkta hissediyorsunuz??
Ben eğer dışardaysam aktif geçirdiysem günü hündüz pek hissetmiyorum, ama evdeysem hissediyorum. Bu ara canımı yakıyor bazen. Sanki bi nokta üzerinde kazı yapıyor delip kaçacak :)

Fetal dna testini hangi firmaya yaptirdiniz acaba. Doktorumun onerdigi firma ile ilgili internette cok kotu yorumlar okudum.

Prenatest yaptırdım, gittiğim hastenede yapıldı ayrıca bir laboratuvara gitmedim. Birden fazla kromozomal kontrol içeriyordu. Serklaj yaptıracağım için doktorum genetik sorun olmadığı netleşmeden operasyon yapmıyordu. Sonra bu testi yaptırdık çok şükür temiz çıktı

Eklentiler

• 1F7B102A-EC32-4A65-BF75-9ACAE38DA831.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar kendimde bi şey fark etmeye başladım ilk çocuğuma annem yardım etmişti şimdi ikinciye kendim bakmak istiyorum ama içimde bi korku var ya bakamazsam diye?/ 2 çocuk evin işi kayınvaledimi de fazla hayatıma sokmak istemiyorum kendisi mikser olduğu için ve her şeye karıştığı için çocuğun kakasından tırnağına düşünün artık Ama bunda ben yardım edicem diyor bunları düşündükçe fenalaştığımı ve nefes darlığı yaşadığımı fark etmeye başladım ben depresyondayım galiba(

Benim doktorum eğer yol uzunsa antiboli ya da hafif varis çorabı giyeceksin demişti ilk gebelikte. Şimdi alışkanlık oldu. O sıra benim bir bacakta hafif varıs çıktı doktor da iki bacağa da orta şiddet varis vorabi giymen gerek demişti.

Her gebelik kendine has mutlaka danışın.
Ben saat başı yürüyerek gidiyorum. İlk gebelikte hep gezdim ama en son 27+2'de 6 saat gittim 27+6'da 7 saat geldim. Ama çok zorlanmistim yolda sancilanmistim.
Şimdi ise 23+3 te gidip 25+0'da aynı yere gidip geldim. Daha çok durduk yolda 8 saat sürdü yol. Giderken gayet iyiydim gelirken biraz zorlandim. Bu defa çocuk da var oyun oynamaya çalışma kısmı da var.
En son 26+4'te bir saatlik yola gittim onda bile dönüş biraz daha zor oldu. Tabi trafikle dönüş 2 saati buldu.
Gerçi bir AVM park bahçeye gitsek bile gidiş 20 30 dk ise zaten dönüşte mutlaka yol en az bir buçuk iki saat sürüyor.
Yolda ön koltuk arka koltuk bile fark ediyor ki otobüs ben gitmedim.

cnm niye bakmayasın ben oğlumu 18de aldım kucağıma kızınıda 20de tek baktim düşün ama benim eşim çok yardim etti sende bakabilirsin korkun olmasin şimdi tekrar hamileyim el bebek gül bebek bakcam ikisi pes pese buyudu anlamadim bunda anlarim artik

Benim eşimin işi ağır canım çok yoruluyor mesela ben uykusuz kalamıyorum kalınca gün boyu baygınlık geçirecekmiş gibi oluyorum hem de çok sinirli bu beni korkutuyor.

Benim eşimin işi ağır canım çok yoruluyor mesela ben uykusuz kalamıyorum kalınca gün boyu baygınlık geçirecekmiş gibi oluyorum hem de çok sinirli bu beni korkutuyor.
bende uykusuzluktan korkuyorum. inşaallah uyku düzeni düzgün olur.

İki yıl boyunca gecede 16 20 arası uyanan. Bazen hiç uyumayan gündüz uyumayan... 2 yaştan sonra uyanmalar 10 civarına düştü. Uyku konusunda tüm sınırları zorlayan bir oğlum var. Hala uyku vakti sorunluyuz çok geç vakitte uyuyup sabahın erken saatinde uyanır.
Uyku fıtrata dahil olan bir şey.
Korkmayın, Allah sabrını verir. Şimdiden şöyle olursa naparim demeyin. Derdi veren dermanini sınavı veren sabrını verir.
Allah sağlık versin sağlıklı uykusuzluk hiç önemli değil inanın...

eşinin sinirli olmaması lazım ben gündüz bakardım gecede o kalkardı ağlardı bana verir emzirirdim oğlanda çok gazıydı sagolsun hep gazini cikarirdi en buyuk destekcim eşimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…