2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canım, Allah razı olsun...

ikinci erken doğumum bu bebeğimin ömrü olur inşallah. Kalben çok yorgunum
Senn içini ve kalbini ferah tut canım inşllah herşey yoluna girecek yavrumla sağ sağlim ayrilacacaksin o hastaneden...
Bunca hamile tek yürekle siizn için dua ediyor,rabbim sesimizi duyar inslalh...allaha emanetsiniz ikinizde

Senn içini ve kalbini ferah tut canım inşllah herşey yoluna girecek yavrumla sağ sağlim ayrilacacaksin o hastaneden...
Bunca hamile tek yürekle siizn için dua ediyor,rabbim sesimizi duyar inslalh...allaha emanetsiniz ikinizde
Ben de 200 alayım başlangıç olarak.
Dualarım sizinle Delirella inşallah bu günleri atlatacaksınız. Allah yardımcınız olsun.

Allah hepinizden razı olsun kızlar

Delirella cnmm cok cok gecms olsun..minik yavrun atlaticak insallah kalben dua edip inaniyrz..Rabbim ikinizede sifa versin insallah..dualarimiz sizinle kuzum..

Kizlar bnde 100 tane alirim simdilik okuyunca tekrar alirim

Dün 25+3 günlüktük 850 gram doğdu. Haftasından 1 hafta önde gidiyordu kilosu

Amin canım, dualarınızla inşallah
Rabbim kulun kuluna duasını geri çevirmezmiş, dua eden herkesten Allah razı olsun

Canım dualarımızdasın Allah size bağışlasın yavrunuzu insallah. Ben inanıyorum guzel haberlerinizi alacağız. Oğluna Allah güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…