2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canm endokrin doktoru bana da öyle demişti bebek olduktan sonra hem sen hem bebeğine d vitamini vericez dedi sağlık Ocağındakiler hapa göre değişiyordur bence

hangi marka demir vitamini kullancaz

Kızlar ilk önce bayramınız kutlu olsun. Ben bebeyimin sağlığından çok korkuyorum fazla stresli hamilelik geçiriyorum bi tarafdan çocuğumun şımarıklığı bi taraftan halsizliyim ev işlerine yetişememem deliricem artık stressden zor hamilelik geçirib bağırıp çağıran birinin normal çocuğu olduğunu bilen varmı ve ya burda öyle biri içimi rahatlatmama ihtiyyacım var

Kızlar iyi bayramlar herkese . Demir hapı gün de kaç tane içiyorsunuz ve nasıl kullanıyorsunuz akşam yatarken mi sabah ac karnına mi?

Kızlar iyi bayramlar herkese . Demir hapı gün de kaç tane içiyorsunuz ve nasıl kullanıyorsunuz akşam yatarken mi sabah ac karnına mi?

Günde 1 adet, sabah aç alınmalı ve birkaç saat süt ve türev ürünleri tüketilmemeli emilimi yavaşlatmaması açısından. Ancak gastrit ve reflüm olduğundan mecbur tok alıyorum ilacı

Kızlar birde bisi daha sorucam çatlayan var mi aranizda. Ben bugün farkettim altlardan kırmızı kırmızı çatlamalar olmuş. Ozellikle gerdigi sag tarafimda.. Erken mi çatlamışım gözüm korktu yasayan var mi

ben akşam yatarken alıyorum. Sabah aç karna zaten troid ilacım var. Akşam da yatarken bişey yemediğim için öncesinde ve sonrasında etkileşime girmiyor diye düşünüyorum..

Bebek hareketleri azaldı diye endişe etmeye başladım ama eşim de evham yaptığımı düşünüyor bilemedim...
sizinkiler nasıl gidiyor??
Zaten benimki hiç gümbür gümbür hissedilmiyordu ama bu son günlerde az.

Canim ben 2 gun hic hissetmedigimi biliyorum..Telaş yapma bence.Su tuketimini arttir.Ne kadar iciyorsun gunde??Onun da cok etkisi oluyor.

Benim goguslerim catladi.Kirmizi kirmizi.Hem de cok erken.Hamileligimin baslarinda..Bebek yagi,catlak yagi falan suruyorum.Baska yerlerim catlamasin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…