cok üzüldüm ya çok geçmiş olsun canım dua edicem sizin için Allah yardımcınız olsun Rabbim size bağışlasın bebeğinizi Allah şifalar versin güç kuvvet versin inşallah
Arkadaşlar 500 fatiha kaldı ben 550 okudum az isim var erken bitirsem okurum yine bu arada bana yardım edecek bir iki kişi olsa çok iyi olur ne kadar çok kişi okusak o kadar iyi
Arkadaşlar 500 fatiha kaldı ben 550 okudum az isim var erken bitirsem okurum yine bu arada bana yardım edecek bir iki kişi olsa çok iyi olur ne kadar çok kişi okusak o kadar iyi
Kızlar, kesem rahme oturdu bugün, acile geldik suyum geldi, sezaryenla erken doğum yaptım bebek küvezde hayatta şu an.
İlk 24 saat toplamda 72 saati atlatırsa Hayata devam edecek. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacımız var
Çok üzüldüm canım allah yardımcınız olsun bu sefer hastaneden bebegin kucağında çıkacaksın inş.dualarimiz sen ve bebeginle güçlü dur annesi ki oda güçlü olsun
Allah razı olsun amin canım inşallah 100 fatihamiz kaldı az önce 100 daha okudum son 100 fatihayı hiç okumayan arkadaşlar aralarında azar azar paylaşsa çok güzel olacak
Allah razı olsun amin canım inşallah 100 fatihamiz kaldı az önce 100 daha okudum son 100 fatihayı hiç okumayan arkadaşlar aralarında azar azar paylaşsa çok güzel olacak
Okudum canım allah kabul etsin inş. Ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi allah büyük elbet içimizden birinin duası kabul olurda güzel haberler alırız
Okudum canım allah kabul etsin inş. Ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi allah büyük elbet içimizden birinin duası kabul olurda güzel haberler alırız