2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne kadar yüksek ki. Tetikliyen bişey mi var
Tetikleyecek rutin dışı bir şey de olmadı. Ve Benin tansiyonum. Büyük max 11, küçüğü max 7 dir normalde. Hatta 10,6/6,5 iyidir. Dün akşamdan beri takibe başladım ben de ölçüp not alıyorum şimdi. Nabız da yüksek ayrıca

Dün akşam
138-89 103 nabız
119-70 108 nabız
137-81 105 nabız

Bugün
139-78 108 nabız 09:56

bendede halsizlik çok var uyku hali gözümü açamıyorum resmen çalışınca imkanda olmuyor havalar mahvetti beni ya kapalı ama aşırı nemli bunaltıyor

bendede halsizlik çok var uyku hali gözümü açamıyorum resmen çalışınca imkanda olmuyor havalar mahvetti beni ya kapalı ama aşırı nemli bunaltıyor
Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın? Şeker de uyku yapıyor. Normalde gebeliğin ilk 3 ayında o ağır uyku hali nüksediyor.

Veya tansiyonun düşüyor olabilir sıcaktan

Arkadaslar seker yuklemesi yaptrdim su an cidden korkuyordum basim doner midem.bulanir die ama korkacak bi sey yokmus bi de bayildim o icecege, elmali gazoz bildigin..
Bebegim 880 gr bi hafta onden gidiyor 20 Kasim en erken dogum tarihimiz insallah Rabbimin izniyle..

Canım bende de 50lik sınır çıkınca 100lük yapıldı normal çıktı. Senin değerlerin kaçtı. 72 161 117 ve 110 çıktı benim.
Canım benim 85, 200, 148, 129 çıktı ilki 200 olunca diğerine bakılmaz dedi dr direk diyabet dedi

Ali Aras çok moda bu aralar. Ali Kemal da çok
Ali Kerim
Ali Eren
Yiğit Ali
Poyraz Ali
Ali İmran
Ama bence canim Alihan en iyisi hem tek isim daha iyi oluyor. Yazdiklarim belki işine yarar canım

Tessekur ederimm tavsiyelerin icin. aslinda ben cok cift isim taraftari degilim ama Ali tek cok kissa geldi. Aslinda Alperen isminide begeniyorum Ali Alperen pek uyumlu olmuyor

Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın? Şeker de uyku yapıyor. Normalde gebeliğin ilk 3 ayında o ağır uyku hali nüksediyor.

Veya tansiyonun düşüyor olabilir sıcaktan
daha yaptırmadım ilkinde düşüktü şekerim kansızlık çok var aşırı ilaç kullanırken 8e düşmüş kan değerim

Neyi yemememiz gerekiyosa insanın canı istiyor tatlı bişey yiyince midesi bulanan ben tatlı aşeriyorum deli gibi tatlı yemek istiyorum ama gelde ye şimdi
Bende de geçen haftalar oldu tatlı ile öyle, bu aralar et yiyemeyen ben et istiyorum.

Ya genel bir alınacak listesi lazım bana detaylı. 2-3 hafta sonra başlayacağım inşallah.

Nereden başlanır karışık kafalar.

Neyi yemememiz gerekiyosa insanın canı istiyor tatlı bişey yiyince midesi bulanan ben tatlı aşeriyorum deli gibi tatlı yemek istiyorum ama gelde ye şimdi
Ben hamileliğimin başından beri hep tatlı şeyler yiyorum valla cikolata falan yiyene kadar canım istiyor içimde bi boşluk var gibi oluyo yemeyince

Ben hamileliğimin başından beri hep tatlı şeyler yiyorum valla cikolata falan yiyene kadar canım istiyor içimde bi boşluk var gibi oluyo yemeyince
Heh bende de öyle olmaya başladı dün yemiycem diye direttim ama ağlamaya başladım sebepsiz yedim bende biraz çikolata kendime geldim o rahatlama duygusu çok güzel ama yememem gerekiyor

Heh bende de öyle olmaya başladı dün yemiycem diye direttim ama ağlamaya başladım sebepsiz yedim bende biraz çikolata kendime geldim o rahatlama duygusu çok güzel ama yememem gerekiyor
Evet canım sende gebelik şekeri cıkmış yemememen lazım bende salı günü yaptırcam şeker yüklemesini bakalm hayırlısı

Merhaba kızlar. Bende yaptırıcam şeker ölçümünü. Ortalama fiyatı ne bu testin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…