Tetikleyecek rutin dışı bir şey de olmadı. Ve Benin tansiyonum. Büyük max 11, küçüğü max 7 dir normalde. Hatta 10,6/6,5 iyidir. Dün akşamdan beri takibe başladım ben de ölçüp not alıyorum şimdi. Nabız da yüksek ayrıca
Arkadaslar seker yuklemesi yaptrdim su an cidden korkuyordum basim doner midem.bulanir die ama korkacak bi sey yokmus bi de bayildim o icecege, elmali gazoz bildigin..
Bebegim 880 gr bi hafta onden gidiyor 20 Kasim en erken dogum tarihimiz insallah Rabbimin izniyle..
Ali Aras çok moda bu aralar. Ali Kemal da çok
Ali Kerim
Ali Eren
Yiğit Ali
Poyraz Ali
Ali İmran
Ama bence canim Alihan en iyisi hem tek isim daha iyi oluyor. Yazdiklarim belki işine yarar canım
Tessekur ederimm tavsiyelerin icin. aslinda ben cok cift isim taraftari degilim ama Ali tek cok kissa geldi. Aslinda Alperen isminide begeniyorum Ali Alperen pek uyumlu olmuyor
Neyi yemememiz gerekiyosa insanın canı istiyor tatlı bişey yiyince midesi bulanan ben tatlı aşeriyorum deli gibi tatlı yemek istiyorum ama gelde ye şimdi
Neyi yemememiz gerekiyosa insanın canı istiyor tatlı bişey yiyince midesi bulanan ben tatlı aşeriyorum deli gibi tatlı yemek istiyorum ama gelde ye şimdi
Heh bende de öyle olmaya başladı dün yemiycem diye direttim ama ağlamaya başladım sebepsiz yedim bende biraz çikolata kendime geldim o rahatlama duygusu çok güzel ama yememem gerekiyor
Heh bende de öyle olmaya başladı dün yemiycem diye direttim ama ağlamaya başladım sebepsiz yedim bende biraz çikolata kendime geldim o rahatlama duygusu çok güzel ama yememem gerekiyor
Tessekur ederimm tavsiyelerin icin. aslinda ben cok cift isim taraftari degilim ama Ali tek cok kissa geldi. Aslinda Alperen isminide begeniyorum Ali Alperen pek uyumlu olmuyor