4 yaşında canım yakın olmalarına gerek yok onlar uzaktna da her şeye karışıyorlar bi de yalnız kayınana olsa kanbaba kayın ve de bazı akrabaları yani bir kişi deyil anlayışın için saol tatlım
Benimki de 2 aylikta catlamaya basladi.Genelde 14.haftadan itibaren catlak kremi kullanmaya baslayin deniliyor da ondan dedim erken diye.Oncesinde onlem almadim hic.Umarim kalici olmaz:)
Evet öyle çok iyi olur
Bir de hastaneye siz iyice toparlaninca gelmeliymis sizi hasta bitkin gormemeliymis. . Ve hastaneden eve dönüş hepbirlikte olmaliymis. Bebek eve geleceği zaman hastaneden hepbirlikte çıkıp eve gelinmeliymis.
Bilmiyorum canim internetde okuyorum iste stressli annelerin bebekleri sorunlu oluyor falan az önce yine sinir krizi geçirdim annemleri görünce kızım acayip şımarıklıklar yapıyor gerçekten dayanılmaz oluyor. Allahım yardım etsin
Acaba geçecekmi ben korkuyorum böyle kalıcam 2 çocukla diye
Canım kendine bu kadar dert etme Rabbim.baska dertler vermesin hiç bisey olmaz yavrunda Allahın izniyle sağ salim gelir..yorgunluk vana hiç geçecek gibi gelmiyor
Benimki de 2 aylikta catlamaya basladi.Genelde 14.haftadan itibaren catlak kremi kullanmaya baslayin deniliyor da ondan dedim erken diye.Oncesinde onlem almadim hic.Umarim kalici olmaz:)
Ben ilkinde çok catladi. Zebra ya da kaplan cizgilerim onlar benim :)) benim 24 gibi iki çatlak vardı. 30 hafta gibi çatlama başladı ama 36. haftada birden tüm karnım catladi.
Ben ilkinde çok catladi. Zebra ya da kaplan cizgilerim onlar benim :)) benim 24 gibi iki çatlak vardı. 30 hafta gibi çatlama başladı ama 36. haftada birden tüm karnım catladi.
Catlak kremler işe yaramiyor mu?Ben yagliyorum surekli.Bir de izler kalici oluyor mu? Benim karnim haftama gore cok kucuk henuz.Belkide o yuzden catlamadi.Hafif gobeklenmis gibi duruyorum.Bilmeyenler hala hamile oldugumu anlamiyor.
Catlak kremler işe yaramiyor mu?Ben yagliyorum surekli.Bir de izler kalici oluyor mu? Benim karnim haftama gore cok kucuk henuz.Belkide o yuzden catlamadi.Hafif gobeklenmis gibi duruyorum.Bilmeyenler hala hamile oldugumu anlamiyor.
Geçmiyor. Kırmızı iken kantaron yağının ise yaradığı söyleniyor ama ben denemedim.
Ben hep kullandım ilk gebelikte ama işe yaramadı. Kakao yağı ve lierac kullandım.
Canım kendine bu kadar dert etme Rabbim.baska dertler vermesin hiç bisey olmaz yavrunda Allahın izniyle sağ salim gelir..yorgunluk vana hiç geçecek gibi gelmiyor