2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
B
Bende aynı durum var kaynanam.karismasin istiyorum ama karışacak benim dengemi bozacak bunları düşünmekte bende depresyondayım resmen

eşinin sinirli olmaması lazım ben gündüz bakardım gecede o kalkardı ağlardı bana verir emzirirdim oğlanda çok gazıydı sagolsun hep gazini cikarirdi en buyuk destekcim eşimdir
Uykusu o kadar ağır ki uyanmaz o eminim İlkinde de uyanmazdı
B

Bende aynı durum var kaynanam.karismasin istiyorum ama karışacak benim dengemi bozacak bunları düşünmekte bende depresyondayım resmen
Nedir bu koca tarafından çektiyimiz bi de gelip kalırım diyor deliriyorum

Cok sevindim. Tesekkur ederim

sorunca buraya da yazar misin canim beni etiketleyip
Sordum canım benimki bebegin ta kendisi dalgalanarak geçişini anlarsan bebektir dedi kendini ittirdigi icin gerilme yani kasilma olabilir normal dedi poposu burda mi dedim tam orda dedi yani anlayabiliyorum poposunu zaten orda toplanınca çok sert olmuyor benimki ve oynayinca kayiyor sen yinede nasıl hissediyorsan doktoruna sor canım ama karın dalgalanarak toplanırsa benim gibi poposunu sevmeye devam

yasasin cok tesekkur ederim canim evet bazen yumusak oluyor bazen sert bende soracagim doktoruma yinede

Selam kızlar d vutamini takviyesi ne kadar devam etmeli? Ben 1 paket ilaç bitirmiştim sonra dk. kalsiyum takviyesi yazdi ve onun da içinde d vitamini var fazla olurmu diye merak ediyorum

Selam kızlar d vutamini takviyesi ne kadar devam etmeli? Ben 1 paket ilaç bitirmiştim sonra dk. kalsiyum takviyesi yazdi ve onun da içinde d vitamini var fazla olurmu diye merak ediyorum
Kanda baktır cnm d vitaminin kaç olmuş ona göre kullanırsın.

160 ya da 168 bey hatırlamıyorum. Doktorum çok ciddi bir yükseklik değil ama ihtiyatlı davranmak gerek riske atmayalim diyor. 140'in üzerinde çıktığında yapılıyormuş.
Benim de 149 çıktı sonra 100lük istedi doktor ve normal çıktı 4 değer de İnşallah sizin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…