Arkadaşlar bu arada bebeklerimiz 1. ay itibariyle doktor tavsiyesiyle d vitamini başlanacak muhtemelen. Size tavsiyem sağlık ocağından verileni kullanmamaniz. Hem ciddi gaz yapıyor hem de koruyucu var icinde. Wellcare zeytinyağlı dvitamini guzeldir. 4. aydan sonra da demir baslanacak. Ben aman ne gerek var dedim vermedim sonra demiri o kadar düştü ki 2 yıl kullanmak zorunda kaldık. Demir ilacının da sağlık ocağından verilen için hormonal değişim yaptığı öne sürülüyor. Zamanında KK'dan birkaç arkadaşin bebeğinde tüylenme olduğunu konuşmuştuk.
Evet canm endokrin doktoru bana da öyle demişti bebek olduktan sonra hem sen hem bebeğine d vitamini vericez dedi sağlık Ocağındakiler hapa göre değişiyordur bence
Kurban bayramınız mübarek olsun Allah kestiğimiz kurbanları kabul etsin bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah herkese hayırlı bayramlar
Arkadaşlar bu arada bebeklerimiz 1. ay itibariyle doktor tavsiyesiyle d vitamini başlanacak muhtemelen. Size tavsiyem sağlık ocağından verileni kullanmamaniz. Hem ciddi gaz yapıyor hem de koruyucu var icinde. Wellcare zeytinyağlı dvitamini guzeldir. 4. aydan sonra da demir baslanacak. Ben aman ne gerek var dedim vermedim sonra demiri o kadar düştü ki 2 yıl kullanmak zorunda kaldık. Demir ilacının da sağlık ocağından verilen için hormonal değişim yaptığı öne sürülüyor. Zamanında KK'dan birkaç arkadaşin bebeğinde tüylenme olduğunu konuşmuştuk.
Kızlar ilk önce bayramınız kutlu olsun. Ben bebeyimin sağlığından çok korkuyorum fazla stresli hamilelik geçiriyorum bi tarafdan çocuğumun şımarıklığı bi taraftan halsizliyim ev işlerine yetişememem deliricem artık stressden zor hamilelik geçirib bağırıp çağıran birinin normal çocuğu olduğunu bilen varmı ve ya burda öyle biri içimi rahatlatmama ihtiyyacım var
Günde 1 adet, sabah aç alınmalı ve birkaç saat süt ve türev ürünleri tüketilmemeli emilimi yavaşlatmaması açısından. Ancak gastrit ve reflüm olduğundan mecbur tok alıyorum ilacı
Kızlar birde bisi daha sorucam çatlayan var mi aranizda. Ben bugün farkettim altlardan kırmızı kırmızı çatlamalar olmuş. Ozellikle gerdigi sag tarafimda.. Erken mi çatlamışım gözüm korktu yasayan var mi
ben akşam yatarken alıyorum. Sabah aç karna zaten troid ilacım var. Akşam da yatarken bişey yemediğim için öncesinde ve sonrasında etkileşime girmiyor diye düşünüyorum..
Bebek hareketleri azaldı diye endişe etmeye başladım ama eşim de evham yaptığımı düşünüyor bilemedim...
sizinkiler nasıl gidiyor??
Zaten benimki hiç gümbür gümbür hissedilmiyordu ama bu son günlerde az.
Bebek hareketleri azaldı diye endişe etmeye başladım ama eşim de evham yaptığımı düşünüyor bilemedim...
sizinkiler nasıl gidiyor??
Zaten benimki hiç gümbür gümbür hissedilmiyordu ama bu son günlerde az.
Kızlar birde bisi daha sorucam çatlayan var mi aranizda. Ben bugün farkettim altlardan kırmızı kırmızı çatlamalar olmuş. Ozellikle gerdigi sag tarafimda.. Erken mi çatlamışım gözüm korktu yasayan var mi