2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
amin.
lupus gibi altta yatan başka rahatsızlığınız var mı. inan çok üzüldüm. inanıyorum ki rabbim size bağışlayacak bebeğinizi.

çok geçmiş olsun. Allah sizlere bağışlasın. saglıklı uzun ömür versin.rahme neden otururmuş ki

2 gündür ishaldim kasılma yapıp o mu tetikledi bilmiyorum ki. Amin canım

amin.

lupus gibi altta yatan başka rahatsızlığınız var mı. inan çok üzüldüm. inanıyorum ki rabbim size bağışlayacak bebeğinizi.

Perinatologa gidiyordum zaten, ek bir durum Yoktu. Sadece kasılmalarım olmuştu. Amin inşallah dualarınızla bebeğim 72 saati atlatıp hayata merhaba dediği yerden devam eder

Dualarımız sizinle ve oğlunla,sende güçlü olmaya çalış nolur, anneliğinin ilk günü bugün, inşallah atlatacaksınız bugünleri,sağlıkla birlikte ayrılacaksınız hastaneden, Allah yar ve yardımcınız olsun, dua edicem sürekli

Allah razı olsun arkadaşlar ben 200 okudum çabuk bitiyor zaten 500 okuyacam allah izin verirse gerekirse daha fazla okurum artık

Canım inşallah hayata devam edicek bebeğin ben de dua okucam sizi için eve gittiğimde Allah yavrunu sana bağışlasın

Amin canım Rabbim dualarınızla şifa verir inşallah. Ben hastane odasında, minik bebeğim yoğun bakım odasında mücadelesini veriyor İnşallah hayırlısıyla atlatırız bu zor günleri, Rabbim dayanma gücü verir...

Duaya katılan herkesten Allah bin kez razı olsun. Umuduma güç katıyor Rabbim iyi haberler vermemi nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…