2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ahh canım ya çok üzüldüm inşallah bebeğinle çıkarsın o hastaneden tüm dualarım seninle rabbim sana bağışlasın yavrunu

İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alır mutlulukla çıkarsın o hastaneden. Allah onu size bağışlasın hangi hastanedesiniz?

Cok uzuldum bunu duyduguma. Cok gecmis olsun. Butun dualarim sizin ile insallah minik hayata saglam sekilde tutunur ve hastaneden beraber ayrilirsiniz. Guzel haberlerinizi bekliyor olacagim.
Rabbim sana ve bebeğine şifa versin çok şaşırdım inan ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim bebeğini sana bağışlasın.
Ilk 24 saat ve 72 saati atlatacak ins. dualarımızla siz ne kadar guclu olursanız bebeğiniz de bir o kadar hayata baglanacak.
Canım dualarımız sen ve bebeğinle umarım bu kritik saati sağlıkla sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız. Rabbim yardımcınız olsun allah onu sana bağışlasın inşallah
Cok cok gecmis olsun. Dualarimiz sizinle. İnşallah minik bebegin simsiki tutunacak hayata Allah sizi birbirinize bagislasin. Iyi haberlerini bekliyoruz cok kalabalik bi grup dua ediyoruz sana merak etme
Ahh canım ya çok üzüldüm inşallah bebeğinle çıkarsın o hastaneden tüm dualarım seninle rabbim sana bağışlasın yavrunu

Allah hepinizden razı olsun duaya o kadar ihtiyacımız var ki... dün bebek yenidoğan yoğum bakımında gösterdiler, minicik daha 850 gram. Dokundum minik ayağına, kıpırdadı, hareketlendi, alıp koklayıp göğsüme sarasım geldi.

Bu ikinci erken doğumum Rabbim bu bebeğime ömür verir inşallah, ilki daha küçüktü.

Sezeruan olduğu İçin ağrım var. Bebeğin pozisyonu zormuş, zor geçmiş biraz. Ben yine iyileşirim de bebeğim iyi olsun yeter ki

İnşallah dualarla iyi örneklerden biri olur oğlum da sağlıkla alırım kucağıma.

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım şifasını versin sen nasılsın kaç kilo dogdu

inşallah cnm dualarımız seninle kendine dikkat et sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun

Hiç korkma hiç bir şey olmayacak ve kuzucuğun kucağında çıkacaksın o hastaneden.
Bebeğin şuan hayata tutanabilecek güçte annesi milyonlarca güzel örnek var bu konuda.. sende onlardan biri olacaksın.

Senin artık güçlü olman lazım, kendine çok iyi bakıp kendini iyice toparlaman lazım bebeğinin sana ihtiyacı var.. dualarımız hep sizinle

Yaaa yapma Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Allahım mucize yaşatsın yavrunu sana bağışlasın

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım şifasını versin sen nasılsın kaç kilo dogdu

Dün 25+3 günlüktük 850 gram doğdu. Haftasından 1 hafta önde gidiyordu kilosu

Amin canım, dualarınızla inşallah
Rabbim kulun kuluna duasını geri çevirmezmiş, dua eden herkesten Allah razı olsun

Rabbim evladını sana bağışlasın çok dua edecem sizin için sende güçlü ol onun sana ihtiyacı var iyi düşün bu defa bu hastaneden eli boş çıkmayacaksın allahın izniyle. Enfeksiyon mu yine bu kadar erken doğmasının sebebi

Delirella canım okuduğumda neler hissetiğimi tarif bile edemiyorum ama inanıyorum ki ikinizde sağ salim çıkacaksınız bebeğin hayata tutunacak inşallah bu kadar hamile insanın duasını geri çevirme RabbimAllahım evladını sana bağışlasın inşallah

Enfeksiyon veya kanama yaşamadım cnm bu kez. Veya saatlerce sancı yoktu.

İshal oldum bağırsak ağrısı başladı geçmedi belime de düzenli ağrı yapınca acile gittik. Rahim ağzı açılmaya başlamıştı. Olası erken Doğumda serklaj dikişimin alınması gerekiyordu Rahmi yırtamasın diye. Doğumganede dikişe bakarken suyum geldi azaldı. Mecbur Doğuma alındım

Dualarınızla iyi haber paylaşırım inşallah

Rabbim bebeğimizi bize bağışlar inşallah cnm bu defa

Ilk cocugumda aynen bağırsak ağrısı yaşadım bende sürekli lavaboya gitme isteği oluyordu hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı ve doğum başlamıştı ishal deyip geçmeyin o da kasılmaymış.

Senden iyi haber alacağımıza inanıyorum 3000 fatiha okuyalım aramızda paylaşarak kim ne kadar okuyabilirse bugün bitirmeye çalışalım

Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah. Hissetmiş seni annesi sen dokununca. Güçlü olmalısın sen. Minik yavrunun sana ihtiyacı var. Güzel şeyler düşün. Kucağına aldığın emzirdiğin anları hayal et. Topla gücünü ve sabırla dua ile bekle kuzum. Sağlıkla alıp çıkacaksın yavrunu inşallah.

Ben varım. Başlayalım hemen. Inşallah şifa bulacak minik yavru Allah 'in izniyle

Allah razı olsun kızlar, her bir duanın gücüne o kadar inanıyorum ki

Amin inşallah, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evimize götüreceğimiz günleri gösterir inşallah

çok geçmiş olsun. Allah sizlere bağışlasın. saglıklı uzun ömür versin.rahme neden otururmuş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…