2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ah canm ya
cok üzüldüm ya çok geçmiş olsun canım dua edicem sizin için Allah yardımcınız olsun Rabbim size bağışlasın bebeğinizi Allah şifalar versin güç kuvvet versin inşallah

Arkadaşlar 500 fatiha kaldı ben 550 okudum az isim var erken bitirsem okurum yine bu arada bana yardım edecek bir iki kişi olsa çok iyi olur ne kadar çok kişi okusak o kadar iyi

Arkadaşlar hamile arkadaşı olanlar etiketleyebilirseniz çok iyi olur en azından 10 kişi her biri 10 adet fatiha okusa ne güzel olacak

Allah razı olsun amin canım inşallah 100 fatihamiz kaldı az önce 100 daha okudum son 100 fatihayı hiç okumayan arkadaşlar aralarında azar azar paylaşsa çok güzel olacak
Okudum canım allah kabul etsin inş. Ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi allah büyük elbet içimizden birinin duası kabul olurda güzel haberler alırız

Okudum canım allah kabul etsin inş. Ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi allah büyük elbet içimizden birinin duası kabul olurda güzel haberler alırız
Amin inşallah birimizin duası kabul olur peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine allah o bebeği annesine babasına bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…