2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kulak asma cnm sonucda evlatların senin ona gore yetiştir uzak tut cocuklarini

Benimki iki aylıktan bu yana çatlıyor ele alınır hali kalmadı çatlayabilir yani erken değil
Benimki de 2 aylikta catlamaya basladi.Genelde 14.haftadan itibaren catlak kremi kullanmaya baslayin deniliyor da ondan dedim erken diye.Oncesinde onlem almadim hic.Umarim kalici olmaz:)

Bende giyinene kadar kızımın gelmesini istemiyorım öyle ayarlayacagım. Girerken ameliyata olmayacak tabi.. Eve de hep beraber gideriz

Canım kendine bu kadar dert etme Rabbim.baska dertler vermesin hiç bisey olmaz yavrunda Allahın izniyle sağ salim gelir..yorgunluk vana hiç geçecek gibi gelmiyor

Benimki de 2 aylikta catlamaya basladi.Genelde 14.haftadan itibaren catlak kremi kullanmaya baslayin deniliyor da ondan dedim erken diye.Oncesinde onlem almadim hic.Umarim kalici olmaz:)
Ben ilkinde çok catladi. Zebra ya da kaplan cizgilerim onlar benim :)) benim 24 gibi iki çatlak vardı. 30 hafta gibi çatlama başladı ama 36. haftada birden tüm karnım catladi.

Ben ilkinde çok catladi. Zebra ya da kaplan cizgilerim onlar benim :)) benim 24 gibi iki çatlak vardı. 30 hafta gibi çatlama başladı ama 36. haftada birden tüm karnım catladi.
Catlak kremler işe yaramiyor mu?Ben yagliyorum surekli.Bir de izler kalici oluyor mu? Benim karnim haftama gore cok kucuk henuz.Belkide o yuzden catlamadi.Hafif gobeklenmis gibi duruyorum.Bilmeyenler hala hamile oldugumu anlamiyor.

Catlak kremler işe yaramiyor mu?Ben yagliyorum surekli.Bir de izler kalici oluyor mu? Benim karnim haftama gore cok kucuk henuz.Belkide o yuzden catlamadi.Hafif gobeklenmis gibi duruyorum.Bilmeyenler hala hamile oldugumu anlamiyor.
Geçmiyor. Kırmızı iken kantaron yağının ise yaradığı söyleniyor ama ben denemedim.
Ben hep kullandım ilk gebelikte ama işe yaramadı. Kakao yağı ve lierac kullandım.

Canım kendine bu kadar dert etme Rabbim.baska dertler vermesin hiç bisey olmaz yavrunda Allahın izniyle sağ salim gelir..yorgunluk vana hiç geçecek gibi gelmiyor
Inşallah canım hepimizinki sağlıkla doğsun. Bencede geçmez daha uykusuz gelerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…