Canım doğduğu dönem en iyisi yarım kundak üstüne hafif bir battaniye olur. Yüzünü kapatmayacak elleriyle battaniyeyi cekemeyecek şekilde. Külotlu çorap seneye artık. Bunlar doğduğu dönem çok uyanmasına sebep olur. Adı uyku yelegi sanirim. Ama ben 3_4 aydan sonra muslinini kullandım bunun. yaza kadar. Sonraki sene de kullandım. Senin çocuk kız mı erkek mi :))
Canım doğduğu dönem en iyisi yarım kundak üstüne hafif bir battaniye olur. Yüzünü kapatmayacak elleriyle battaniyeyi cekemeyecek şekilde. Külotlu çorap seneye artık. Bunlar doğduğu dönem çok uyanmasına sebep olur. Adı uyku yelegi sanirim. Ama ben 3_4 aydan sonra muslinini kullandım bunun. yaza kadar. Sonraki sene de kullandım. Senin çocuk kız mı erkek mi :))
Hee, uyku yeleği mi deniyor bunlara?
muslinini ne oluyor?
Battaniye yorgan yerine uyku yeleklerini tavsiye ediyorlardı elleriyle ağzını yüzünü kapatamıyor diye.. bu uyku yeleklerinin yorgan, battaniye gibi olanları ilgimi çok çekmişti. Kendim sevdiysem demek ki
Erkek bizimki
Kızlar akşam benden çok az su geldi. Tuvalete girip çiş yaptıktan sonra kanepeye oturdum ve sıcak bişey geldiyini hiss etdim. Dku aradım fitil ve magni b6 kullan şimdi uzanman lazım dedi.Sabah kalkıp dk gittim altdan usg bakıldı çok şükr açılış yok ama rahim ağzı küçülmesi var 28 çıktı erken doğum riskim çok çok korkuyorum( Bebeyim de hiss etmişti sanki(
Canım 25 mm nin altına düşmemiş. Benim bildiğim bu rakamın altına düşmemesi önemli. Stres yapma, uzan bebek baskı yapmasın aşağıya. Kaldı ki rahim ağzı uzunluğu tekrar uzayabiliyor. Kramp kaynaklı kasılma yaşadığımda 19 mm ye kadar kısalmıştı rahşm ağzım birkaç günlük dinlenmeden sonra tekrar doktora gittim 27 ye çıkmıltı. Vajinal ölçtüler değil mi? Karından net çıkmaz bu ölçüm?
Canım 25 mm nin altına düşmemiş. Benim bildiğim bu rakamın altına düşmemesi önemli. Stres yapma, uzan bebek baskı yapmasın aşağıya. Kaldı ki rahim ağzı uzunluğu tekrar uzayabiliyor. Kramp kaynaklı kasılma yaşadığımda 19 mm ye kadar kısalmıştı rahşm ağzım birkaç günlük dinlenmeden sonra tekrar doktora gittim 27 ye çıkmıltı. Vajinal ölçtüler değil mi? Karından net çıkmaz bu ölçüm?
Saol canim içim rahatladı şu an bile korkuyorum sık sık kontrol ediyorum suyum geldimi diye.Vaginal ölçtüler canım çünkü su gelmişse eyer vaginal ölçülmeli
Saol canim içim rahatladı şu an bile korkuyorum sık sık kontrol ediyorum suyum geldimi diye.Vaginal ölçtüler canım çünkü su gelmişse eyer vaginal ölçülmeli
Karından ölçüm yüzde yüz doğru veri sağlamıyor zaten. Bende su gelmediği halde kasılmam olduğundan vajinal ölçülmüştü. Dediğim gibi birkaç gün uzan dinlen soruna tekrar kontrole git ölçtür uzamış olacak iniallah ki senin kısa gelmesi bana.
Karından ölçüm yüzde yüz doğru veri sağlamıyor zaten. Bende su gelmediği halde kasılmam olduğundan vajinal ölçülmüştü. Dediğim gibi birkaç gün uzan dinlen soruna tekrar kontrole git ölçtür uzamış olacak iniallah ki senin kısa gelmesi bana.
1 hafta sonra gidicem Allahın izniyle önemli olan şu ki 34 ten düşmüş dk. önlem almamız gerek dedi. Benim ilk de erken doğum 36 hafta o yüzden korkuyorum canım
1 hafta sonra gidicem Allahın izniyle önemli olan şu ki 34 ten düşmüş dk. önlem almamız gerek dedi. Benim ilk de erken doğum 36 hafta o yüzden korkuyorum canım
İlk oğlanda benim de canım arada isterdi. Hamileyken iki defa yedim az az. Ama sonra geçti. O zamandan beri yemiyoruz. Eve de girmiyor. Benim oğlana katkı koruyucu içeren şeyler vermiyoruz. O yüzden bu tür gıdaları eve sokmuyoruz. 3 yılda unuttu demek ki bünye :) artık canım hiiiiiç istemiyor çok şükür
Kızlar dün diyetisyene gittim. 60'la başladım 68'im çok kilo aldım dedim. Boyum 160.
Hesapladı ve ben şu an 70 kilo olabilirmişim. Yani 28. hafta tahmini kilom 70'mis. 68 olmam güzelmiş. Ama ben ilk çocukta da bu ayarda gidip 84'le girdim doğuma.
Doktor da merak etme ona uygun diyetlerle son aylarında aşırı kilo ya da ödemi engellemeye çalışacağız dedi.
Canım senin 190lük normal çıktıysa neden diyet lazım ki. Benim de 50lik sınırda ams yüzlük iyi çıktı. Doktor hamur işi ve şekere dikkat et şekerin yok dedi. Balıkyağı oceans kullanıyorum