2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende aras istiyorum ama anlamı hoşuma gitmedi uras diye düşünüyorum şimdide uras sonu s daha hoş anlami da güzel
Evet Uras daha güzel ama kelimenin aslı Uraz söyleyiş kolaylığı sebeiyle s ile söyleniyor. Ben edebiyatçıyim o yüzden kelimelere takılıyorum :)) bir de Sümer tanrılarından birinin de adı Uras.

İkinci şeker yüklemesi nasıl yapiliyor? Yengem 10 dk'da bir birkaç yudum iciriyorlar dedi.

Kızlar 100 ml şeker yüklemem yapıldı bu gün gebelik şekeri çıktı çok üzüldüm endokrinolojiye yönlendirdi dr bide diyetisyene moralim çok bozuk

İkinci şeker yüklemesi nasıl yapiliyor? Yengem 10 dk'da bir birkaç yudum iciriyorlar dedi.

Canım ikinci şeker yüklemesi aç karna ve 100ml olan ise beş dk içinde hızlıca içip bitiriyosun sonra her saat başı kan alıyorlar hiç birşey yiyip içmiyorsun bu arada üç kere kan alıyorlar

Kızlar 100 ml şeker yüklemem yapıldı bu gün gebelik şekeri çıktı çok üzüldüm endokrinolojiye yönlendirdi dr bide diyetisyene moralim çok bozuk
Çok geçmiş olsun ama dert etme bak çok şükür fark edildi. Dermanı olan bir şey dert etme göç canını sıkma.
Bu 100'luk yükleme nasıl yapılıyor anlatır mısın ben de yarın gideceğim de

Canım ikinci şeker yüklemesi aç karna ve 100ml olan ise beş dk içinde hızlıca içip bitiriyosun sonra her saat başı kan alıyorlar hiç birşey yiyip içmiyorsun bu arada üç kere kan alıyorlar
Toplam 3 saat mi sürüyor? Çocuktu yanımda goturecegim de ona göre götüreyim

Çok geçmiş olsun ama dert etme bak çok şükür fark edildi. Dermanı olan bir şey dert etme göç canını sıkma.
Bu 100'luk yükleme nasıl yapılıyor anlatır mısın ben de yarın gideceğim de
Bana doktorum akşamından yeme içmeyi kes demişti 8 den sonra bişey yemedim sabah 8:30 kan verdim sonra 100ml glikoz içirdiler beş dk içinde içiyorsun bir saat sonra kan veriyorsun sonra bir saat daha geçiyor yine kanveriyorsun yine bir saat geçiyor kan veriyorsun yani toplamda glikozdan önce bir sonra da üç kez kan alıyorlar tabi bu arada hiç bir şey yiyip içemezsin kusamazsın ki dayanmakta çok zorlandım ben baygınlık geçirdim

Üç üç buçuk saati buluyor canım tabi daha sonra tahlil sonuçları falan için de bir saat bekliyorsun öğleden sonraya kalıyor mecbur oda

Bence götürme bırakacağın biri varsa bırak yalnız yanında biri olsun fenalaşırsın falan olmaz inşallah tabi de tedbirini al derim

Bence götürme bırakacağın biri varsa bırak yalnız yanında biri olsun fenalaşırsın falan olmaz inşallah tabi de tedbirini al derim
Offff o kadar zor mu ya bu iş. Gözüm korktu.
Şimdi netten baktım. Karbonhidrat diyeti uygulanır falan diyor. Ben bugün sabah öğle akşam baya karbonhidrat aldım hatta şimdi pirinç pilavı yedim.
Doktorum geceden aç gel dedi. Ben de 21'de magnezyum içip günü kapatacağım o da şekerli. Sabah da 9'da giderim. Peki gece su icebiliyor muyuz?

Canım ben su içtim gece ama sabah içmedim. Ben karbonhidrat diyetini bir hafta yaptım sadece protein yedim zaten normalde de öyle yiyodum ama daha da dikkat ettim gözün korkmasın inşallah birşey çıkmaz

Canım ben su içtim gece ama sabah içmedim. Ben karbonhidrat diyetini bir hafta yaptım sadece protein yedim zaten normalde de öyle yiyodum ama daha da dikkat ettim gözün korkmasın inşallah birşey çıkmaz
Ben normalde beyaz un ve şeker yemiyordum nedense şu bir haftadir bir coştum

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Neyi yemememiz gerekiyosa insanın canı istiyor tatlı bişey yiyince midesi bulanan ben tatlı aşeriyorum deli gibi tatlı yemek istiyorum ama gelde ye şimdi
Canım bende de 50lik sınır çıkınca 100lük yapıldı normal çıktı. Senin değerlerin kaçtı. 72 161 117 ve 110 çıktı benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…