2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızımda çok bariz sekilde çizgi vardı ama simdi cizgi falan yok.
Kizlar bebek isimlerine karar verdinizmi?? Ben ilk ismine karar verdim Ali ama hala ikinci isim arayisindayim.

Geçmiyor. Kırmızı iken kantaron yağının ise yaradığı söyleniyor ama ben denemedim.
Ben hep kullandım ilk gebelikte ama işe yaramadı. Kakao yağı ve lierac kullandım.
lierac cok etkili diyorlardi ama demekki degilmis..Uzuldum simdi.Genelde onlem alinabilirse kirmizi iken alinabilir deniliyor.Benim goguslerimde var cok fazla.Kantoron yagini deneyeyim olmadi canim.

Kizlar bebek isimlerine karar verdinizmi?? Ben ilk ismine karar verdim Ali ama hala ikinci isim arayisindayim.
Bu isim meselesi biz de bir krize donustu.Hatta dun artik bu konuyu uzunca bir sure acmamaya karar verdik.
Ali cok guzel bir isim.Ben cok begenirim.
Bizim bebegimiz kız..Tek isim dusunuyoruz.O yuzden zorlaniyoruz sanirim.Eşim Melisa istiyor.Ben de Melis ya da İpek olsun diyorum..:))En sonunda uzlasamazsak Melis ve Melisa arasinda kura cekmeyi onericem artik.

Oda yok hakkı değil ayla çıkacak

Her gebelik ayrı serüven aynı olmuyor demek ki :)

Ha ha kura iyiymiş

Ali Aras çok moda bu aralar. Ali Kemal da çok
Ali Kerim
Ali Eren
Yiğit Ali
Poyraz Ali
Ali İmran
Ama bence canim Alihan en iyisi hem tek isim daha iyi oluyor. Yazdiklarim belki işine yarar canım

Isim konusunda hala karar veremeyenlerdenim nedense tamam bu isim olsun diyemedim.kararsizim sanirim son ana kadar bu kararsızlık devam edecek

Kızlar hamilelik çizgisi hepinizde var mı bende yok
bende var boydan göbeğimde ilk oğlumdada vardı sonra gecti bundada var bu sefer karnım bayağı büyük çatlaklarıda olmaya basladı ilkinde yoktu unımom catlak yağı kullanıyorum ne kadar etkili bilmiyorum

bende var boydan göbeğimde ilk oğlumdada vardı sonra gecti bundada var bu sefer karnım bayağı büyük çatlaklarıda olmaya basladı ilkinde yoktu unımom catlak yağı kullanıyorum ne kadar etkili bilmiyorum
Bende de başladı çatlak ama fazla değil zaten ne kullanırsan kullan genetikmiş o çatlayacagı varsa çatlıyor yani

lierac cok etkili diyorlardi ama demekki degilmis..Uzuldum simdi.Genelde onlem alinabilirse kirmizi iken alinabilir deniliyor.Benim goguslerimde var cok fazla.Kantoron yagini deneyeyim olmadi canim.
Denemekte fayda var. Benim aşırı büyüktü karnım ve birden buyumustu. Ciltle de alakalı elbetŞu an kantaron kullanamıyor olabiliriz. Doğumdan sonraya kalır. Bakalım belki senin olmaz belki

Isim konusunda hala karar veremeyenlerdenim nedense tamam bu isim olsun diyemedim.kararsizim sanirim son ana kadar bu kararsızlık devam edecek
Bizim de öyle. İlk çocukta 28de erken doğum diye hastaneye yattım, bekledi çok şükür bebeğim. 32. hafta karar vermiştik artık isme.
Şimdi yine bir kararsizlik var. Gebelik öncesi oğlum olsa da adını Uraz koysam diyordum. Ama şimdi çok içime sinmiyor aaa tamam hadi Uraz olsun diyemiyorum. Çok sert geliyor. Çocuk hayatı boyunca Uraz " Z" ile diye duzeltecek. Oğlumun adı Ediz. Ediz ile uyaklı olsunu da sevmiyorum.
Hem Türkçe hem anlamı güzel hem tınısı güzel başka isim bulamiyorum. Aras olsa dedim o da bulunmuş mal eşya demek. İsim konusunda çok dertliyim.

bende aras istiyorum ama anlamı hoşuma gitmedi uras diye düşünüyorum şimdide uras sonu s daha hoş anlami da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…