Benimde sagoiknocaginda yapilan idrar testimde protein çıktı tansiyonu sık sık ölç dediler,ama tansiyonum hep düşük 9/5 9/6 civari.Merhaba. Bende 26+2'yim son kontrolde hersey normaldi 2 haftada 1 gidiyorum muayeneye. Gecmiste gecirilmis preeklampsi öyküm var bu gebeligimde de risk var tansiyon takibi yapiyorum ve tansiyon ilaci kullaniyorum
3 gün... Takmayın kafaniza. Siz sağlıklı düzenli beslenin. Kalsiyumu ihmal etmeyin Dr verdiyse ilaç olarak da alın. Hiç dert etmeyin bence Allah büyüktür. Komple bir hafta geride olan bebekler oluyor. Bizimki mesela adet tarihin düzeltildi ilk haftalsrda ama bazen duzeltilmise göre bazen eskisine göre çıkıyor usg'de. Benim ikinci gebelik. Ve inan ufak şeylere hiiiic takılmiyorum artık.Merhablar güzel anneler bende allah nasip ederse kasımda anne olacağım,28 + 5 günlük hamilleyim
Bebeğinin tüm ölçümleri haftası ile uyumlu iken fl (ust bacak boyu) 3 gün geride çıktı.
Doktorum kalsiyum tuketmiyormusun kemik yapısı biraz geri kalmış dedi,2 hafta sonra kontrol verdi.
cok korktum tedirgin oldum
Internettede down sendromundan,cucelige kadar bir çok şey okudum...bunu yaşayan yada bilgiisinolan varmı acaba
Cok gecmis olsun. Idrarda protein kacagi olmasi ve beraberinde tansiyonun yukselmesi risk demek ilk gebeligimde protein kacagi vardi benimde bu gebeligimde ilk aylarda vardi son tahlillerde tekiz cikti. Sizin tansiyonunuzun dusuk olmasi yuksek olmasindan cok daha iyidir riski azaltir. Ayrica fl olcumunun geriden gelmesini cok dert etmeyin olcumleri 1-2 hafta geriden gelenler var icinizi ferah tutunBenimde sagoiknocaginda yapilan idrar testimde protein çıktı tansiyonu sık sık ölç dediler,ama tansiyonum hep düşük 9/5 9/6 civari.
Bugünde tekrar idrar tahlili verdim protein görülmedi temizmiş...inslah sizdede çıkmaz sağlıkla doğar evlatlarımız
3 gün... Takmayın kafaniza. Siz sağlıklı düzenli beslenin. Kalsiyumu ihmal etmeyin Dr verdiyse ilaç olarak da alın. Hiç dert etmeyin bence Allah büyüktür. Komple bir hafta geride olan bebekler oluyor. Bizimki mesela adet tarihin düzeltildi ilk haftalsrda ama bazen duzeltilmise göre bazen eskisine göre çıkıyor usg'de. Benim ikinci gebelik. Ve inan ufak şeylere hiiiic takılmiyorum artık.
Ilk bebek olunca,bide zor sahip olunca böyle oluyor galiba her şeyi takıyor insan kafasına...Cok gecmis olsun. Idrarda protein kacagi olmasi ve beraberinde tansiyonun yukselmesi risk demek ilk gebeligimde protein kacagi vardi benimde bu gebeligimde ilk aylarda vardi son tahlillerde tekiz cikti. Sizin tansiyonunuzun dusuk olmasi yuksek olmasindan cok daha iyidir riski azaltir. Ayrica fl olcumunun geriden gelmesini cok dert etmeyin olcumleri 1-2 hafta geriden gelenler var icinizi ferah tutun
ahh ne kadar uzuldum bilemezsin canim benim okudugum andaki saskinligimi korkumu anlatamam onceki gebelik hikayenide bildigim icin ekstra uzgunum suan Rabbim yardimciniz olsun dualarim sizinle insallah sag salim birlikte cikacaksiniz bu sefer hastaneden, moralini yuksek tutmaya calis nolur, senin durumun nasil iyisin insallah ? Ah ya inan icim paramparca olduKızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
İlk 24 saat toplamda 72 saati atlatırsa Hayata devam edecek. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacımız var
Cok uzuldum bunu duyduguma. Cok gecmis olsun. Butun dualarim sizin ile insallah minik hayata saglam sekilde tutunur ve hastaneden beraber ayrilirsiniz. Guzel haberlerinizi bekliyor olacagimKızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
İlk 24 saat toplamda 72 saati atlatırsa Hayata devam edecek. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacımız var
Rabbim sana ve bebeğine şifa versin çok şaşırdım inan ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim bebeğini sana bağışlasın.Kızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
Ins.hayirlisiyla kararsızlıktan kurtulup içimize sinen isimler bulabiliriz.Bizim de öyle. İlk çocukta 28de erken doğum diye hastaneye yattım, bekledi çok şükür bebeğim. 32. hafta karar vermiştik artık isme.
Şimdi yine bir kararsizlik var. Gebelik öncesi oğlum olsa da adını Uraz koysam diyordum. Ama şimdi çok içime sinmiyor aaa tamam hadi Uraz olsun diyemiyorum. Çok sert geliyor. Çocuk hayatı boyunca Uraz " Z" ile diye duzeltecek. Oğlumun adı Ediz. Ediz ile uyaklı olsunu da sevmiyorum.
Hem Türkçe hem anlamı güzel hem tınısı güzel başka isim bulamiyorum. Aras olsa dedim o da bulunmuş mal eşya demek. İsim konusunda çok dertliyim.
Ilk 24 saat ve 72 saati atlatacak ins. dualarımızla siz ne kadar guclu olursanız bebeğiniz de bir o kadar hayata baglanacak.Kızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
Çiğ badem yoğurt kefir peynir. Sütten çok daha önemli. Allah sağlıkla kavuştursunIlk bebek olunca,bide zor sahip olunca böyle oluyor galiba her şeyi takıyor insan kafasına...
Evet 3 gün aslında problem değil takip edeceğiz aradaki fark artarsa problem dedi doktor..bende bu arada kalsiyuma yüklemeyim iyce,hiç süt içemiyordum,haftada en fazla 1 2 kase yoğurt yiyordum gal8ba baya baya artırmam lazım.
Allah razi olsun kızlar
Canım benim... Allah yardımcınız olsun. İnşaallah her şey yoluna girecek. Sen umudunu sakin yitirme. Çok örneği var kuzum. Arkadaşım 27. Haftada doğum yaptı maşallah turp gibi şimdi 3 yaşında oglu. Allah izin verirse her şey olur. Dualarımız sizinle. Allah büyüktür.Kızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
Kuzucum ufak gerilik ler cok normal ya insallah hersey cok güzel olurIlk bebek olunca,bide zor sahip olunca böyle oluyor galiba her şeyi takıyor insan kafasına...
Evet 3 gün aslında problem değil takip edeceğiz aradaki fark artarsa problem dedi doktor..bende bu arada kalsiyuma yüklemeyim iyce,hiç süt içemiyordum,haftada en fazla 1 2 kase yoğurt yiyordum gal8ba baya baya artırmam lazım.
Allah razi olsun kızlar
Oceans mummy multivitamin kullandım 3. Aydan beri onda da vardı omega. Şimdi de gün aşırı oceans 1200mg kullanıyorum. Epa dha değeri iyi balık jelatinli. Kızımda da doktor son aylarda kullandırmıştı. Zeka gelişimi için mühim diye biliyorumBalık yağını kaç haftadan beri kullanıyorsun kaça kadar kullanacaksin ocean'nin hangisini kullanıyorsun? :)) Ben kullanmayı unuttum tabii ama doktor belli bir haftadan sonra kullanma demişti. Benim doktorum otur balık ye ceviz ye saçmalama dedi. İmom verdi ama onu ben kullanamıyorum. Öteki vitaminim cok iyi. Şimdi tatilde. Mecbur yine ocean alacağım ama hangisiydi kaclikti hangi haftalar arası kullanıyorduk
Aynen. Rabbim yavrusunu bağışlasın. İnşallah sağ salim kucağına alsınKızlar üzülme zamanı değil umut zamanı dua zamanı... Tefriciye falan okuyalım bilenler. Bilenler Kur'an okusa. Allah sağlıkla kucağına almayı sarılmayı nasip etsin. Allah büyüktür. Hadi ona sarilalim grubun en büyüğünü annesine bağışlasın inşaallah.
Oyyy kıyamam kuzum yaaa. Sen sakın kötü şeyler düşünme. Rabbim sana bağışlasın inşallah yavrunu. Sağlıkla evinize dönün birlikte inşallah. Dualarımız sizlerle. Anne olan arkadaşıma yazdım. Dua edecek o da sizin için inşallah. Güçlü ol lütfen. Bebişin de senden güç alsın. Sağlıkla kucağına alıp evine gideceksin inşallah. Buna inan.Kızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
Canım dualarımız sen ve bebeğinle umarım bu kritik saati sağlıkla sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız. Rabbim yardımcınız olsun allah onu sana bağışlasın inşallahKızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
Cok cok gecmis olsun. Dualarimiz sizinle. İnşallah minik bebegin simsiki tutunacak hayataKızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?