2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım artık uyku düzeni oturuyor yavaş yavaş. Senin uzanıp dinlendiğin saatlere denk gelmiyor olabilir. Ben çalışırken daha az hissediyordum gündüz akşamları evde uzandığından çok daha fazla. Su önemli günde 3 lt içiyorum ben.

Ek olarak paket gıda değil ama meyve yiyerek şekerli tükettiğinde de hareket eder merak etme

Aslında iyi içerim suyu ama son günlerde biraz azaltmış olabilirim. Ne gibi bir bağlantısı var ki suyla?
Benim bebegim ayrintili ultrasonda hareketsizdi.Perinatolog su icip oyle gelmemi istedi.Su ictiginde bebek rahatliyor,hareketleri artiyor dedi.

Suyu maalesef ben de az içiyorum ne zaman çok içsem mide yanması artıyor tatlı da yemiyorum ama maşallahı var hiç durmuyo canım çok yanıyo dr kalp atışını denk getiremedi geçenlerde çok hareketli yerinde durmuyo diyor

Kızlar sizleri de sıcak çok vuruyor mu.? Öyle böyle değil bayılacak kadar sıcaklıyorum normalde hiç böyle olmazdım nefesim kesilecek gibi oluyor dün ilk gün büyüklere bayrama gittik o evlerde bayılmadıysam daha bayılmam. Bundan sonra gündüz kimse beni dışarı çıkaramaz yok yani kaldıramıyorum bir de kapalıyım. Önceden hiç bu kadar bunalttı gelmezdi bana

Bir de halsizlik.. Mahvediyor beni ya sıcaktan mı bilmiyorum kolum kalkmıyor. Doktorum bana sadece balık yağı vermişti bir tek onu kullanıyordum demir ve d vitamini vermemişti bu defa memlekete gelince başka doktora gittim kan değerlerim bakmadı aslında ama dedi mutlaka 24 haftadan sonra demir ve d vitamini öneriyorum dedi yazdı bende aldım başladım. Belki halsizliğim geçer ya çok kötü gözüm zor açılıyor gün içinde. Uyuyamıyorum da ama gözüm kapanıyor

Aynı sorum bende de var ayağım tutmuyor sanki 2 tabak yıkayınca evi baştan ayağa toplamışım gibi yorgun oluyorum

Umarım öyledir yine doktor randevuma gün sayıyorum. 10 gün var

Canım niye kendine böyle dert ediyosun ne hamilelikler var niye normal olmasın Rabbim yardımcın olsun

Canım niye kendine böyle dert ediyosun ne hamilelikler var niye normal olmasın Rabbim yardımcın olsun
Bilmiyorum canim internetde okuyorum iste stressli annelerin bebekleri sorunlu oluyor falan az önce yine sinir krizi geçirdim annemleri görünce kızım acayip şımarıklıklar yapıyor gerçekten dayanılmaz oluyor. Allahım yardım etsin
Alin benden de o kadar aşırı halsizim bardağı koyup yorulup yatıp tekrar kalkıp tabağı kaldiriyorum
Acaba geçecekmi ben korkuyorum böyle kalıcam 2 çocukla diye

Benide çok fena çarptı sıcaklar özellikle bu ay. Tansiyonum falan da oynuyor. Çarpıntı ayrıca bende bayilacak gibi oluyorum. Menopozlu kadınları çok iyi anlıyorum ter basiyo

Var tabii ki,

bütün hamileler keyifli mi geçiriyor sanki zamanını...

neleri neleri var daha.. eşleri tarafından terk edilenler, aldatılanlar, işsiz güçsüz ya da parasız kalanlar.. çocuklarını tek başına büyütmek zorunda kalanlar, sevdiklerini kaybedenler... savaştan kaçanlar...
tabii ki normal olacak çocuğun sen hiç endişe etme...

iki bağırmışsın diye hiç birşeycik olmaz.

Ben de yetişemiyorum ev işlerine, çocuğum yok ama yorgunluktan yetiştiremiyorum.

4 4 lük bir hayat yok, mükemmel ya da ideal bir yaşam da yok... takma kafana..

Benimki de hareketsiz

Çok teşekkür ederim canım konuşmak insanı rahatlatıyor vicdan azabı çekiyorum her gün sabah bu gün sinir yok diyorum bi uyanıyorum yeni gün yeni sorun kendime hakim olamıyorum iyi ki yazdım ve rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…