- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
Ahh canım ya çok üzüldüm inşallah bebeğinle çıkarsın o hastaneden tüm dualarım seninle rabbim sana bağışlasın yavrunuKızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
İlk 24 saat toplamda 72 saati atlatırsa Hayata devam edecek. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacımız var
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alır mutlulukla çıkarsın o hastaneden. Allah onu size bağışlasın hangi hastanedesiniz?Kızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
İlk 24 saat toplamda 72 saati atlatırsa Hayata devam edecek. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacımız var
ahh ne kadar uzuldum bilemezsin canim benim okudugum andaki saskinligimi korkumu anlatamam onceki gebelik hikayenide bildigim icin ekstra uzgunum suan Rabbim yardimciniz olsun dualarim sizinle insallah sag salim birlikte cikacaksiniz bu sefer hastaneden, moralini yuksek tutmaya calis nolur, senin durumun nasil iyisin insallah ? Ah ya inan icim paramparca oldu
Cok uzuldum bunu duyduguma. Cok gecmis olsun. Butun dualarim sizin ile insallah minik hayata saglam sekilde tutunur ve hastaneden beraber ayrilirsiniz. Guzel haberlerinizi bekliyor olacagim.
Rabbim sana ve bebeğine şifa versin çok şaşırdım inan ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim bebeğini sana bağışlasın.
Ilk 24 saat ve 72 saati atlatacak ins. dualarımızla siz ne kadar guclu olursanız bebeğiniz de bir o kadar hayata baglanacak.
Canım benim... Allah yardımcınız olsun. İnşaallah her şey yoluna girecek. Sen umudunu sakin yitirme. Çok örneği var kuzum. Arkadaşım 27. Haftada doğum yaptı maşallah turp gibi şimdi 3 yaşında oglu. Allah izin verirse her şey olur. Dualarımız sizinle. Allah büyüktür.
Kızlar üzülme zamanı değil umut zamanı dua zamanı... Tefriciye falan okuyalım bilenler. Bilenler Kur'an okusa. Allah sağlıkla kucağına almayı sarılmayı nasip etsin. Allah büyüktür. Hadi ona sarilalim grubun en büyüğünü annesine bağışlasın inşaallah.
Oyyy kıyamam kuzum yaaa. Sen sakın kötü şeyler düşünme. Rabbim sana bağışlasın inşallah yavrunu. Sağlıkla evinize dönün birlikte inşallah. Dualarımız sizlerle. Anne olan arkadaşıma yazdım. Dua edecek o da sizin için inşallah. Güçlü ol lütfen. Bebişin de senden güç alsın. Sağlıkla kucağına alıp evine gideceksin inşallah. Buna inan.
Canım dualarımız sen ve bebeğinle umarım bu kritik saati sağlıkla sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız. Rabbim yardımcınız olsun allah onu sana bağışlasın inşallah
Cok cok gecmis olsun. Dualarimiz sizinle. İnşallah minik bebegin simsiki tutunacak hayataAllah sizi birbirinize bagislasin. Iyi haberlerini bekliyoruz cok kalabalik bi grup dua ediyoruz sana merak etme
Ahh canım ya çok üzüldüm inşallah bebeğinle çıkarsın o hastaneden tüm dualarım seninle rabbim sana bağışlasın yavrunu
cnm geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım şifasını versin sen nasılsın kaç kilo dogduKızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
inşallah cnm dualarımız seninle kendine dikkat et sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsunAllah hepinizden razı olsunduaya o kadar ihtiyacımız var ki... dün bebek yenidoğan yoğum bakımında gösterdiler, minicik daha 850 gram. Dokundum minik ayağına, kıpırdadı, hareketlendi, alıp koklayıp göğsüme sarasım geldi.
Bu ikinci erken doğumum Rabbim bu bebeğime ömür verir inşallah, ilki daha küçüktü.
Sezeruan olduğu İçin ağrım var. Bebeğin pozisyonu zormuş, zor geçmiş biraz. Ben yine iyileşirim de bebeğim iyi olsun yeter ki
İnşallah dualarla iyi örneklerden biri olur oğlum dasağlıkla alırım kucağıma.
Allah hepinizden razı olsunduaya o kadar ihtiyacımız var ki... dün bebek yenidoğan yoğum bakımında gösterdiler, minicik daha 850 gram. Dokundum minik ayağına, kıpırdadı, hareketlendi, alıp koklayıp göğsüme sarasım geldi.
Bu ikinci erken doğumum Rabbim bu bebeğime ömür verir inşallah, ilki daha küçüktü.
Sezeruan olduğu İçin ağrım var. Bebeğin pozisyonu zormuş, zor geçmiş biraz. Ben yine iyileşirim de bebeğim iyi olsun yeter ki
Yaaa yapma Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Allahım mucize yaşatsın yavrunu sana bağışlasınKızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
cnm geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım şifasını versin sen nasılsın kaç kilo dogdu
Hiç korkma hiç bir şey olmayacak ve kuzucuğun kucağında çıkacaksın o hastaneden.
Bebeğin şuan hayata tutanabilecek güçte annesi milyonlarca güzel örnek var bu konuda.. sende onlardan biri olacaksın.
Senin artık güçlü olman lazım, kendine çok iyi bakıp kendini iyice toparlaman lazım bebeğinin sana ihtiyacı var.. dualarımız hep sizinle
Rabbim evladını sana bağışlasın çok dua edecem sizin için sende güçlü ol onun sana ihtiyacı var iyi düşün bu defa bu hastaneden eli boş çıkmayacaksın allahın izniyle. Enfeksiyon mu yine bu kadar erken doğmasının sebebiAllah hepinizden razı olsunduaya o kadar ihtiyacımız var ki... dün bebek yenidoğan yoğum bakımında gösterdiler, minicik daha 850 gram. Dokundum minik ayağına, kıpırdadı, hareketlendi, alıp koklayıp göğsüme sarasım geldi.
Rabbim evladını sana bağışlasın çok dua edecem sizin için sende güçlü ol onun sana ihtiyacı var iyi düşün bu defa bu hastaneden eli boş çıkmayacaksın allahın izniyle. Enfeksiyon mu yine bu kadar erken doğmasının sebebi
Delirella canım okuduğumda neler hissetiğimi tarif bile edemiyorum ama inanıyorum ki ikinizde sağ salim çıkacaksınız bebeğin hayata tutunacak inşallah bu kadar hamile insanın duasını geri çevirme Rabbim Allahım evladını sana bağışlasın inşallah
Ilk cocugumda aynen bağırsak ağrısı yaşadım bende sürekli lavaboya gitme isteği oluyordu hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı ve doğum başlamıştı ishal deyip geçmeyin o da kasılmaymış.Enfeksiyon veya kanama yaşamadım cnm bu kez. Veya saatlerce sancı yoktu.
İshal oldum bağırsak ağrısı başladı geçmedi belime de düzenli ağrı yapınca acile gittik. Rahim ağzı açılmaya başlamıştı. Olası erken Doğumda serklaj dikişimin alınması gerekiyordu Rahmi yırtamasın diye. Doğumganede dikişe bakarken suyum geldi azaldı. Mecbur Doğuma alındım
Dualarınızla iyi haber paylaşırım inşallah
Rabbim bebeğimizi bize bağışlar inşallah cnm bu defa
Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah. Hissetmiş seni annesi sen dokununca. Güçlü olmalısın sen. Minik yavrunun sana ihtiyacı var. Güzel şeyler düşün. Kucağına aldığın emzirdiğin anları hayal et. Topla gücünü ve sabırla dua ile bekle kuzum. Sağlıkla alıp çıkacaksın yavrunu inşallah.Allah hepinizden razı olsunduaya o kadar ihtiyacımız var ki... dün bebek yenidoğan yoğum bakımında gösterdiler, minicik daha 850 gram. Dokundum minik ayağına, kıpırdadı, hareketlendi, alıp koklayıp göğsüme sarasım geldi.
Ben varım. Başlayalım hemen. Inşallah şifa bulacak minik yavru Allah 'in izniyleIlk cocugumda aynen bağırsak ağrısı yaşadım bende sürekli lavaboya gitme isteği oluyordu hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı ve doğum başlamıştı ishal deyip geçmeyin o da kasılmaymış.
Senden iyi haber alacağımıza inanıyorum 3000 fatiha okuyalım aramızda paylaşarak kim ne kadar okuyabilirse bugün bitirmeye çalışalım
Kim ne kadar okuyacaksa yazsın ona göre tamamlayalimBen varım. Başlayalım hemen. Inşallah şifa bulacak minik yavru Allah 'in izniyle
Ilk cocugumda aynen bağırsak ağrısı yaşadım bende sürekli lavaboya gitme isteği oluyordu hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı ve doğum başlamıştı ishal deyip geçmeyin o da kasılmaymış.
Senden iyi haber alacağımıza inanıyorum 3000 fatiha okuyalım aramızda paylaşarak kim ne kadar okuyabilirse bugün bitirmeye çalışalım
Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah. Hissetmiş seni annesi sen dokununca. Güçlü olmalısın sen. Minik yavrunun sana ihtiyacı var. Güzel şeyler düşün. Kucağına aldığın emzirdiğin anları hayal et. Topla gücünü ve sabırla dua ile bekle kuzum. Sağlıkla alıp çıkacaksın yavrunu inşallah.
Kanamam var abdest alamam ama yine de okusam katılsam olur mu?Kimse yok mu okuyacak ben ve kutsal alerji başladık bugün bitirelim arkadaşlar
çok geçmiş olsun. Allah sizlere bağışlasın. saglıklı uzun ömür versin.rahme neden otururmuş kiKızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptımbebek küvezde hayatta şu an.
ne okuncak bende okurumKimse yok mu okuyacak ben ve kutsal alerji başladık bugün bitirelim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?